Προς το περιεχόμενο

Dsl Cube!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na kai i elliniki selida tou modem gia opoion endiaferetai..

http://www.microcom-ce.com/category.php?itid=136

Poulinos, exo akousei oti o ote tous sindeei mesa se X meres....oi pelates vlepoune energi grammi pernoune demo kai ola pane kala alla o ote kanei alles N meres na eidopoiisei tin Vivodi...Me apotelesma na sou leei i vivodi den mporo na sou doso kodikous kai psw an den me enimerosei episima o OTE..

Δημοσ.
na kai i elliniki selida tou modem gia opoion endiaferetai..

http://www.microcom-ce.com/category.php?itid=136

Poulinos' date=' exo akousei oti o ote tous sindeei mesa se X meres....oi pelates vlepoune energi grammi pernoune demo kai ola pane kala alla o ote kanei alles N meres na eidopoiisei tin Vivodi...Me apotelesma na sou leei i vivodi den mporo na sou doso kodikous kai psw an den me enimerosei episima o OTE..[/quote']

o ote an se sindesei se 5 meres den simenei oti tin 5 mera tha to pei ston provider auto ine alitheia.ite ine vivodi auto ite oxi.alla oxi na kanei kai 10 meres gia na to pei.sinithos ine 1-3 meres.poloi pragmati zitane demo kai pezoun mexri na pei to teliko ok o ote.episis kai o pelatis mporei na parei til kai na pei oti i grammi pezei kai thelo tous kodikous.meta apo kamia ora tha tous exei toulaxiston me forthnet.apla den tous dinoun eukola dioti oti sigxronizi enas router den simenei oti i grammi ine etimi.ama den exoun ginei diloseis stous routers tou ote den tha mporei na perasei o router to loopback test.einai auto pou leme sigxronizei alla den ftanei ip.kai meta o pelatis tha pei xekinise i sindromi mou 20 tou minos(otan zitise autos username kai password pou ide to dsl anameno) alla ego sindethika stis 25 .gia auto kai sinithos dinoun demo.gia na ine kalimenoi giati mporei o ote na min tin exei energopoiisei telios.

tin selida mono sta ellinika den tin ida alla emena prosopika den mou xxriazetai .den tha eperna microcom.

Δημοσ.

lol..

emena ellinikotati mou fainetai!!den ksero ti egine

episis den tin edosa gia na parei kaneis microcom :mrgreen: ...apla an thelei na dei ti modem/router dinei o kivos (tora poia den to dinei vevaia)

Apo oso exo diavasei i vivodi den dinei me tipota tous kanonikous kodikous para mono mexri na tin eidopoiisei o ote (nomizo kiolas tous stelnei kai me gramma,ara perimene ta ELTA)

Δημοσ.

Ρε παιδία εγώ το αγόρασα στις 18/12, το ταχυδρόμισα στις 19/12. Μου είπαν μετά απο πολλα τηλέφωνα οτι το έστειλαν στον οτε στις 9/1 και απο τότε περιμένω πότε θα ενεργοποιηθέι η γραμμή.(Μου είπαν μάλλον τέλος του μήνα)Και το γαμώτο είναι οτι ο ένας μήνας θα πάει στράφει εξετίας του οτι Μα'ι'ο μετακομίζω.

Δημοσ.

Παιδια μετα απο ολα αυτα που διαβαζω για τον χρονο καθυστερησης ενεργοποιησης της γραμμης , FRIKARWWWWW

Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γιατι καθυστερουν ως και ενα μηνα (και βαλε) για να κανουν κατι τοσο απλο σχετικα!!!

Πηρα κι εγω το dslcube και η πρωτη μου κινηση για να γλυτωσω την αργοπορια των ΕΛΤΑ ηταν να παω ο ιδιος τα δικαιολογητικα στα γραφεια της vivodi στη Θεσσαλονικη!!! μου ειπαν οτι τα χαρτια θα σταλουν την ιδια μερα!!! και ολοι με οσους μιλησα απο την εταιρια μου λενε οτι θα παρει 20 εργασιμες μερες η ολη διαδικασια!!!! ημαρτον ρε ημαρτον!!! τι θα κανουν ? δεν τους ζητησα να μου φτιαξουν παραγγελια χειροποιητη κιθαρα :P

Περιμενω τωρα 4-5 μερες , σε λιγες μερες θα αρχισω τα τηλεφωνα , ετσι για να μην ξεχνουν!!!!

Παντως αν ειναι να λειτουργει το συστημα ετσι , τοτε κι εμεις οταν πηγαινουμε στα ταμεια οταν αγοραζουμε τα πακετα να τους λεμε "περιμενετε 20-30 εργασιμες , να εργαστουμε , να πληρωθουμε και να σας φερουμε τα χρηματα για το πακετο" ημαρτον ρε!!!!!!

