zaratustra100 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Microcom AD 2636 = USB Modem/Router (το πρώην)Microcom AD 2622 = USB Modem (το νυν). Οπότε στο Πλαίσιο πράγματι δεν ήξεραν τι πούλαγαν...:? Μου έδωσαν cube με το AD2636 ενώ ταυτόχρονα περίλυποι μου έλεγαν πως η προσφορά με τα routers εξαντλήθηκε.Ίσως είχε παραπέσει πουθενά το πακετάκι,ποιός ξέρει? Και έστω πως έχω λοιπόν το AD 2636 μπορώ για να μπαίνουν και τα 2 pc στο net ταυτόχρονα (αλλά συνάμα και ανεξάρτητα το 1 απο το άλλο) να συνδέσω στο ένα το USB και στο άλλο το Ethernet? Αν υπάρχει άλλος ενδεδειγμένος τρόπος και δεν ισχύει το παραπάνω πείτε τον please.
dre@mc@tcher Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Pantws i forthnet 10 ergasimes moupe gia N.Iraklio,9 ergasimes kanane,koinws mallon einai apo tis pleon axiopistes etairies nai alla tora oloi exoun forthnet kai eidika 384 kai tha iparxei terastia kathisterisi sto diktio. mpros gkremos kai piso rema me alla logia.
ledbyzeppelin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Ολα ωραια , τελικα βλεπω να μην περιμενω 20 εργασιμες μερες , αλλα 20 εργασιμους μηνες (χωρις τα καλοκαιρια δηλαδη ) μεχρι να γινει η ενεργοποιηση μου ! Την εκαναν την μαμακια τους απο την vivodi.... Ενω εστειλα την αιτηση μεσω των γραφειων στη Θεσσαλονικη για να μην αργησουν μεσω ελτα, με παιρνουν τηλεφωνο χτες για να μου πουνε οτι δεν μπορει να γινει η συνδεση μου γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα dsl στην περιοχη μου! μου ειπαν οτι εστειλαν τα χαρτια μου στα κεντρικα στην Αθηνα , αυτοι ελεγξαν αν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη μου πριν στειλουν τα χαρτια στον Οτε , και αφου ειδαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο νουμερο μου τα στειλαν πισω στη θεσνικη για να μου τα δωσουν πισω μηπως προλαβω και πουλησω το πακετο αλλου!!! Και εχουμε και λεμε : 1) εχω παρει επανηλειμμενα τηλεφωνο στο 134 και μου χουν πει οτι υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης dsl , δηλαδη υπαρχει dslam στην περιοχη μου πια!(εδω και ενα μηνα) 2)στο site της οτενετ και της vivodi δεν εχουν ενημερωσει ακομα και βγαζει οταν πατω τον αριθμο μου οτι δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμοτητα dsl στην περιοχη μου!!!!!! 3)ρωτησα επανηλειμμενα στο 134 , γιατι δεν ενημερωθηκε το site και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα και μπορω να ενεργοποιησω dsl στη γραμμη μου 4)ρωτω λοιπον στη vivodi , -"ΠΩΣ ειδαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα dsl στην περιοχη μου???" και μου απαντουν - "προφανως μεσω του site!!" - "Ναι αλλα τους λεω το site δεν εχει ενημερωθει ακομα και απο τον Οτε μου λενε οτι ολα ειναι οκ!!! Και δεν μπορουσαν να χουν μια αμεσοτερη επικοινωνια με τον Οτε για να βεβαιωθουν οτι υπαρχει η οχι η δυνατοτητα για dsl συνδεση? απο το να βλεπουν απλα αν υπαρχει διαθεσιμοτητα απ το site?ημαρτον!!! Και λεω στην τηλεφωνητρια οτι κακως γυρισαν πισω τα χαρτια και θελω να τα ξαναστειλει στα κεντρικα για να σταλουν στον ΟΤΕ για να γινει η συνδεση ..... εεε και τοτε μου λεει το εξης -"Ξερετε με τον ΟΤΕ υπαρχουν καποια προβληματα , καταλαβαινετε ανταγωνισμοι και διαφορα ,κανει διαφορα παραξενα ο Οτε, και μηπως θα μπορουσατε να βρειτε με καποιον τροπο απο τον Οτε καποιο επισημο εγγραφο που θα λεει οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα dsl στην περιοχη σας , αλλιως αν στειλουμε ετσι την αιτηση , μπορει να μην την κανουν δεκτη και κατα καποιο τροπο να πουν ψεμματα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη σας ... και και και .... οτι να ναι , μεχρι που μου λεει οτι αυτα τα