daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Μου φαίνεται ότι τα ΧΡ ζητάνε τελικά αρκετά από τον επεξεργαστή. Αυτό το βλέπω από το CPU idle το οποίο ακόμα και για απλά πράγματα όπως το να ανοίξω ένα νέο παράθυρο του browser ή να ανοίξω το μενού των favourites ο επεξεργαστής χρησιοποιείται 100% και μάλιστα πολλές φορές είναι αρκετό ώστε το winamp να κάνει μια στιγμιαία παύση. Εχω Duron 750 και σκέφτομαι αναβάθμιση. Αξίζει;<p>Βόξον
apoc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 mm an kai den kserw kata poso h apopsh mou einai swsth nomizw oti to peak pou kanei to CPU usage ekeinh thn stigmh den einai kati parakseno...oso anafora to perivallon dhladh parathira kinhsh ktl ktl..einai gnwsto oti ta XP exoun ena vari skin (an mporousame na to poume etsi) me 1000 miria efe pou kata thn gnwmi mou den xrieazonte kai talaiporoun thn CPu..opote logika tha vlepeis kai esi analogh drasthriothta stous sensores ths CPU.. gnwmi mou einai na rithmiseis etsi wste na mhn simperiferetai to perivallon me tosa efe...apo ta Display settings mporeis na ta apenergopoihseis... apo thn allh mporei an exeis ligosth na sou prokalei afth afto to mikro strimogma!<p>pantos egw ta trexw se ena tapeino celeron 466 kai mesa se ligika plaisia simperiferonte anekta xexex! elenkse mhpws kati allo sou prokalei to provlhma...lathos sthsimo...conflict me programmata...synexh kollhmata ktl ktl<p>kalh tyxh!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Όπως είπε κι ο apoc, τα skins και τα εφέ των ΧΡ είναι μεν ωραία αλλά είναι αρκετά βαριά. <p>Από τις ιδιότητες της οθόνης απενεργοποίησε τα πολλά εφέ. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας >> Properties > καρτέλλα Appearence >> Effects... Απενεργοποίησε (ξετσέκαρε) το Use the following transition effects και το Show shadow under menus.<p>Εννοείται ότι σαν skin ( Properties > καρτέλλα Appearence >> Windows and buttons) διαλέγεις Windows Classic Style).<p>Επιπλέον, από τις ιδιότητες του συστήματος, απενεργοποίησε τα πολλά-πολλά. Δεξί κλικ στο My Computer > Properties > καρτέλλα Advanced > κουμπί Settings στο Performance.<p>Κατά τη γνώμη μου, τα 128ΜΒ μνήμης είναι το ελάχιστο δυνατό. Με τις τιμές της μνήμης εκεί που έχουν πέσει, μπορείς να έχεις τουλάχιστον 256ΜΒ. Όσο παραπάνω, τόσο καλύτερα.
georgeadams Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Εγώ πάλι, με Celeron 850MHz και 256MB RAM, και έχοντας ανοικτά 3 παράθυρα του Internet Explorer, το Outlook Express να κατεβάζει μυνήματα από Newsgroups, το ράδιο της PCTV Pro να παίζει, το Trillian (προγραμματάκι που συνδέεται ταυτόχρονα στο ICQ, Yahoo Messenger, MSN Messenger και AIM) και το Winamp να παίζει MP3, στο COOLMON (που δείχνει πάνω στο desktop πληροφορίες για τη CPU, τη μνήμη, τους δίσκους κλπ) βλέπω το Processor Usage να παίζει μεταξύ 21% και 30%. Κι έχω και όλα τα εφέ των XP ενεργοποιημένα. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει για τα κολλήματα που σου κάνει...<p>[ 09-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: georgeadams ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.