Α και το αλλο που δε μ αρεσε παρεπιπτοντως ειναι οτι αλλαξε η προσφορα του dslcube στο πλαισιο , παει η camera δωρο (κατι που δε με πειραξε τοσο ) , αλλα και το ρουτερακι της microcom το αλλαξαν με το usb μοντεμ της microcom , to AD2622!!!! κριμα , πραγματικα! εχε χαρη που δεν μπορουσα αλλο να πληρωνω στον πΟΤΕ γα!@$τικα για τις ωρες που περιμενω για να κατεβασω απλα πραγματακια!!!!

Δημοσ.
Παιδια μετα απο ολα αυτα που διαβαζω για τον χρονο καθυστερησης ενεργοποιησης της γραμμης ' date=' FRIKARWWWWW

Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γιατι καθυστερουν ως και ενα μηνα (και βαλε) για να κανουν κατι τοσο απλο σχετικα!!!

Πηρα κι εγω το dslcube και η πρωτη μου κινηση για να γλυτωσω την αργοπορια των ΕΛΤΑ ηταν να παω ο ιδιος τα δικαιολογητικα στα γραφεια της vivodi στη Θεσσαλονικη!!! μου ειπαν οτι τα χαρτια θα σταλουν την ιδια μερα!!! και ολοι με οσους μιλησα απο την εταιρια μου λενε οτι θα παρει 20 εργασιμες μερες η ολη διαδικασια!!!! ημαρτον ρε ημαρτον!!! τι θα κανουν ? δεν τους ζητησα να μου φτιαξουν παραγγελια χειροποιητη κιθαρα :P

Περιμενω τωρα 4-5 μερες , σε λιγες μερες θα αρχισω τα τηλεφωνα , ετσι για να μην ξεχνουν!!!!

Παντως αν ειναι να λειτουργει το συστημα ετσι , τοτε κι εμεις οταν πηγαινουμε στα ταμεια οταν αγοραζουμε τα πακετα να τους λεμε "περιμενετε 20-30 εργασιμες , να εργαστουμε , να πληρωθουμε και να σας φερουμε τα χρηματα για το πακετο" ημαρτον ρε!!!!!!

Α και το αλλο που δε μ αρεσε παρεπιπτοντως ειναι οτι αλλαξε η προσφορα του dslcube στο πλαισιο , παει η camera δωρο (κατι που δε με πειραξε τοσο ) , αλλα και το ρουτερακι της microcom το αλλαξαν με το usb μοντεμ της microcom , to AD2622!!!! κριμα , πραγματικα! εχε χαρη που δεν μπορουσα αλλο να πληρωνω στον πΟΤΕ γα!@$τικα για τις ωρες που περιμενω για να κατεβασω απλα πραγματακια!!!![/quote']

ine kati aplo apla einai poles oi energopoiiseis kai to klasiko giati na biastoun.b.i vivodi eno leei 10 meres panta ego se osous xero paei mexri mina eno ston ote einai kapos kalitera.oraio auto me ton mistho.xixi.epitagi minos kai esi.oso gia to router ine blakia pou to allaxan me usb.toulaxiston miosan tin timi tou i oxi?me to na tous perneis tilefono den tha allaxei kati pistepse me.

Δημοσ.

Φιλε Poulinos δυστυχως αν και αλλαξε το ρουτερ , η τιμη στο πακετο δεν αλλαξε , και κατα δευτερο λογο , η προσφορα του πλαισιου δεν βγηκε ακομα απο τα φυλλαδια!!! Το θεικο ειναι οτι οταν πηγα να παρω το πακετο , 1)ερχεται ο ενας πωλητης , παιρνει το φυλλαδιο και διαγραφει μ ενα μεγαλο Χ την προσφορα (χααχαχ για να καταλαβω δηλαδη ο ασχετος οτι δεν υπαρχει η προσφορα πια??) 2)ρωταω στην καθ'ολα ασχετη πωλητριουλα αν γνωριζει ποιο μοντεμ εχει μεσα το πακετο , και μου λεει οτι δεν ξερει , τοτε της λεω να μου δωσει το πακετο για να δω αν γραφει κατι , καποιο specification βρε αδερφακι

γιατι ειχα ηδη ψιλιαστει οτι το μοντεμ αλλαξε με το usb της microcom , και η κοπελα δε μου δινει καν (το πιο απλο πραγμα) το πακετο να διαβασω ισχυριζομενη οτι δεν γραφει τιποτα εξω για τα περιεχομενα της συσκευασιας!!!! Οποτε κι εγω βλεποντας οτι τα πακετα τελειωνουν (αφου τη στιγμη που το σκεφτομουν ηρθαν αλλοι 2 πελατες και πηραν το ιδιο πακετο) αναγκαστηκα να παρω το ρισκο και να το παρω χωρις να δω πιο μοντεμ εχει μεσα( και ηταν το τελευταιο πακετο που ειχε μεινει στο πλαισιο......)

