Προς το περιεχόμενο

Εντυπώσεις από τα πακέτα ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή οι προσφορές των περισσοτέρων πακέτων λήγουν σε μερικές μέρες και υπάρχουν αρκετοί που το σκέφτονται για να αγοράσουν κάποιο από αυτά, και εγώ είμαι ένας από αυτούς, και επειδή έχουν ανοίξει ένα σωρό τοπικ από εδώ και από κει για αυτά τα πακέτα, θα παρακαλούσα όποιος έχει αγοράσει κάποιο από αυτά να μας πει τις εντυπώσεις του, όσον αφορά τον εξοπλισμό, την εξυπηρέτηση και ότι άλλο θέλει. Αυτή τη στιγμή έχουμε:

1) Forthnet Adsl in a Box στα 384/128 3+3 μήνες και δώρο 4 ώρες αστικές κλήσεις κάθε μήνα από Forthnet Telephony (129 Euro) και δώρο το World of Warcraft από το Πλαίσιο

2) Vivodi Dsl Cube στα 512/128 3+2 μήνες (117 Euro)

3) Otenet Ondsl Kit στα 384/128 2+2 μήνες και μείωση 50% στα πάγια αν συνεχιστεί για 12μηνο (17,40 Euro το μήνα περίπου) και δώρο ένα ασύρματο ρούτερ Netgear (αυτό το δίνει το Πλαίσιο αλλά δεν ξέρουμε αν λέει)

4) HOL 384/128 6+6 μήνες στα 224 Euro.

Δημοσ.
Επειδή οι προσφορές των περισσοτέρων πακέτων λήγουν σε μερικές μέρες και υπάρχουν αρκετοί που το σκέφτονται για να αγοράσουν κάποιο από αυτά' date=' και εγώ είμαι ένας από αυτούς, και επειδή έχουν ανοίξει ένα σωρό τοπικ από εδώ και από κει για αυτά τα πακέτα, θα παρακαλούσα όποιος έχει αγοράσει κάποιο από αυτά να μας πει τις εντυπώσεις του, όσον αφορά τον εξοπλισμό, την εξυπηρέτηση και ότι άλλο θέλει. Αυτή τη στιγμή έχουμε:

1) Forthnet Adsl in a Box στα 384/128 3+3 μήνες και δώρο 4 ώρες αστικές κλήσεις κάθε μήνα από Forthnet Telephony (129 Euro) και δώρο το World of Warcraft από το Πλαίσιο

2) Vivodi Dsl Cube στα 512/128 3+2 μήνες (117 Euro)

3) Otenet Ondsl Kit στα 384/128 2+2 μήνες και μείωση 50% στα πάγια αν συνεχιστεί για 12μηνο (17,40 Euro το μήνα περίπου) και δώρο ένα ασύρματο ρούτερ Netgear (αυτό το δίνει το Πλαίσιο αλλά δεν ξέρουμε αν λέει)

4) HOL 384/128 6+6 μήνες στα 224 Euro.[/quote']

Ean biazese pare Forthnet h OTE allios pigene se HOL pou einai pio fthnh alla ta zoa mou arga.

Δημοσ.

Βαλε και τη sparknet που εχω εγω. 4 μηνες 90 ευρω (εχει modem crypto f200 usb και ενα φιλτρακι). Οταν το πηρα η forthnet εδινε με 129 ευρω τους 5 μηνες οποτε συμφερε η sparknet. Τωρα ειναι πιο φθηνη η forthnet αλλα ειναι και 2 μηνες παραπανω δεσμευση (θα εχουν πεσει οι τιμες). Απο ταχυτητες πιανω 42 kb/sec.

Δημοσ.

Hol 384/128 6+6 mhnes 199E+ΦΠΑ.Download apo 38kbs ews 60-62kb.Analoga apo poy katebazeis.Ama ayto poy katebazeis pernaei apo 40 kombous,epomeno einai kapou na frenarei.Epishs pezei megalo rolo kai h wra>Ama to dslam kapoies wres einai phxtra,epomeno einai na peftei kai h taxythta.O server poy katebazeis th syndesh exei,kai alloi poloi paragontes paizoun rolo sythn taxythta.Kai mhn ksexname gia diktyo/Dslam toy pOTE.O nown nohtw....

Δημοσ.

otenet kit από το καλοκαίρι έχω. καλές ταχύτητες μα πολύ άσχημη τεχνική υποστήριξη! Μιλάμε για πολυ κοροιδία. Πάντως ενεργοποιήθηκε πολύ γρήορα. Ακριβώς σε 5 24-ωρα!

Δημοσ.

Εγώ εδώ είμαι Πάτρα. Δεν ξέρω τι παίζει. Sparknet δεν έχει νομίζω. Σκέφτομαι για την πOtenet αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το ασύρματο μόντεμ που δίνει, το NetGear και δεν θέλω να δεσμευθώ για 12μηνο. Μάλλον για Forthnet 3+3 μήνες. Η συσκευή που δίνει στο Adsl in box plus αξίζει τίποτα;

Δημοσ.

HOL 6+6 1024, οπως εχω βαρεθεί να λέω, κατεβάζει φουλ. Επίσης φουλ κατέβαζε και η Forthnet 384 που είχα και πριν. Απλα η Forthnet έχει super support, ενω η HOL ειναι ΠΟΛΥ κουραστική στο να πιάσεις γραμμή...

Γενικά παιδιά οι ISPs έχουν (ακομα) bandwidth να μας δώσουν, το θέμα είναι αν και κατα πόσο θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν αργότερα μεσα στη χρονιά, γιατί πλέον τα πακέτα αυτά εχουν κανει το DSL προσιτό σε ΟΛΟΥΣ, ακόμα και ατομα που δεν ξέρουν..

Εγω ξέρω εναν κύριο 60 χρονων που επειδή ασχολείται με το ιντερνετ πήρε πακέτο μονο και μονο για να μην έχει το τηλέφωνο κατηλημένο και να εχει και χρονοχρέωση. Ειναι πολύ συμαντικό αυτό, σιγά σιγά κάνουμε βήματα στο θέμα και τα πακέτα εχουν βοηθήσει πάρα πολύ, όπως περίπου βοήθησαν τα καρτοκινητά στην ανάπτυξη της κινητης τηλεφωνίας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...