Προς το περιεχόμενο

ΣΟΣ για activation se service pack 2

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από κανά χρόνο ένας φίλος μου αγόρασε έναν φορητό ο οποίος περιείχε τα windows XP στα ιταλικά και αμέσως το έκανε format και εγκατέστησε τα αγγλικα.

Το παιδί δεν είχε ιντερνετ μέχρι και πριν λίγες μέρες οπότε και κατέβασε το service pack 2. Ξέχασα να πώ ότι είναι παντελώς άσχετος με υπολογιστές. Χτες με παίρνει πανικοβλημένος τηλέφωνο και μου λέει ότι τα windows του ζητάνε το activation code και εάν δεν το βάλει θα σβηστούν από μόνα τους σε 30 μέρες!!!

Δεν ξέρω εμένα με μπέρδεψε. Υπάρχει περίπτωση να σβηστούν τα windows από μόνα τους; Λογικά αφού είναι φορητός δεν πρέπει να έχει και τα αυθεντικά windows άσχετα που αυτός έκανε format και έβαλε άλλα (λογικά όχι αυθεντικά). Που μπορούμε να βρούμε τον activation code που ζητάει;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφόσον αγόρασε τον φορητό με Windows XP (έστω ιταλικά), άρα αυθεντικά, γιατί δεν προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το serial από τα αυθεντικά Windows;

Αλλιώς, ίσως βοηθούσε ένα τηλέφωνο στην Microsoft Hellas.

Αλλά η αναζήτηση activation code αντίκειται στους Όρους Χρήσης του forum, όπως ορθά επισημαίνει κι ο billpeppas. Οπότε... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...