Προς το περιεχόμενο

Dsl Cube!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καποιος μου ειπε οτι ειναι ευκολο pforw για το telindus. μαλλον zyxel θα παρω ομως . το 660r. ελπιζω να στρωσει μετα η κατασταση και να μη κλαψω τα λεφτα που θα δωσω. merci beaucoup!

Δημοσ.

eukolo?gia auto edomesa kaneis den elege pos ginetai.exo anixei ena thema edomesa gia to pos ginetai to port forward.den einai diskolo gia kapoion pou exei xanakanei apla thelei psaximo ligaki.an o allos ekane dmz kai anixe ta panta tote gia auto leei oti einai eukolo.ego ta zyxel ta exo se megali ipolipsi opos tha sou poun kai alloi.

Δημοσ.
θα το ψαξω. και εκτος αυτου, εχουμε κ αλλα. απο τοτε που το πηρα, κανει ολη την συνδεση και αποσυνδεση μονο. και απ' οτι διαβασα σε ενα αλλο thread το ειχε κ αλλοσ αυτο και αλλαξει ρουτερ. μαλλον προς τα 'κει θα οδεψω κ γω μου φαινεται. και για να μη γινεται αυτο και για ανοιξω σωστα τις πορτες. ή zyxel ή telindus. για να δουμε... :confused:

φιλε μου το εχεις σαν usb το 2636 η σαν router?

Διοτι τις αποσυνδεσεις τις εκανε και σε μενα σαν usb μεχρι που το συνδεσα σε Lan και ησυχασα.Ημουν ετοιμος και εγω να αγορασω router ομως αυτη τη στιγμη καλυπτομαι αψογα απο το 2636!!Aν το εχεις συνδεσει μεσω Lan κανε uninstall τους usb drivers ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ !!!

Δημοσ.

επισης για portforwarding δες αυτο:http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Microcom/deskporte400/default.htm

Δημοσ.

Paidia epeidi molis mou sindethike to dsl cube kai peiga na paixo Lineage 2 ston official alla eixa poli lag (ping edeixne 489 >.< ) paizei kapoios allos me vivodi na mou pei an pigainei kala me tin sindesi?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο 2 ακυρωσεις της αιτησης μου απο τον ΟΤΕ για "λαθος διευθυνση", τωρα απο τη Vivodi μου ειπαν πως δεν υπαρχει διαθεσιμο port... Πιστευω πως εχω το ρεκορ αναμονης αφου εχω στειλει την αιτηση απο 10-1-2006 !! Ξερει καποιος κανενα τηλ που να μπορω να μαθω αν οντως δεν υπαρχει port ελευθερο? Στο adsl.gr και στο site forthnet μου λεει οντως ο,τι τωρα δεν υπαρχει ελευθερο port ενω στην περιοχη μου υπαρχει καλυψη adsl. Στο site της Vivodi παλι μου λεει οτι υπαρχει.. Καποιο τηλ του ΟΤΕ για αυτο το θεμα κανεις?

Δημοσ.

kapou mou brisketa ena arxeio me tis kenes portes alla perito na sto po oti den tha iparxei keni porta.mia fili mou pou kai auti perimeni pano apo mina stin hol gia energopoisi kitaxa kai ida oti pragmata stin perioxi pou peftei edo kai arketo kairo den iparxei eleutheri porta.opote an kai mporo na do to arxeio kai na sou po en toutois min po me to xeri stin fotia dentha iparxei porta.iparxoun para ma para poles elipseis se para poles perioxes kai poles poles aitiseis einai se anamoni.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω την υποψια ο,τι ενω εχω αγορασει το DSLcube με την προσφορα 512 για 5 μηνες (που μου ενεργοποιηθηκε τωρα μετα απο 4++ μηνες) τελικα πρεπει να με εχουν συνδεσει σε 384. Ειχα καποια προληματα με την αιτηση καθως ο ΟΤΕ μου την εκοψε 2 φορες και "καλα" για λαθος διευθυνση και μαλλον με συνεδεσαν στο δυκτιο του ΟΤΕ για να λυθει το προβλημα.. Μπορει να μου πει καποιος/α πως μπορω να τσεκαρω τα στοιχεια της συνδεσης μου? π.χ. 384 ή 512, σε πιο δυκτιο ειμαι τελικα, DSLAM κ.τ.λ

