poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 den mporei na mpei alios tha ton ixe allaxei.
idet2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Den to eida na to anaferei na mpei apo ekei pouthena. To mono pou leei einai oti mpike mesw yahoo messenger kai de mporei apo firefox klp. Den eida pouthena na leei oti dokimase ti "webmail" version kai anarwtithika mipws to pareleipse kai gia ayto tou to anefera. Ama to exei dokimasei...grapse lathos
agisfere Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Den to eida na to anaferei na mpei apo ekei pouthena. To mono pou leei einai oti mpike mesw yahoo messenger kai de mporei apo firefox klp. Den eida pouthena na leei oti dokimase ti "webmail" version kai anarwtithika mipws to pareleipse kai gia ayto tou to anefera. Ama to exei dokimasei...grapse lathos Το είχα δοκιμάσει (webmail) και δυστυχώς δεν απέδωσε.Που θα παει, θα τη βρούμε τη λύση.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 an den boithisei i yahoo xlomo to koveo.agisfere pou se blepo me ton fantom ntak den pisteuo na exeis kai to teuxos 23 tou donald pou mou lipei?
agisfere Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Παιδια, επειτα απο τοσο καιρο, μολις σημερα βρηκα τη λυση στο προβλημα και ακουει στο ονομα streamload. Μην παραξενευτείτε, απλως διαπιστωσα πως στην εν λογω υπηρεσια, τα ελληνικα τα απεδιδε με ακαταλαβιστικη γραμματοσειρα.Ετσι εγραψα τον κωδικο μου σε ενα μηνυμα, τον αντεγραψα κατοπιν και ως δια μαγειας, το yahoo επιτέλους (γιουπι!!!) τον "είδε ". Ευχαριστω και παλι για τις ιδεες που μου δωσατε.
idet2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Afou vrikes lysi estw kai meta apo toso kairo kane to stavro sou
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 toso kairo den legame na kaneis copy paste se ena wordpad ton kodiko sou?
agisfere Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ναι , το ειχα δοκιμασει,αλλα χωρις αποτελεσμα.Δεν ξερω γιατι αυτο το copy-paste τελικα λειτουργησε. Σημασια εχει πως εσεις μου δωσατε αυτην την ιδεα και τελικα ξεμπερδεψα,για αυτο και σας ειμαι και ευγνωμων. Ευχαριστω και παλι.
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ναι ' date=' το ειχα δοκιμασει,αλλα χωρις αποτελεσμα.Δεν ξερω γιατι αυτο το copy-paste τελικα λειτουργησε. Σημασια εχει πως εσεις μου δωσατε αυτην την ιδεα και τελικα ξεμπερδεψα,για αυτο και σας ειμαι και ευγνωμων. Ευχαριστω και παλι.[/quote'] telos kala ola kala.
nzag1971 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Νομίζω πως απέδωσε γιατί παίζει ρόλο όταν κάνεις copy και αντίστοιχα paste το αν έχεις γυρίσει το πληκτρολόγιο σε Ελληνικά ή Αγγλικά. Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά πολλές φορές αν κάνεις copy Ελληνικό κείμενο και είσαι στα Αγγλικά, και το ρίξεις ενώ γυρίζεις σε πχ σε Word (και τα Win σε γυρίζουν στα Αγγλικά) θα παρατηρήσεις πως το επικολλημένο κείμενο βγαίνει στα γνωστά αλαμπουρνέζικα. Για να μη συμβεί αυτό θα πρέπει όταν γίνεται η επικόληση να είναι πάλι γυρισμένο το πληκτρολόγιο στα Αγγλικά. Ένας από τους δύο συνδιασμούς ήταν λοιπόν. Ουφ. Το 'γραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.