Dark_son20 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δυστυχώς φίλε μου δεν δίνουν πλέον πληροφορίες στο 134 για την εξέλιξη των αιτήσεων παρα μόνο αν έχουν γίνει σε μια από τις κωλοεταιρίες τους. eipa 1242 kai oxi 134 Συμπλήρωσα την αίτηση και την έριξα στο ταχυδρομικό κουτί as epernes ena tilefonaki stin vivo sou lete tilefonaki tis speedex kai erxonte kai to pernoun apo to spiti sou
runner1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μου θέλατε ρε παιδιά ΕΛΤΑ και εσείς;Χρησιμοποιείστε απλά την Speedex ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ και είστε ΟΚ!Εμένα μου είπαν σε 10 εργάσιμες και περίπου μέσα έπεσαν!Αν άργησαν θα ήταν το πολύ 1-2 μέρες(αν και από ότι θυμάμαι εκεί το περίμενα!)!
gogosst Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 e den entexo allo!! exei ginei h grammh dsl apo ton ote kai perno vivo gia kodikous kai leei "emas den mas enimerose o ote opote de mporoume na sou dwsoume kodikous akoma!!!"einai sovaroi???varethika perimeno!!a kai kati alllo!! pira ena kodiko apo ena filo forthnet mpenokanonika alla meta apo ligo peftei i syndesh k nomizo oti fatiei to usb modemaki ths vivo!!exei kaneis paromoio problem??
panos--26-- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Kala telika poli moufa i vivodi!!tha xasei polous pelates me auta pou kanei!!! agorasa to paketo stis 25/12/2005 apo plaisio, estila tin aitisi stis 28/12/2005 kai akoma perimeno! tous pira til kai mou lene oti irthe i aitisi sas stalthike ston ote stis 17/1/2006 kai kata tis 10 fevrouariou tha sas paroume til gia tin energopiisi!opote na xerei opoios agorasei tora tha exei kata to pasxa!makria paidia akousa oti den exei kai kales taxitites, apo filous pou eixane kai pigane meta forthnet kai einai mia xara , molis energopoiithei tha sas po neotera gia taxitites
CyberDreamer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 παίδες να σας πώ έναν νέο... η otenet έριξε την τιμη (( 69€ + ΦΠΑ = 82 ευρώ περίπου!!!! για 384K και 4μήνες γίνομαι κακός;;
Da_rudakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά αγόρασα σήμερα το Dsl Cube.Δεν κοίταξα όμως μήπως κάνεις συμβόλαιο για παραπάνω μήνες ? Δεν πιστεύω να μας φορτώσουν κανένα χρόνο ολόκληρο ε ?
Remiel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Paidia na kano mia erotisi,molis mou energopoihtike i adsl apo tin vivodi.To erotima einai epeidi xrisimopoio to azureus preppei na kano port forwarding i den xreiazete giati ta torrent einai kitrina (dld provlima me to NAT) Thx.
damiano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Da_rudakos εμένα μου είπαν οτι πρέπει να τους ενημερώσεις τον τελευταίο μήνα αν δεν θέλεις να συνεχίσεις, αλλιώς γίνεται αυτόματη ανανέωση vivodi αορίστου χρόνου..
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Paidia na kano mia erotisi,molis mou energopoihtike i adsl apo tin vivodi.To erotima einai epeidi xrisimopoio to azureus preppei na kano port forwarding i den xreiazete giati ta torrent einai kitrina (dld provlima me to NAT) Thx. an ine router logika tha thelei .alla px to bit comet pezei kai xoris port forward.an ine modem tote den iparxei nat.
Da_rudakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Eyxaristo damiano.Eixa agxothei min einai enas xronos giati kati tetoio elege sthn aithsh..Opote ola ok!
shadowfax-1- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μολις συνδεθηκα Καλα μιλαμε οτι τωρα καταλαβαινω τη διαφορα.Βεβαια το τεστακι εδειξε λιγο χαλι μαυρο απο τι καταλαβαινω...Θα δουμε το βραδακι ποσο θα παει :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 289 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 579 kB) Download Speed is:: 35 kB/s Tested From:: http://testmy.net (server1) Test Time:: Wed Feb 08 2006 18:06:02 GMT+0200 (GTB Standard Time) Bottom Line:: 5X faster than 56K 1MB download in 29.26 sec Diagnosis: May need help : running at only 79.4 % of your hosts average (vivodi.gr) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-QFO952C7W
dtkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Αγόρασα το Cube 512 από συνεργάτη της Vivodi (οχι πλαισιο) στις 4/1 και έστειλα την αίτηση αυθημερόν. Μετά από μέρες τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι έστειλαν την αίτηση στον ΟΤΕ στις 16/1. Μετά από 2 εβδομάδες πήρα ξανά τηλέφωνο (29/1) και μου είπαν οτι περιμένουν ειδοποίηση από τον ΟΤΕ για ενεργοποίηση. Πέρνω τον ΟΤΕ και μου λένε οτι ή γραμμή έχει ενεργοποιηθεί από τις 26/1. Από τότε περιμένουν από στην Vivodi την επίσημη ειδοποίηση. Στην αρχή τα πήρα ασχημα και ζήτησα να μου σταματήσουν κάθε ενέργεια και να πάρω ADSL από άλλη σοβαρή εταιρία. Η απάντηση ήταν "οτι θα πρέπει να κάνω αίτηση απενεργοποίησης...." "Τι να απενεργοποιήσετε ρε παιδιά " τους λέω "κάτι που δεν έχετε ενεργοποιήσει;..." Από τότε το πήρα στην πλάκα και παίρνω τηλέφωνο όταν είμαι down και με ανεβάζουν (Σκάω στα γέλια .....) Εχω πάρει και με παρέα για να ακούσουν κι άλλοι τις Μ@...... που μου λένε ( φυσικά πάντα ευγενικά) σε στυλ Ελα Αλέκο πότε είπες οτι θα ενεργοποιηθεί ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!! Θα πω στον προϊστάμενο να σας τηλεφωνήσει αύριο (από το ακουστικό ακούει τα γέλια μου ...... χαχαχαχαχαχα, αφου δεν πρόκειται ποτέ να σε πάρει ποτέ κανένας τηλέφωνο.) Αλλο αστείο, μιλούσα ή υποτίθεται οτι μιλούσα με προϊστάμενο του είπα το όνομά μου και τον ρώτησα το δικό του. -Δεν μπορώ να σας πώ μου λέει - Καλά το όνομα του/της προέδρου της εταιρίας σας το ξέρετε; - Δεν επιτρέπετε να δίνω τέτοιες πληροφορίες......... Μετά από μερικά τέτοια τηλέφωνα δεν φαντάζεστε τι ψυχική ανακούφιση νοιώθω, μέχρι που δεν θέλω να την ενεργοποιήσουν ΠΟΤΕ (στον ψυχίατρο θα έδινα περισσότερα από 117? ) Επίσης δεν θα πιστέψετε πόσο τους ξενερώνει αυτή η συμπεριφορά γιατί προφανώς δεν έχουν εκπαιδευτεί γι' αυτό. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ γιατί μετά απ' οτι διαβάζω εδώ, θα αρχίσουν τα κλάματα. ΥΓ. Το κακό είναι οτι δεν μαγνητοφωνούσα κι εγώ την συνομιλία για να τα ακούω ξανά και ξανά και να γελάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.