Δημοσ.
Εχω την υποψια ο,τι ενω εχω αγορασει το DSLcube με την προσφορα 512 για 5 μηνες (που μου ενεργοποιηθηκε τωρα μετα απο 4++ μηνες) τελικα πρεπει να με εχουν συνδεσει σε 384. Ειχα καποια προληματα με την αιτηση καθως ο ΟΤΕ μου την εκοψε 2 φορες και "καλα" για λαθος διευθυνση και μαλλον με συνεδεσαν στο δυκτιο του ΟΤΕ για να λυθει το προβλημα.. Μπορει να μου πει καποιος/α πως μπορω να τσεκαρω τα στοιχεια της συνδεσης μου? π.χ. 384 ή 512, σε πιο δυκτιο ειμαι τελικα, DSLAM κ.τ.λ

gia na deis se ti dslam pefteis mono apo ton ote ama matheis i apo tin vivodi.gia tin taxitita o router kapou grafei mesa se ti taxitita klidonei i grammi.

WAN:

Line Status: Up

Upstream Speed: 160 kbps

Downstream Speed: 448 kbps

TO TONIZO DEN SOU LEEI TI SINDESI EXEIS ALLA TI EINAI I GRAMI.AKOMA KAI 1024 NA EXEIS SINDESI AUTO THA SOU BGALEI TI GRAMMI EXEIS.ego exo 384 alla epidi pefto se siemens dslam klidonei ligo pio psila diladi 448.analogos ton router pou exeis sou leei kapou pou klidonei .sta usb sto leei otan sindeesai sto internet alla kai sto control panel tous.gia to dslam mono apo ton ote.an den se doun pouthena malon ise vivo dslam

Δημοσ.

exw to router/modem microcom 2636 kai to exw syndesei sto ethernet.. Sto ADSL status ths selidas tou router mou leei Data Rate 384 gia downstream kai 128 gia upstream... toys thlefwnhsa kai moy eipan o,ti 8a enhmerwsoun ton OTE apo Trith kai "logika" 8a mou to alla3oun...

Δημοσ.

ides pou to brikes pou to leei.asxeta me oti i sindromi ine 512 i grammi ine 384.giana lene tha to ftiaxei o ote ise se dslam ote alla auto to blepeis kai apo to site tis vivo an exei ipostiriksi stin perioxi sou.kai apo tis taxitites tha to dei.grigora tha einai malon vivo kai arges ote.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Re paidia, dws'te kai se mena ta fwta sas.

Exwki egw to DSLcube me to microcom ad2636 modem. To provlhma einai oti o ypologisths syndeetai sto modem mono me th usb 8ura. Thn ethernet den thn vlepei ka8olou. Malista grafei oti den yparxei kalwdio syndedemeno. To dokimasa kai se allous 2-3 ypologistes kai mou vgazei ta idia. Ti ftaiei?

Δημοσ.
Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τη vivodi μέσα στο forum. Ψήνομαι και εγώ για adsl και σκέφτομαι πολύ σοβαρά για dsl cube. Ο λόγος είναι ότι η 384 της forthnet έχει φορτωθεί πάρα πολύ και ακούς συνέχεια παράπονα για μειωμένη ταχύτητα. Τι να την κάνω την ταχύτητα όμως αν πρέπι να τους κυνηγάω για ένα μήνα για να ενεργοποιήσουν τη σύνδεσή μου? (έτσι διάβασα σε άλλα topics)

1)ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VIVODI...

2)Σχεδόν ΔΥΟ μήνες για να με συνδέσουν...

3)Απο εξυπηρέτηση : ΜΗΔΕΝ...Τίποτα.Θα περιμένεις ώρα...

4)DSL cube ήταν...5μηνο,99 ευρώ και δέκα μέρες νωρίτερα κόψιμο της γραμμής...γρήγορο...στα 1.7 mbps...Με ρώτησαν αν θα συνεχίσω...είπα ναι...Ήξερα απο Πλαίσιο 23 ευρώ...αλλά η Κα vivodi ήθελε 30 !!!!Φυσικά είπα όχι στη συνέχιση...(και κάνανε τη βρωμιά τους...κόψιμο της γραμμής)

Ησύχασα...

Ένα παραμύθι που δεν θέλω να το ξανακούσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...