Προς το περιεχόμενο

Asus, Dell, η Packard bell σε Turion 64?

TNT-STM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάποιος Turion η athlon 64 σε laptop?

Αξίζει τον κόπο η να περιμένω τους 64 bit της Intel?

Όσον αφορά τον κατασκευαστή, Asus, dell η packard bell είναι καλύτεροι?

Και αναφέρομαι στους συγκεκριμένους γιατί είναι από τις εταιρείες που δίνουν 2 χρόνια εγγύση...

Αν έχετε και κανέναν υπόψη, θα βοηθούσε...

Δημοσ.

egw eixa turion,eimoun apolyta eyxarhstimenos twra de xerw an oi 64bit ths intel tha einai pio dynatoi ayto pou xerw einai oti den parousiastikan sthn ekthesh!

apo pleyras markas pane ws exeis

1)dell 2)asus 3)packard bell me thn packard bell na mhn apexei apo thn asus logo tou oti einai xronia ston xoro

Δημοσ.

Ρε παιδιά με συγχωρείτε, αλλά από πότε έχει η DELL AMD-based συστήματα, είτε Desktop είτε Laptop?

Εδώ προβλέψεις από αναλυτές υπάρχουν που λένε ότι ΜΑΛΛΟΝ θα διαθέσει κάποια στιγμή φέτος.

Δημοσ.

ναι οντως..εχει η ντελ συστημα σε amd??παντως και εγω την ιδια σειρα προτεινω..εχω ντελλ εδω και 3 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα ..φοβερη ποιοτητα.

Δημοσ.

Εδω παντως στην Ιταλια, τα Dell δε θεωρουνται και τα καλυτερα σαν ποιοτητα κατασκευης... Προσωπικα δεν εχω δει ποτε και ετσι δεν εκφερω αποψη.

Τα ASUS αντιθετα θεωρουνται καλα laptops, σαν ποιοτητα κατασκευης, πιο ομορφα εμφανισιακα κτλ. Καλυτερα απο Dell, Packard Bell, Acer.

Βεβαια στην Ελλαδα σημαντικο ρολο παιζει και ο παραγοντας service (επειδη συνηθως οι εταιριες δεν προσφερουν και το καλυτερο after sales service). Μπορει η Dell να εχει αψογο και η Asus χαλια.

Δημοσ.
Εδω παντως στην Ιταλια, τα Dell δε θεωρουνται και τα καλυτερα σαν ποιοτητα κατασκευης...

Πιστεύω να κάνεις πλάκα, φυσικά.

Σαν ποιότητα κατασκευής :

1. DELL

2. IBM (Αν και τώρα τελευταία μας τα χάλασαν λίγο)

3. SONY

4. TOSHIBA

5. FUJITSU-SIEMENS

κ.τ.λ.....κ.τ.λ

Οσο για service δεν το συζητάμε μακράν μπροστά η DELL. .

Θα ματώσει λίγο η τσέπη σας, αλλά υπάρχει και το ρητό που λέει ότι δίνεις παίρνεις. . . .

Δημοσ.

πες τα χρυσοστομε!!οσο για την ibm τωρα που τα φτιαχνουν οι κινεζοι δεν πιστευω οτι ειναι σαν τα παλια καλα ibm .με καθε επιφυλαξη βεβαια γιατι δεν εχει πεσει κανενα στα χερια μου...

Δημοσ.

exw ena thinkpad r52 kai eimai polu euxaristhmenos eixa oso gia diafores den exw dei diafora akomh apo alla paliotera r50 epishs se thl pou ekana sthn byte 2109002000 servise twn thinkpad pleon mou eixan pei oti kai paliotera kina ftiaxnontan sta idia ergostasia!opoios exei thinkpad as mirastei tis edypwseis tou!

a!file ta dell exoun kalh egiisi alla panakriva!

tha proteinw asus yperoxa!

egw goustarw ta thinkpad pantws.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...