κανει ο Οτε για να παιρνει τους πελατες στον δικο της isp!!!! " οποτε της λεω -"δε με νοιαζει , στειλτε εσεις την αιτηση στον Οτε , και μετα αν κανει κατι απ αυτα που λετε ο Οτε ενω μ εχουν διαβεβαιωσει οτι μπορω να εχω dsl στη γραμμη μου, θα καταγγειλω αυτους και οχι εσας!!! " -" Ωραια "μου λεει , "θα παρω στα κεντρικα να ρωτησω λιγο και θα σας ενημερωσω" Περιμενω , περιμενω , τιποτα!!! Της ξαναπαιρνω εγω τηλεφωνο .... -" Γεια σας τι εγινε τελικα?" απαντηση: -"τα εστειλα ξανα τα χαρτια σας με σημειωση που λεει αυτα που μου ειπατε , και εν ολιγοις οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη σας" Το κλεινω , και παιρνω σημερα στα κεντρικα να μαθω τι εγινε , και να τους ξεστραβωσω λεγοντας τους οτι στο site toy OTE υπαρχει σε pdf αρχειο και δημοσιο εγγραφο πια , ενημερωμενο απ τις 23-12 , που εχει την περιοχη μου κανονικα στις περιοχες πανελληνιως με διαθεσιμοτητα dsl!!!!(αφου ψαχνουν μεσω ιντερνετ για διαθεσιμοτητα τουλαχιστον δεν μπορουσαν να δουν αυτο???) Και λεγοντας στον τηλεφωνητη την ιστορια οπως ξεκινησε χτες τι μου απαντα????????????? -"μα κυριε μου η πολιτικη της εταιριας μας οταν παιρνουμε μια αιτηση , δεν ειναι να ελεγχουμε αν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη σας , (οπως σας ειπε η κυρια απ τα γραφεια της Θεσνικης οτι καναμε) , αλλα να στελνουμε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ την αιτηση σας στον Οτε και απο κει και περα αυτοι να μας απαντουν αν εγινε η οχι η ενεργοποιηση!!!!!!!!!!!!!! ""παρτε τηλεφωνο απο ΔΕΥΤΕΡΑ να δειτε αν καταχωρηθηκε η αιτηση σας!!!!!!!!!" Τωρα ρε μαγκες τι να πω πραγματικα!!!! 1)Ο εκσυγχρονισμος στο μεγαλειο του , πραγματικα η Ελλαδα εκανε αλματα μπροστα ... τοσο μπροστα , που θα μας ειναι παντα απο πισω... 2)τελικα ου μπλεξεις με τις εταιριες , ο καθενας σου λεει το κοντο και το μακρυ του , και ριχνει το φταιξιμο στον αλλον , για να χει καθαρη τη φωλια του!!!! 3)Θα προσευχομαι απο δω και περα και θα αναβω καντηλι καθε βραδυ , περιμενοντας να αναψει το φωτακι του μοντεμ ειναι προτιμοτερο απο το να μιλαω μ αυτους τους ασχετους , παντου ασχετοι , καθονται σε μια καρεκλα , σηκωνουν ενα τηλεφωνο , δε σε βλεπουν , δεν τους βλεπεις , και σου λενε οτι κατεβασει το κεφαλι τους , για να δικαιολογησουν και να κρυψουν ακομα την βλακεια που τους δερνει!!!!!!! 4)τελικα εμεις τα θυματα τι μπορουμε να κανουμε ? τι θα επρεπε να κανουμε εμεις οι βλακες που τους σταζουμε τα μετρητα για να μας προσφερουν τις υπηρεσιες τους και τελικα μας δουλευουν??? Παιδια σορυ για το μεγαλο post αλλα εχω ακουσει τοσα και τα χα παρει ηδη , και ελεγα , θετικη σκεψη , ασ σκεφτω θετικα οτι μπορει να μην ειναι ετσι τα πραγματα , και οτι θα πανε καλα, οτι μπορει τυχαια καποιοι να χουν προβλημα στις υπηρεσιες που τους προσφερουν!!!! Κουραφεξαλα!!!! Τωρα που το βλεπω να γινεται και σ εμενα , τι να πω , τα χω παρει απιστευτα , παντως βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα εχω dsl , αρκετα περιμενα 2 χρονια μεχρι να ρθει dslam στην περιοχη μου , εεε θα τ αντεξω αλλα 2 χρονια μεχρι να γινει η ενεργοποιηση της γραμμης μου!!!!!!!!!! Καλο κουραγιο σε οσους περιμενουν και οσους την εχουν πατησει κατα καιρους μπλεκοντας με ολους αυτους.... ξερετε ποιους.....
fallen_angel82 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Τι λες τώρα?! Γίνονται τέτοια πράγματα ακόμη στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης? Της Ελλάδας του 2006?!?!?!?!?!? Καλά κάνεις και τα λες για να ξέρουμε τι θα μας περιμένει. Εγώ περιμένω μέχρι τις 25-26 του μηνός μπας και βγάλει καμμιά καλυτερη προσφορά η vivodi και μετά θα πάρω και εγώ ένα cube. Καλό κουράγιο!
