Προς το περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

milki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάντησαν, έτσι, εγώ είμαι ο μόνος (λάθος, είναι και ένας άλλος φίλος εδώ) που δηλωμένα με ενδιέφερε το θέμα, γιατί όλοι οι άλλοι το θεώρησαν ανάρμοστο, χάσιμο χρόνου, κλπ. αλλά απ'την άλλη είναι εδώ τόση ώρα και το κάνουν flooding...

Και η δικιά σου προσθήκη στην ίδια κατηγορία είναι δυστυχώς...

Δημοσ.

Μαζι σου ειμαι iforbet...A,και η νεοτητα(sic) σε ενα φορουμ δεν ειναι κατ'αναγκη αμεσα συνδεδεμενη με τον αριθμο των χιλιαδων ποστς που καθ'εις εχει........

Δημοσ.

Ναι βρε πασά μου, σε ενδιέφερε το θέμα, αλλά αν δεν συνέχιζες την αντιπαράθεση και άφηνες αναπάντητα τα άσχετα posts, το thread θα ήταν μια χαρά τώρα...

Άρα κι εσύ συνεχίζεις και μεγαλώνεις το flooding μαζί με μας :-) τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

κοίτα προβλήματα που έχει ο κόσμος,

λες και σας έβαλαν με το ζορι να το διαβάσετε το thread,

τελικά είμαστε πολυ παράξενα ζώα...

Δημοσ.

"Ναι βρε πασά μου, σε ενδιέφερε το θέμα, αλλά αν δεν συνέχιζες την αντιπαράθεση και άφηνες αναπάντητα τα άσχετα posts, το thread θα ήταν μια χαρά τώρα..."

Σωστό μεν, αλλά.

"κοίτα προβλήματα που έχει ο κόσμος,

λες και σας έβαλαν με το ζορι να το διαβάσετε το thread,

τελικά είμαστε πολυ παράξενα ζώα..."

Πολύ σωστό.

"Περι δικαιου αισθημα λεγεται αυτο..."

Για μένα, το πιο σωστό.

Δημοσ.

εγώ να σου πω, με έχει εξαντλήσει πολύ αυτή η συζήτηση, εδώ είχα κάτσει και παρακολουθούσα μια κωμωδία στον αλφα και στη μέση της ταινίας καταπιάστηκα τόσο με αυτό εδώ (πέφταν και οι απαντήσεις βροχή) που τώρα βλέπω έχει φτάσει προς το τέλος και δεν έχω πάρει χαμπαρει τι έγινε, lol.

Αλλά επιφυλάσομαι πως από αύριο η απαντήσή μου εδώ θα αφορά αποκλειστικά το θέμα, να το διαβάσει και ο φίλος που το γραψε να στέιλει και το link.

Δημοσ.

Emena pantws sxetikotato mou fainetai to topic giati : "'Ο,τι σχετικό με την κινητή τηλεφωνία"... Einai mia ereyna pou afora tin epidrasi tou kinitou se ena meros tis zwis mas... Edw analwthikan 5 selides sto thema an mas einai xrisima ta yperpanakriva kinita pou psinoun kai kafe, kai den eida kanenan na paraponethei... kai stin teliki mporeis apo ton titlo na katalaveis an einai kati pou se endiaferei i oxi kai na APOFASISEIS na to diavaseis...

Thelw kai egw to link tis ereynas an yparxei...

Δημοσ.
Κι εσύ ρε μάγκα ποιος είσαι

/kafros mode

Αντανακλαστικά μου ήρθε να πω "ο γαμιάς σου" αλλά δεν ξέρω τον Παναγιώτη για σαβουρογάμη και ως εκ τούτου γιατί να τον προσβάλω τον άνθρωπο;

/me waiting for my 2 days (αλλά άξιζε τον κόπο)

Δημοσ.

Re sovareftite re gamo ti poutana mou kai xoris na petageste sas tsoutsoudes me to paramikro (gamo tin giaourougiftia sas gamo) afiste to kosmo na leei oti goustarei. Akoma kai na petagete sa tsoutsou. Akoma kai an arneite na sovareftei. Xounta exoume!? Aman pia. Aman re pousti mou. Olo grinia grinia.

Eidate? mexri kai go arxisa na griniazo. Kai exo kathe dikaioma na to kano.

Δημοσ.

Ego pantos postaro dioti thelo na exo prolavei na postaro se ena thread pou paei gia louketo....

Endiaferon htan , dioti perasa oraia ston " axristo xrono mou "

Go World, be happy now

• Super Moderators
Δημοσ.

Με αυτά και με εκείνα, πλάκωσε η χωροφυλακή.

Η "μαγκιά", οι "υποδείξεις" σε άλλους, η περισσή ειρωνία και η κριτική εκ του ασφαλούς περισσεύει και σε τούτο 'δω το thread. Δυστυχώς.

Σημεία των καιρών; Υφέρπον φασισμός; Θα δείξει...

ΥΓ: Μπαίνω στον κόπο να γράφω ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες. Μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα τώρα, μέγα Τορκεμάδα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...