Comaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 loipon ena tip apo enan palio stin vivodi (2 xronia kai kati)otan sas lene ta xartia sas exoun paei ston OTE pernete ena tilefonaki sto 1242 kai rotate "signomi mia etisi gia to tade noumero exei ftasei?" periptosi A oxi den exoume kati edo -pernete tin vivodi kai me sovaro kai eksorgismeno ifos kanete tin katagelia sas (sinithos tin epomeni mera ta xartia einai ekei) periptosi B nai prin 3 meres mas irthan (alo an kanate tin etisi prin 25) tote apla ton trote kai perimenete Periptosi C nai einai edo kai 25 meres edo kai kserete ta ksinoume... (o ote den thelei iremo ifos) arxizete ta troparia Δυστυχώς φίλε μου δεν δίνουν πλέον πληροφορίες στο 134 για την εξέλιξη των αιτήσεων παρα μόνο αν έχουν γίνει σε μια από τις κωλοεταιρίες τους.
Vmanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Pira prin apo ligo ton kibo. tora arxizei i anamni omos... mia erotisi: exo kapoia alli sindesi adsl kai thelo na xrisimopoiiso to router. xreiazetai na kano kati i aplos to sindeo kai paizei? akoma otan trexo ton wizard mou bgazei 4 epiloges :Annex A me PPPoE, Annex A me PPPoA, Annex B me PPPoE kai Annex B me PPPoA. simeiosi thelo na to sindeso se pstn.
ziou_tzitsou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Θα τα πούμε από Δευτέρα αγαπητοί τεχνηκοί της Vivodi, καλό σαββατοκύριακο... χερετίσματα σε ολούς τους "αρμόδιους" εκεί μέσα και καλή ξεκούραση στα συνεργεία βλαβών που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.. Παιδιά χαλαρώστε και λίγο, είπαμε να μας εξυπηρετησετε και τσακιστήκατε! Και τι έγινε να περιμένουμε καμμιά εβδομαδα ακόμα ούτε καν 2 μήνες δεν κλείσαμε.. άλλωστε κάτσε να λιώσουν και τα χιόνια μην πάθετε και κανά κρυολόγημα. Ααα και μην ξεχάσω είχατε δίκιο τελικά εξακολουθεί να φταίει ο πΟΤΕς ..
MetallicA Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Pira prin apo ligo ton kibo. tora arxizei i anamni omos... mia erotisi: exo kapoia alli sindesi adsl kai thelo na xrisimopoiiso to router. xreiazetai na kano kati i aplos to sindeo kai paizei? akoma otan trexo ton wizard mou bgazei 4 epiloges :Annex A me PPPoE' date=' Annex A me PPPoA, Annex B me PPPoE kai Annex B me PPPoA. simeiosi thelo na to sindeso se pstn.[/quote'] Αν θες να το χρησιμοποιήσεις σαν router και οχι USB modem δεν θελει τπτ, απλα το συνδέεις στο Ethernet -αν το βαλεις σε USB ακολούθησε τις οδηγίες στο CD. Για PSTN ειναι ΑΝΝΕΧ_Α και encapsulation PPPoA VC-Mux.
Vmanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Αν θες να το χρησιμοποιήσεις σαν router και οχι USB modem δεν θελει τπτ' date=' απλα το συνδέεις στο Ethernet -αν το βαλεις σε USB ακολούθησε τις οδηγίες στο CD. Για PSTN ειναι ΑΝΝΕΧ_Α και encapsulation PPPoA VC-Mux.[/quote'] euxaristo poli
gogosst Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Epitelous!!!!!!!!!!!11egine h energopoihsh apo ote!!!de to pisteuo!1omos ta provlimata paramenoun... to eikonidio tou modem grafei 384 k oxi 512!!kserei kaneis gt ginetai auto???tha mas trelanei i vivo!!!
ddjpp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 sinxaritiria!!!!!!!!!!! kai sta dika mas ! se pia perioxi eisai?
Comaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μόλις ενεργοποιήθηκε και η δικιά μου επιτέλους. Την ταχύτητα την βλέπω πεσμένη στα 20κβ/sec
babbar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ki emena tin grammi tin energopoihsan sta 384!! Pira ti vivo kai milisa me ena frouto k mou eipe na perimenw na parw kodikous prwta k meta tha to doune (Epeidi den eixan akoma ta xartia apo ton ote oti i grammi energopoihthike) Pisteyw den tha yparxei problima efoswn to katalabes (paizei na itan mpoustia apo vivo h ote) Tha tin kanoun 512 thelwntas k mi! Kai kati akoma gia ton ote: sti 23/1 me pire i vivo gia na pei oti proothise ston ote gia energopoihsi kai pros ekpliksi tin 25/1 (NAI ALITHIA LEW!!!!) i grammi energopoihthike!!! Ayta...
twingo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ειληκρινα Εχω Αιδιασει Να Περινενω!!! Απο 18/12 Αγορασμενο. Καλυτερα Με Τον Ποτε.
JiKL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Σημερα ενεργοποιηθηκε και η δικια μου γραμμη...για κωδικους απο vivodi δεν με πολυ νοιαζει αφου ειμαι μια χαρα με demo κανω και τις δοκιμες μου 10/1 αποστολη γραμματος απο πατρα 19/1 πρωτη εμφανιση στο συστημα της βιβο 26/1 εμφανιση στο συστημα οτε 30/1 ενεργοποηση γραμμης...Συγχαρητηρια απο μενα στο οτε
Dark_son20 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 meta apo 20 meres anamoni o kivos energopiithike (sto alo spiti edo exw monimi vivo )kai doulevei mia xara me tatites kolimenes sto 50 info gia osous kathisteroun arketa einai oti o OTE exei skistei stis anavathmiseis ton dslam logo panikou etiseon mesa sta xristougena
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Γνωρίζετε αν θα πάρει παράταση η προσφορά;
lefstef Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Καλά είσαστε, εγώ έχω στείλει από 2/1 τα χαρτιά και ακόμα περιμένω. Από τον οτε λένε μάλλον μέχρι Παρασκευή.
tharch Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Το DSL Cube το αγόρασα 24/12/2005. Μου είπε η κοπέλα στο ΠΛΑΙΣΙΟ (πού να ξέρει κι αυτή...) ότι αφού συμπληρώσω και στείλω την αίτηση, σε λίγες μέρες, μια βδομάδα το πολύ θα είναι ενεργοποιημένη η σύνδεση... Αμ δε. Συμπλήρωσα την αίτηση και την έριξα στο ταχυδρομικό κουτί (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ: έπρεπε να την πάω χέρι-χέρι αφού μένω Αθήνα) στις 28/12/2005. Έφτασε στις 17/1/2006!!! Με γαϊδούρι τις μεταφέρουν; Για να κάνω όμως και λίγο το συνήγορο των ΕΛΤΑ, φταίει και η Vivodi που βάζει στους ταχυδρομικούς φακέλους σήμανση "Προτεραιότητα Β" οπότε και τα ΕΛΤΑ τα μεταφέρουν όποτε ευκαιρήσουν... Χάθηκε να το χρεώσουν μισό ευρώ παραπάνω (τι 117 τι 117,5. Εγώ θα το έδινα προκειμένου να ξέρω ότι θα πάει την επόμενη μέρα στον προορισμό του). 18/1/2006 η Vivodi έστειλε τα σχετικά στον ΟΤΕ για να γίνει η ενεργοποίηση της σύνδεσης. Έκτοτε περιμένω... Όταν συνδεθώ, θα σας πω εντυπώσεις... ΥΓ: Στις 16/1/2006, αγανακτησμένος από την αναμονή, πήγα μέχρι τα γραφεία της Vivodi (Εθν. Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι) με το φωτοαντίγραφο της αίτησης που είχα προνοήσει να κρατήσω. Τους λέω "Γεια σας. Ήρθα αυτοπροσώπως μήπως και επιταχύνουμε λιγάκι τη διαδικασία". Μου λένε: "Αυτό δε γίνεται. Πρέπει να περιμένουμε την πρωτότυπη αίτηση γιατί έχει την πρωτότυπη υπογραφή". Του λέω: "Να υπογράψω εγώ όπου θέλετε, σε μια καινούργια αίτηση". Μου λένε: "Αχ! (γυναίκα ήταν... άμα ακούς αυτό το π...ο το αχ!...) Δε λειτουργούμε έτσι" !!! Τους λέω: "Έλεος ρε παιδιά, του λέω. Είστε ιδιωτική εταιρεία, όχι δημόσιο. Θα έπρεπε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι." Μου λένε: " " (Τίποτα... Απορία ψάλτου, βηξ!). Συμπέρασμα (δικό μου): Vivodi, Ψωνίζεις ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ για να έχεις το ΠΑΣΧΑ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.