polidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ta pola logia einai ftoxia patiste mono PLAY!!!!! http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.swf
JiKL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 an einai auto pou fantazomai poli palio alla sinama toso teleio kai epikairo!
polidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Edo na prostheso oti sti thesi tis Italias mporoume avlepos kai me 1000 na imaste emeis etsi?????
ThanasisAR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Σίγουρα η σημαία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η δική μας και τότε σίγουρα τα πράγματα που δείχνει θα ήταν πιό κοντά στη πραγματικότητα. :oops:
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 nomizw kapote to edeine to periodiko free..apote einai poly palio..
vrethan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Τελικά η φράση Una facia una razza δεν είναι σχήμα λόγου!!!
Fan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Καλά αυτό το πράγμα με το ότι δεν ξέρουν ότι πρέπει να μπουν στην ουρά δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Εγώ πήγα να πλακώσω έναν μια φορά σε σουπέρ μάρκετ που περίμενα να πάω στο ταμείο και ήρθε και μπήκε μπροστά από μένα με το έτσι θέλω!!! Και ήταν τόσο βλάκας που δεν καταλάβαινε ότι έχω δίκιο. Επίσης όταν προσγειώνετε αεροπλάνο ξεσπάνε όλοι σε χειροκροτήματα και φωνές!!!!! ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ Δεν θα μιλήσω για την οδήγηση γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ.
Tetix Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Και για μας τα ίδια λένε κάποιοι άλλοι σίγουρα... Δεν μπορώ να βρω κάποια διαφορά Ελλάδας-Ιταλίας πάντως! Και αυτό για τους δρόμους νομίζω είναι λίγο λανθασμένο. Εμένα μου φαίνεται ότι είναι προσεκτικοί με τους πεζούς. Βέβαια στην εθνική γίνεται χαμός με τις προσπεράσεις!
Fan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορείς να φανταστείς τι έγκλημα είναι να κάνεις προσπέραση με 150χλ/ω από τα δεξιά. Όλο έτσι γίνονται τα ατυχήματα εδώ.
wert Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Παλιό μεν πολύ καλό δε. Και πάντα επίκαιρο. Αν αλάξουμε την σημαία και βάλουμε την δικιά μας δεν νομίζω να χαλάσει τίποτα
elalekom Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 hahahaha pragmatika eimaste oloidioi. den tha mporousa na vrw diafora apolytws kamia. poly kalo ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.