polaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Εδω και 16 μέρες κατέβαζα το FEAR, και μου ηρθε σε μορφη iso φυσικά. Επειδή ήθελα να του προσθέσω κάτι στο image (ενα text με το serial number) το ανοίγω όπως κάνω πάντα, βαζω το αρχειακι μεσα, και πατάω SAVE, όπως πάντα... Ε λοιπον, εβγαλε ενα ακαταλαβηστικο μηνυμα και μου χαλασε το ISO!!!! Τωρα το iso εχει μεγεθος μερικα kilobyte, και χαθηκαν 4.3gb download..... Τhank you Ultraiso.........
kleidokratwr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Έχει επιλογή να κάνει backup το παλιό ISO. options->configuration->save->recompile ISO when saving directly και Backup files on save (.uibak) Η συγκεκριμένη επιλογή είναι default επιλεγμένη. Μήπως του είπες εσύ να μην κρατάει backup; Σαν λύση στο πρόβλημα θα δοκίμαζα να κάνω recover το παλιό iso όσο γρηγορότερα γίνεται ώστε να μην προλάβει να γραφτεί τίποτα επάνω.
polaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Έχει επιλογή να κάνει backup το παλιό ISO.options->configuration->save->recompile ISO when saving directly και Backup files on save (.uibak) Η συγκεκριμένη επιλογή είναι default επιλεγμένη. Μήπως του είπες εσύ να μην κρατάει backup; Σαν λύση στο πρόβλημα θα δοκίμαζα να κάνω recover το παλιό iso όσο γρηγορότερα γίνεται ώστε να μην προλάβει να γραφτεί τίποτα επάνω. Το εκανα εγκατάσταση απτην αρχή (ειχα κανει φορματ και δεν το ειχα βαλει) οπότε οι default ήταν.... όσο για το recover...δυστυχώς ήταν too late.........
dazzlestef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 το ειχα παθει και εγω παλια με το nfs 2.
kleidokratwr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Το εκανα εγκατάσταση απτην αρχή (ειχα κανει φορματ και δεν το ειχα βαλει) οπότε οι default ήταν.... όσο για το recover...δυστυχώς ήταν too late......... Ήταν επιλεγμένο το "backup" και απλά δεν δούλεψε ή δεν ήταν επιλεγμένο απο τις default ρυθμίσεις; Tο καλύτερο όλων είναι να το σώζεις απο μόνος σου σε νέο αρχείο. Δηλαδή ο δρόμος του "save as" και όχι του απλού "save".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.