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 amfisbiteis tin elladara tou 2006.imaste 10 xronia mprosta.san den ntrepeste emeis pou exoume 100 mbit grammes kai o kosmos paraponietai epidi pezei me 99 mbit kai den pernei to 1
smilefreeware Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Πήγα να αγοράσω στις 13-1-06 το πακέτο της Vivodi αλλά απο Ethernet και Usb εξόδους δυστυχώς έγινε μόνο Usb. Ευτυχώς το είδα τελευταία στιγμή και δεν το αγόρασα. Ηθελα να το στήσω σε δίκτυο. Τελικά κατέληξα στην Hol 512 για ένα χρόνο.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 blakia pou to stamatisan .auto to marketing.otan tha xanoun kosmo gia auto tha to katalavoun.
ziou_tzitsou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 3)Θα προσευχομαι απο δω και περα και θα αναβω καντηλι καθε βραδυ ' date=' περιμενοντας να αναψει το φωτακι του μοντεμ ειναι προτιμοτερο απο το να μιλαω μ αυτους τους ασχετους , παντου ασχετοι , καθονται σε μια καρεκλα , σηκωνουν ενα τηλεφωνο , δε σε βλεπουν , δεν τους βλεπεις , και σου λενε οτι κατεβασει το κεφαλι τους , για να δικαιολογησουν και να κρυψουν ακομα την βλακεια που τους δερνει!!!!!!! QUOTE'] Συμφωνώ απόλυτα και ανακοινώνω επισήμως την έναρξη της δυσφημηστικής μου καμπάνιας για την Vivodi !! Έχω να πω από προσωπική εμπειρία ότι οι υπηρεσίες της Vivodi είναι για τον λ..τσο, από εξυπηρέτηση πελατών εως τεχνική υποστήριξη... θα ακολουθήσει και e-mail διαμαρτυρίας στην εταιρία! Ανεπίσημα έχω ενημερώσει ήδη κάποιους φίλους να ξεχασουν το dsl cube και γενικα προπληρωμένα πακέτα... Άραγε με σύνδεση αορίστου χρόνου θα κάνανε τα ίδια? Υ.Σ 1 Έχω περάσει πλεόν στα τάματα, γιατι με τις προσευχές δεν έχω δει ακόμα πράσσινο φωτάκι..
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 ite paketo pareis ite kaneis energopoiisi to idio pragma.kai stis 2 periptoseis energopoiisi tha ginei.oso gia tin vivodi otan ixa kapote ixa apogoiteutei.ixan ginei poles straves kai ta ixa parei kranio.den antexa allo diladi.tora entaxei allaxa kai exo iremisei
psilos78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Ego Exo Vivodi 384 , Mia Xara Paei Apla Yparxei Megali Kathisterisi Mexri Na Sindetheis Thelei Gera Neyra !!!!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 pragmati afou mou energopoiithjike gia 6 mines den eix aprovlima.
amareto Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 h kathisterisi poy eparxei gia thn syndesi den ofeilete pantos stin vivodi alla kapoy alloy..... telos panton. to thema einai oti se poles perioexes pleon den yparxoyn elefthera ports me apotelesma na kathisterei kai h energopoisi ths DSL. Oso gia to paketo me to router ontos exoyn eksantlithei ta apothemata poy ypyrxan se royter kai gi ayto tora mpenei USB Modem. Yparxei periptosi pantos na ksanaexei pali router ean kataferei o kataskeyastis kai paradosei syntoma. Ego pantos me 1M grammi katevazo synexeia kai xoris diakopes oso gia to spiti poy exo 384 den mporo na po kai ta kalitera giati gia orismena xronika diastimata ginete apelpistika argo to download alla malon einai logo fortoy toy server poy katevazo kai oxi logo gramis.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ama ine logo tou server trexeis to adsltest.forthnet.gr kai blepeis.pragmati kai o ote fteei me tis energopoiiseis apla i vivodi kanei ena klik parapano kai den xero to giati.pragmati auton ton kairo iparxei ligo elipsi apo portes
dre@mc@tcher Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 telika katafera na valo to adsl tis vivodi meta apo arketo vrisidi kai tin proti mera pou to evala arxisa na mpaino se kapoia site ( to insomnia proto proto!!) kai katevasa to bitcomet ena java software apo to java.com kai kati enimeroseis ton windows. molis ekana restart gia na enrgopoiithoun oi enimeroseis to pc kollage apisteyta den fainotan oute i enarksi oute ta eikonidia. ekana check gia virus kai spyware. tipota. meta den sindeotan me to asirmato router kai kollage. molis sindethike mou edeixne oti imoun sto internet alla o browser den edeixne tipota.pira ti vivodi kai mou eipan oti ftaiei o ote( opos panta). mallon tha kano format. an exete kapoia alli idea peite mou.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 xekina me ena format.na fteei o ote apo tin stigmi pou sindeese ligo xlomo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.