Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με pcmcia usb 2.0 4 ports

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μια κάρτα για φορητό υπολογιστή η οποία βγάζει 4 usb 2.0 ports.Την έχω δοκιμάσει σε 2 pc με centrino 1.6 και 1.7 Ghz

και μου κάνει τα εξής:

Την αναγνωρίζει κανονικά , περνάει τους drivers , αλλά όταν τελειώσει την εγκατάσταση βγάζει το μήνυμα ( usb device not recognized )

Το κουφό είναι ότι στο device manager την έχει εγκαταστήσει κανονικά χωρίς πρόβλημα .Μόλις πήγα να βάλω συσκευή πάνω ( ένα ποντίκι συγκεκριμένα ) , έκανε restart το laptop.

Αν γνωρίζει κάτι κάποιος ας βοηθήσει

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φίλε μου να μαντέψω ότι την πήρες κι εσύ απ' το Hardshop και είναι η παρακάτω κινέζικη φόλα "cardbus pcmcia 4 port " με chipακι NEC?

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2284&catid=125

Έκανα κι εγώ το λάθος να την πάρω απ' το Hardshop ταχυδρομικά.

Οι τύποι εκεί πέρα μου έλεγαν μετά από τα παράπονά μου ότι η κάρτα είναι καλή και θα υπάρχει ασυμβατότητα με το δικό μου σύστημα, παρόλο που τους είπα ότι η συγκεκριμένη φόλα με το NEC chipaάκι έχει δημιουργήσει άπειρα προβλήματα σε πάρα πολλούς ανά τον κόσμο χρήστες.

Αν θες να σου δώσω και τα links από ξένα forums.

Με τα πολλά ανακάλυψα ότι οι drivers που δίνει είναι τελείως άσχετοι, αφού η συσκευή είναι τελείως generic, το φυλλάδιο λες και είναι φυλλάδιο από καμιά αλοιφή φαρμακείου και άλλα ωραία...

Anyway, όπως θα διαπίστωσες τα windows δεν την αναγνωρίζουν γιατί χρειάζονται άλλους drivers τους οποίους βρηκα στο internet.

Και πάλι όμως πρέπει να βάλεις κόκκινο Χ σε ένα απ' τα πολλά devices που βγάζει.

Ωστόσο, παρόλο που κατάφερα να συνδέσω έναν USB δίσκο μου, αν συνδέσω το mouse ή το USB modem ΔΕΝ τα αναγνωρίζει.

Επίσης κάτι USB δισκάκια μου πότε τα αναγνωρίζει και πότε όχι...

Δημοσ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ TΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ.Ειχα το ιδιο προβλημα και λυθηκε με χρηση εξωτερικου τροφοδοτικου χωρις αυτο εβλεπε με το ζορι μια θυρα

Δημοσ.

πάντως όντως έχει υποδοχή για τροφοδοτικό αλλά λέει στο φυλλαδιάκι ότι χρειάζεται μόνο για ενεργειοβόρες συνδέσεις. πχ έναν USB δίσκο χωρίς τροφοδοσία δική του.

Ένα απλό flashακι όμως?...

Πάντως διαπίστωσα βάζοντας μια λάμπα που παίρνει ρεύμα απ' τη USB ότι έβγαζε πολύ λιγότερο φως στο laptop απ' ότι στο PC! Στη δε συγκεκριμένη pcmcia καρτούλα ίσα-ίσα που φώτιζε!

Τί τροφοδοτικό όμως να θέλει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...