Πέτρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Απλά αυτή είναι η ερώτησή μου. Τι παραπάνω θα μου δώσει σε ποιότητα, ευκρίνεια και ευκολία η ύπαρξη τέτοιας εισόδου σε μια 17"TFT ώστε να δώσω τα παραπάνω χρήματα? Η κάρτα γραφικών μου έχει αντίστοιχη έξοδο. Ενδιαφέρομαι για παιγνίδια, office, browsing και λιγότερο για ταινίες. Thnx!!! Ουπς... Τώρα το πρόσεξα, λάθος σελίδα. Συγγνώμη. Πως μεταφέρεται?
Nikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δινει καλύτερη ποιότητα εικόνας γιατί παρακάμπτεί το βήμα μετατροπής σε αναλογικό σήμα από την κάρτα γραφικών και την μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό από το monitor. Στην πράξη δίνει από ελάχιστα εως αρκετα καλύτερη εικόνα( ανάλογα με την οθόνη) και σε κάποιες οθόνες η χρήση του DVI μειώνει τις δυνατότητες ελέγχου της εικονας( λιγότερες ρυθμίσεις ενεργες με χρήση DVI). Βρες την οθόνη που θέλεις να αγοράσεις και βρες από τα reviews αν αλλάζει κατι από αναλογικό σε DVI σήμα.
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ε, αφού άνοιξε, ας προχωρήσει λίγο ακόμα... Είμαι μεταξύ ΕΙΖΟ Ρ1700k (χωρίς) και LG l1780Q (με DVI). Στα γενικά χαρακτηριστικά όμοιες με την ΕΙΖΟ να υπερέχει ελαφρά. Στα χρήματα ίδιες. Αν δεν ήταν το DVI της LG, δε θα το σκεφτόμουν καθόλου. Καμια ιδέα?
Nikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μεταξύ μας θα πήγαινα για την Eizo εκτώς αν μπορείς να τις δεις και τις δύο σε λειτουργία οπότε πάρε αυτή που σου αρέσει περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι η ελλλειψη Dvi θα έχει σημαντική διαφορά( αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εταιρίες κόβουν το Dvi από τα φτηνά μοντέλα, αφού λογικά αν δεν βάλουν αναλογικό βίσμα δεν χρειάζεται Dac οπότε λιγότερα έξοδα κατασκευής). Αυτό με την Eizo το λέω γιατί όποτε έχει δει οθόνη της δίπλα σε άλλες, πάντα ξεχωρίζει, είτε για τα χρώματα της είτε για την ποιότητα του μαύρου που έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.