Προς το περιεχόμενο

Dsl Cube!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εννοεις οτι για 512(αυτο εχω) δεν ειναι οκ?

ta 53 gia 512 ine normal.den einai oute to kalitero oute to xirotero.apla simfona me ta legomena tou ote ise poli mia xara.ego px pezo me 40-42 me 384 pou apla ine korifi.an epeza me 20 gia ton ote tha imoun pali mia xara.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε βρηκα πουθενα καλυτερο θεμα για την ερωτηση μου.

διαβαζω ολα αυτα που αναφερετε για να μη βρεθω προ εκπληξεων οταν ενεργοποιηθει η γραμμη μου.

απο τισ 15/2 που πηραν την αιτηση μου, πριν 3 μερες αναψε μονιμα το πρασινο λαμπακι. τους πηρα να τους ρωτησω τι παιζει και μου ειπαν να στειλω με fax ταυτοτητα και νουμερο για να με παρουν να μου πουν username και password. τα εστειλα 2 φορες σε διαφορετικα νουμερα αλλα μπα... ακομα δε με πηραν. παιρνουν οντως τηλ ή τριχες; :neutral: τους παιρνω παλι να τους ρωτησω και με λενε -θα σε παρουμε εμεις- μηπως βιαζομαι το παλιοπαιδο;

Δημοσ.

Εμενα μου στειλαν user και pass σε 15' μεσω τηλεφωνου, απο την στιγμη που εστειλα το φαξ. Για παρε ενα τηλ στο τεχνικο τμημα να δεις τι γινεται. (13880 # 4)

Δημοσ.

Εμενα μου ειπαν αμεσως username password μεσω τηλεφωνου απλα αναφεροντας καποια προσωπικα στοιχεια για πιστοποιηση (ΑΦΜ και ΑΔΤ)

Δημοσ.

μια χαρα!!! ειχες δικιο. τους πηρα τηλ και μου τα ειπαν. συνδεθηκα μια χαρα αλλα εχω προβληματα τωρα με τις ταχυτητες καμια φορα. πρεπει να βρω πως να ανοιξω πορτες. θα κανω ολα τα προηγουμενα που διαβασα αλλα δε ξερω το ρουτερ μου με ποιο αλλο εχει ιδιο interface για να το ρυθμισω. για να ψαξουμε λοιπον... :-?

Δημοσ.

Τώρα θα σε ταράξει στα τηλέφωνα η speedex για να σου παραδώσει το γράμμα με τους κωδικούς και το μικρό δωράκι.

Δημοσ.
μια χαρα!!! ειχες δικιο. τους πηρα τηλ και μου τα ειπαν. συνδεθηκα μια χαρα αλλα εχω προβληματα τωρα με τις ταχυτητες καμια φορα. πρεπει να βρω πως να ανοιξω πορτες. θα κανω ολα τα προηγουμενα που διαβασα αλλα δε ξερω το ρουτερ μου με ποιο αλλο εχει ιδιο interface για να το ρυθμισω. για να ψαξουμε λοιπον... :-?

ama pefteis se dslam ote min aporeis gia tis taxitites.ama ine san to crypto autos o router exei mia epilogi pou grafei virtual server kai apo ekei kaneis port forward.

Δημοσ.
ama pefteis se dslam ote min aporeis gia tis taxitites.ama ine san to crypto autos o router exei mia epilogi pou grafei virtual server kai apo ekei kaneis port forward.

δε ξερω αν θα το ρωτησω σωστα. λοιπον. απο τη σελιδα του portforwarding πως θα βρω ποια θυρα να ανοιξω για το ρουτερ αυτο (microcom 2636) ; εχει το ιδιο interface με κανα αλλό;

σωστα το ειπα; βασικα το μεγαλο προβλ ειναι στον μtorrent.

Δημοσ.

to oti den exeis kanei port forward den simenei oti den tha katevazeis grigora apo ta torrents.sinithos alou einai ta aitia.poli mionon ta connection gia na katevasei pio grigora alloi bazoun mono 2 pragmata gia na katevoun oste na min trogetai bandwidth me perita connection alloi alazoun client.episis na katevazeis kati pou to exoun pola atoma kai oxi 2 atoma giati ekei sigoura tha katevazeis me ligo.opos episis namin to katevazoun kai 1020 atoma.kathe torrent programma exei diko tou port pou anigeis.ama thes kane print screen kamia selida na doume.den xero an sto site http://www.portforward.com exei odigies gia to diko sou router.

Δημοσ.

Καλημερα,μια ερωτηση..αν βαλεις vivodi θα πρεπει να πας στο δικτυο τους?και αν μετα θελεις να φυγεις?οσο για ανανεωση,μολις τελειωσει το πακετο γινεται η απατη που γινεται και στην forthnet?

Δημοσ.
to oti den exeis kanei port forward ... odigies gia to diko sou router.

εκανα καποιες ρυθμισεισ... οταν κατεβαζω κατι απο ενα λινκ κατεβαινει μια χαρα. 50 και 60 πιανει.ακουω ραδιο χωρις προβλημα, οι σελιδες ανοιγω στο φτερο... οταν βαλω τον utorrent ομως κατεβαζω με κατι b μονο και ανεβαζω με καμια 10αρια.και μονιμος (και χωρις torrent) στελνω περισσοτερα πακετα απ'οτι λαμβανω.

Δημοσ.

μια ερωτηση ψιλοασχετη παιδια ξερει κανεις ποσο κανει καινουργιο το ρουτερ που δινει η vivodi με το cube to microcom ad2636?

δε το βλεπω σε κανενα online μαγαζι.(σκεφτομαι να το πουλησω γιαυτο)

Δημοσ.
Καλημερα,μια ερωτηση..αν βαλεις vivodi θα πρεπει να πας στο δικτυο τους?και αν μετα θελεις να φυγεις?οσο για ανανεωση,μολις τελειωσει το πακετο γινεται η απατη που γινεται και στην forthnet?

auto pou les den einai akrivos apati kai isxuei gia olous.ama exeis energopoiisei tin grammi diameso provider prepei na tin energopoiseis meta ite diameso tou ote ite diameso tou allou provider.

Δημοσ.
εκανα καποιες ρυθμισεισ... οταν κατεβαζω κατι απο ενα λινκ κατεβαινει μια χαρα. 50 και 60 πιανει.ακουω ραδιο χωρις προβλημα, οι σελιδες ανοιγω στο φτερο... οταν βαλω τον utorrent ομως κατεβαζω με κατι b μονο και ανεβαζω με καμια 10αρια.και μονιμος (και χωρις torrent) στελνω περισσοτερα πακετα απ'οτι λαμβανω.

checkare me to test tou emule an pragmati exoun anxiei ta ports.episis isos auto pou katevazeis den mporei na katevei grigora.dokimase kati allo apo kapoio allo torrent site.episis dokimase me allo client.klista firewall ktl.

nikostz9 kamia 40-50 ekei kimenontai ola auta.

Δημοσ.

θα το ψαξω. και εκτος αυτου, εχουμε κ αλλα. απο τοτε που το πηρα, κανει ολη την συνδεση και αποσυνδεση μονο. και απ' οτι διαβασα σε ενα αλλο thread το ειχε κ αλλοσ αυτο και αλλαξει ρουτερ. μαλλον προς τα 'κει θα οδεψω κ γω μου φαινεται. και για να μη γινεται αυτο και για ανοιξω σωστα τις πορτες. ή zyxel ή telindus. για να δουμε... :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...