Παιρνοντας το πακετο βλεπω εξω στη συσκευασια με αυτοκολλητο τα εξης "Περιεχει USB modem ..... κτλ κτλ"

Ημαρτον δηλαδη , τι να κανεις , να τους βρισεις? δε βγαινει νοημα... Μια ασχετη πωλητρια , που δε μπορει να κανει την απλη κινηση να βγαλει απο το ραφι ενα κουτακι μηδαμινου βαρους , για να ριξεις μια ματια πριν το αγορασεις!!!!!! Αχ , ο πελατης εχει παντα δικιο σου λενε μετα και κουραφεξαλα!!!!!

Anyway , και με usb μοντεμ στην τελικη θα το αντεξω , εν αναμονη για τη συνδεση πια , ελπιζω να γινει πριν το Πασχα!!!!! :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί θα τρελαθώ: Το microcom AD 2636 θεωρείται το router ή το usb modem που αντικατέστησε το αρχικό προσφορά του cube??? Έχει 1 σύνδεση USB και 1 Ethernet (σημειωμένη ως LAN) .

Στο πλαίσιο μου είπαν πως τα routers εξαντλήθηκαν!Εκτός και αν ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι είχε μέσα το κουτί!!!

Δημοσ.

prin apo ligo pira tilefono kai mou eipan pos na sindeso to modem kai otan to lampaki tou adsl einai annameno sinexos na tous paro tilefono na mou dosoun passwords!! trexa gireue. ase pou den exo idea pos na to sindeso. exei kati mpez koutakia pou den ksero ti skopo eksipiretoun. mporei na mou dosei kaneis ta fota tou?:???:

Δημοσ.
Φιλε Poulinos δυστυχως αν και αλλαξε το ρουτερ ' date=' η τιμη στο πακετο δεν αλλαξε , και κατα δευτερο λογο , η προσφορα του πλαισιου δεν βγηκε ακομα απο τα φυλλαδια!!! Το θεικο ειναι οτι οταν πηγα να παρω το πακετο , 1)ερχεται ο ενας πωλητης , παιρνει το φυλλαδιο και διαγραφει μ ενα μεγαλο Χ την προσφορα (χααχαχ για να καταλαβω δηλαδη ο ασχετος οτι δεν υπαρχει η προσφορα πια??) 2)ρωταω στην καθ'ολα ασχετη πωλητριουλα αν γνωριζει ποιο μοντεμ εχει μεσα το πακετο , και μου λεει οτι δεν ξερει , τοτε της λεω να μου δωσει το πακετο για να δω αν γραφει κατι , καποιο specification βρε αδερφακι

γιατι ειχα ηδη ψιλιαστει οτι το μοντεμ αλλαξε με το usb της microcom , και η κοπελα δε μου δινει καν (το πιο απλο πραγμα) το πακετο να διαβασω ισχυριζομενη οτι δεν γραφει τιποτα εξω για τα περιεχομενα της συσκευασιας!!!! Οποτε κι εγω βλεποντας οτι τα πακετα τελειωνουν (αφου τη στιγμη που το σκεφτομουν ηρθαν αλλοι 2 πελατες και πηραν το ιδιο πακετο) αναγκαστηκα να παρω το ρισκο και να το παρω χωρις να δω πιο μοντεμ εχει μεσα( και ηταν το τελευταιο πακετο που ειχε μεινει στο πλαισιο......)

Παιρνοντας το πακετο βλεπω εξω στη συσκευασια με αυτοκολλητο τα εξης "Περιεχει USB modem ..... κτλ κτλ"

Ημαρτον δηλαδη , τι να κανεις , να τους βρισεις? δε βγαινει νοημα... Μια ασχετη πωλητρια , που δε μπορει να κανει την απλη κινηση να βγαλει απο το ραφι ενα κουτακι μηδαμινου βαρους , για να ριξεις μια ματια πριν το αγορασεις!!!!!! Αχ , ο πελατης εχει παντα δικιο σου λενε μετα και κουραφεξαλα!!!!!

Anyway , και με usb μοντεμ στην τελικη θα το αντεξω , εν αναμονη για τη συνδεση πια , ελπιζω να γινει πριν το Πασχα!!!!! :P[/quote']

eprepe na tin baleis na to katevasei.ine blakia na pareis to usb re gamoto.eprepe na tis pei ok den to agorazo afou den to dineis kai pestis oti ola ta koutia grafoun apexo ti exoun akrivos gia auton ton logo.

dream cather sindesmologia ine os exeis.ama exeis isdn sou dinoun splitter.i grammi apo ton toixo paei sto line sto phone kalodio pou xanapaei sto isdn kai apo tin ipodoxi adsl sto router.apo to router usb i ethernet kalodio sto pc.an exeis pstn i sou dinoun splitter alla spania kai isxuei mia apo ta idia me tin moni diafora oti to phone paei sto tilefono kai oxi sto netmod eno ama sou dinoun filtro apla to bazeis prin to tilefono eno sto adsl paei apeuthias.an thes kai tilefono kai adsl sto idio domatio tote perneis ena tilefoniko diakladoti i allios ena taf gia tilefono.kati antistixo tou taf gia souko pou tin mia stin kanei 2.stin mia filtro kai til kai stin alli to adsl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...