Προς το περιεχόμενο

Κλείδωμα Θεμάτων.

iforbet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί κλειδώθηκε το θέμα μου με τη χιουμοριστική ιστορία κάποιας που κατάπιε το κινητό της;

Υπάρχει κανόνας που απαγορεύει το χιούμορ σε αυτά τα φόρουμ; Δηλαδή να γελάσουμε με κάτι που αφορά τα κινητά δεν είναι αποδεκτό; Ή κάποιος αποφάσισε επειδή έχει ένα πληκτρολόγιο και δε βρίσκει καλύτερη χρήση για τα χέρια του να το κλειδώσει χωρίς να μπει καν στο κόπο να αναφέρει σε κανέναν το λόγο.

Πρώτα απ' όλα είναι πολύ προσβλητικό για όσους συμμετείχαν στη θέμα. Δεύτερον είναι πολύ ανάγωγο ως προς εμένα που το ξεκίνησα, και δείχνει έλλειψη τρόπων και ευγένειας. Την επόμενη φορά περιμένω προσωπικό μύνημα. Έχω διαβάσει αρκετά φόρουμ στο διαδύκτιο και αυτού του είδους την αντιμετώπιση, που όπως είπα δείχνει κυρίως έλλειψη αγωγής, δεν την έχω αντιμετωπίσει.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να φανώ αγενής ή οτιδήποτε ( μην το θεωρήσεις σαν επίθεση αποθημένο ή κάτι ), στο forum αυτό ισχύουν οι κανόνες του ιδιοκτήτη.

Αν σου αρέσουν καλώς, αν όχι έχει και άλλα site το internet.

Επίσης καλύτερα να στέλνεις PM σε κάποιον moderator / admin παρά να ανοίγεις thread.

Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

"Φιλικά πάντα"

Τι φιλικά ρε bill, το λες και μόνος σου, η απάντησή σου είναι και επιθετική και αγενής. Δε το καταλαβαίνεις και μόνος σου;

Στα ιντερνετικά φόρουμ διεθνώς ισχύουν στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και etiquette, συμπεριφοράς, ανεξάρτητα του ιδιοκτήτη. Έχω, δόξα συ ο θεός, κάτι χρονάκια που χρησιμοποιώ το ίντερνετ και το ξέρω πολύ καλά πως γίνονται οι συζητήσεις.

Δημοσ.
"Φιλικά πάντα"

Τι φιλικά ρε bill' date=' το λες και μόνος σου, η απάντησή σου είναι και επιθετική και αγενής. Δε το καταλαβαίνεις και μόνος σου;

Στα ιντερνετικά φόρουμ διεθνώς ισχύουν στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και etiquette, συμπεριφοράς, ανεξάρτητα του ιδιοκτήτη. Έχω, δόξα συ ο θεός, κάτι χρονάκια που χρησιμοποιώ το ίντερνετ και το ξέρω πολύ καλά πως γίνονται οι συζητήσεις.[/quote']

dn 3erw pws to vlepeis to 8ema ... alla etsi opws to leei o bill einai .. kai dn i8ele na prosvli8eis opws eipe ...

an dn sou aresei edw apla min postareis ... dn se upoxrewnei kanenas .. eleu8ero einai to internet opou 8es pas ..

Δημοσ.

Σίγουρα οι κανόνες είναι του ιδιοκτήτη, αλλά πιστεύω κάποια στοιχειώδη ενημέρωση-αιτιολόγηση της διαγραφής θα γλίτωνε το server του forum από ένα επιπλέον topic όπως ατό εδώ και επιπλέον η κόντρα θα γινόταν μέσω pm και χωρίς να υπάρχουν στην ατμόσφαιρα υποψίες και "συνομωσίες".

Δημοσ.

Αν και εδώ θα πέσει το λουκέτακι χαίρομαι που προλαβαίνω και απαντάω...

Όπως έχει γραφτεί και εδώ στο τέλος θα δείς ότι η πρόσβαση εδώ είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα...

Ο Hal9000 μας βάζει εδώ και θέτει κάποιους κανόνες και επίσης επιλέγει κάποια άτομα κατα την κρίση του τα οποία επεμβαίνουν όποτε κρίνουν αυτά...οπότε απλά οποιανού απο εμάς δεν μας αρέσει απλά πάμε αλλού...δεν μας υποχρεώνει κανείς να είμαστε εδώ...θέλουμε και είμαστε....

Αυτά...

(Όπως κατάλαβες, απλά αν δεν σου αρέσει ο δρόμος ανοιχτός και ο παρεδώσε δεμένος!)

Δημοσ.

"Όπως κατάλαβες, απλά αν δεν σου αρέσει ο δρόμος ανοιχτός και ο παρεδώσε δεμένος!"

Κάποιοι εδώ έχουνε ζητήματα με την επιθετικότητά τους, το έχει αυτό η ανωνυμία, είναι πολύ πρόδηλο όμως. Το ότι υπάρχουν και άλλα φόρουμ δε σημαίνει ότι εγώ θα ανεχτώ την αγένεια αυτή, σε αυτό. Είναι θέμα ανατροφής.

Άνεμε, είναι πολύ ενοχλητικό να σου κλείνει κάποιος το θέμα χωρίς να θίγεις κανένα, όταν όλοι συζητούν και κάνουν πλάκα και τη στιγμή που πας να απαντήσεις να μη το δέχεται, και να μη μπαίνει κανείς στο κόπο να δώσει μια εξήγηση. Εγώ δε θύμωσα τόσο, όσο μου φάνηκε πάρα πολύ ανάγωγο.

Το πιο αστείο από όλα πάντως είναι ότι στην ιστορία που πόσταρα ο πρωταγωνιστής που ανάγκασε τη κοπέλα του να φάει το κινητό λεγόταν Marlon Brandon (Gill) και το πρόσεξε ένας φιλαράκος (που δε μπόρεσα να του απαντήσω δυστυχώς...) και πέθανα στα γέλια...δηλαδή ΑΥΤΟ το όνομα και τόσο σουρεαλιστική ιστορία...

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι πεταγονται παντα ολοι και κανουν τους δικηγορους και τους Mods.. γιατι καποιοι ειναι οι "σπιουνοι" και οι "τσατσοι" και ειναιοι πρωτοι που θα πουν( πριν απο καποιον mod παντα) "ωπ, φιλαρακι, για διαβασε τους κανονες, κανε αυτο, ή ετσι ή να φυγεις...", αυτη ειναι δουλεια των mods δεν νομιζω πως κανενα αλλο μελος εχει το δικαιωμα αυτο.. Ολοι τους, λενε οτι πρεπει να καταλαβουμε οτι το forum αυτο ελεγχεται απο καποιους και ΑΥΤΟΙ αποφασιζουν τι θα γινει, αλλα οι ιδιοι συνεχως το οικειοποιουνται, κανουν τους "κοκκορες" και μας ζαλιζουν...

Δημοσ.

δε το χα δει έτσι, αλλά έχεις πολύ δίκια, και εγώ τώρα το συνειδητοποιώ, πολύ δίκιο. Είναι πολύ άσχημη εικόνα αυτό. Και είναι η αφορμή που άρχισα και τη συζήτηση στο άλλο thread εδώ για κάποιον που ξεφύτρωσε πάλι και έκανε τον ταγό του φόρουμ σε ένα άλλο χρήστη αναφορικά με το ποστ του.

Δημοσ.
εγω δεν καταλαβαινω γιατι πεταγονται παντα ολοι και κανουν τους δικηγορους και τους Mods.. γιατι καποιοι ειναι οι "σπιουνοι" και οι "τσατσοι" και ειναιοι πρωτοι που θα πουν( πριν απο καποιον mod παντα) "ωπ, φιλαρακι, για διαβασε τους κανονες, κανε αυτο, ή ετσι ή να φυγεις...", αυτη ειναι δουλεια των mods δεν νομιζω πως κανενα αλλο μελος εχει το δικαιωμα αυτο.. Ολοι τους, λενε οτι πρεπει να καταλαβουμε οτι το forum αυτο ελεγχεται απο καποιους και ΑΥΤΟΙ αποφασιζουν τι θα γινει, αλλα οι ιδιοι συνεχως το οικειοποιουνται, κανουν τους "κοκκορες" και μας ζαλιζουν...

Με την ίδια λογική θα έπρεπε και ο iforbet να στείλει pm στον mod και όχι να δημιουργήσει καινούριο θέμα, γιατί αν δεν ήθελε να ακούσει και ο ίδιος την άποψη των υπολοίπων δεν θα έκανε και το θέμα...

δε το χα δει έτσι, αλλά έχεις πολύ δίκια, και εγώ τώρα το συνειδητοποιώ, πολύ δίκιο. Είναι πολύ άσχημη εικόνα αυτό. Και είναι η αφορμή που άρχισα και τη συζήτηση στο άλλο thread εδώ για κάποιον που ξεφύτρωσε πάλι και έκανε τον ταγό του φόρουμ σε ένα άλλο χρήστη αναφορικά με το ποστ του.
Να μην τα ξαναγράφω... Απλά, αν δεν ήθελες κάτι τέτοιο για ποιό λόγο έκανες το topic?
Δημοσ.

Γιατί σε όλα τα φόρουμ που έχω γράψει όταν έχεις μια ερώτηση που αφορά τη λειτουργία του φορουμ τη κάνεις δημόσια, πρώτον, και γιατί δεύτερον την απεύθυνα σε όποιον το κλείδωσε γιατί δε ξέρω ποιος είναι αυτός να του στείλω p.m., αλλά εν πάση περιπτώση το πρώτο που είπα αρκει.

Δε περίμενα να ακούσω άλλους να πουλάνε τσατσιλίκη και να μου τη λένε, "αμα δε γουστάρεις κάντη να" και τα συναφή.

• Super Moderators
Δημοσ.

@iforbet:

Από τους Όρους Χρήσης του forum που, καλώς ή κακώς, συμφώνησες να τηρείς άμα τη εγγραφή σου εδώ:

9. Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω; Νομίζω όχι...

Όσο για τις διάφορες κρίσεις στις οποίες κατά καιρούς, ως ιεροεξεταστής προβαίνεις (έλλειψη τρόπων και ευγένειας, έλλειψη αγωγής κλπ - αλλά και άλλες, χλευασμού της υπογραφής ή του τόπου κατοικίας άλλων μελών), κοίτα και λίγο τον εαυτό σου στον καθρέπτη μήπως αναγνωρίσεις τίποτα...

Το είπαμε κι αλλού, η μαγκιά περισσεύει σε αυτό το forum εσχάτως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...