IMGChris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Hello everyone Kainourgios sta forum auta, kai xairomai pou exoun poli kosmo energo! Sto thema mas : Prin apo merikous mines apofasisa na allakso to olo systyma yxou (hxeia + karta hxou).Prosopika imoun "fun" creative, kai episkeftika to site.Imoun diatethimenos na doso arketa $$ gia na apoktiso ena aksiologo hxosistima pou na kaliptei tis apaitiseis mou.2 modela itan ta fainomenika aksiologa Givaworks Thx kai Megaworks Thx. Prosopika pira ta megaworks 550 thx, epeidi otan sigkrina ta epimerous xaraktiristika ton dyo montelon ta megaworks fainomenika yperterousan pantou.(kai itan kai pio ftina ) Alla giati ta giga einai pio akriva?Ti einai auto pou ta kanei kalitera? Paratheto edo ta episima specification ton dyo montelon(milame gia ta 5.1). loipon Gigaworks(olokliri episimi tipopoiimeni lista): Power: 310 watts total RMS power Front : 36 watts RMS per speaker (Measured @ 8 ohms @ 10% THD @ 180Hz to 20kHz, two channels driven) Rear : 36 watts RMS per speaker (Measured @ 8 ohms @ 10% THD @ 180Hz to 20kHz, two channels driven) Center : 36 watts RMS (Measured @ 8 ohms @ 10% THD @ 180Hz to 20kHz, one channel driven) Subwoofer : 130 watts RMS (Measured @ 6 ohms @ 10% THD @ 35Hz to 180Hz, one channel driven) 620 watts total Peak Power Overall Frequency Response: 35Hz to 20kHz Signal-to-Noise Ratio (SNR): 85dB Megaworks(de paratheto olokliri ti lista ,epeidi exei fainomenika perita stoixeia,dino mono ta sigkritika me ta parapano): Speakers rated power : 70watts per channel(5 channels) Subwoofer rated power: 150watts Frequency response 25hz -20khz Signal-to-Noise ratio (SNR):99db, ara Total power = 70 x5 +150 =500 watts total power. epomenos exoume kai leme: Frequency response: mega 25-20khz better than giga 35-20khz, SNR :mega 99db better than giga 85db, total power :mega 500 watts better than giga 310 watts( 5x36 + 130) parola auta to giga kanoun 100 euro parapano de katanoo prosopika ti einia to 620 watts total Peak Power, oute ta xaraktiristika ton giga me tis antistaseis kai to thd.Epomenos ti ginetai? einai ta giga ftiagmena apo xriso? anti gia reuma douleuoun me petrelaio ? Einai auta ta dyo xaraktiristika pou de gonrizo (kai de ksero ta anttistoixa ton mega) toso simantika, kai einai gnosto oti ekei yperteroun symantika ta giga?Mipos i dynatotita ton giga na rithmizeis ksexorista kathe ixeio? Mipos ta giga kanoun kai frape? Me basi ta parapano giati ta giga kanoun 100 euro perissotero?Am i missing something?
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Εγω στην θέση σου, θα..περίμενα κανά 3ήμερο να δείς το thread που θα ανοίξω περί των GigaWorks [ δυστυχώς δεν είναι θετικό { μηχανικά } ] Επίσης τα MegaWorks θα τα απέφευγα λόγω άλλων προβλημάτων [ γράψε billpeppas megaworks στο google και δες το result ]
IMGChris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ναι συμφωνοι. Παρολαυτα, υπαρχει καποιος προφανης λογος για τον οποιο τα giga κοστιζουν 100 ευρω περισσοτερα?Απο αυτα που υπαρχουν στο site της creative δε θα επρεπε να ειναι αντιθετα οι τιμες? Η μηπως υπαρχει κατι που δε ξερω η παραβλεπω?
Innersense Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 το σκέφτομαι και εγώ αρκετά για τα megaworks και αυτό κυρίως γιατί με τα 100 ευρο παραπάνω κυριολεκτικά εκτοξεύεσαι σε άλλη κατηγορία τιμής όπου μπορείς να το χειριστείς τελείως διαφορετικά το θέμα. όσο αφορά τις διαφορές τώρα. Αν και λες ότι μιλάς και για τα 2 ως 5κάναλα, έχω την εντύπωση ότι τα megaworks είναι 5.1 και τα gigaworks 7.1 κάνω λάθος; επιπλέον τα gigaworks στα 7 ηχεία των καναλιών διαθέτουν χωριστά tweeter και woofer ενώ τα megaworks έχουν ένα πατενταρισμένο woofer που εκτελεί και χρέη tweeter. Τέλος τα gigaworks διαθέτουν και περισσότερα αξεσουάρ στον χειρισμό (οθόνη στο ενσύρματο και τηλεχειριστήριο). Αυτά πρόχειρα, αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.
IMGChris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 innersense υπαρχουν Gigaworks 7.1(s750) αλλα υπαρχουν και gigaworks 5.1(G500). Ειπα στο αρχικο μου post οτι οντως τα giga εχνουν καποια επιπλεον "configuration feautre".Απλα εμενα αυτο που μου φαινεται περιεργο είναι ότι οτιδηποτε αφορα καθαρα τον ηχο και την ποιοτητα και ενταση του δειχνει να ειναι καλυτερο στα megaworks συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του προιοντος.Ρωταω να μαθω αν τελικα τα gega δινουν καλυτερο ηχο και απο που φαινεται αυτο στα χαρακτηριστηκα που παραθετω πιο πανω απο το επισημο site,ωστε να αξιζουν τα επιπλεον χρηματα (περα απο τηλεχειρηστιριο κτλ ποθ επισης ανεβαζουν την τιμη).
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Τα gigaworks έχουν καλύτερο ήχο. Αρκετά καλύτερα στα υψηλά, και αρκετά καλύτερο THD.
Innersense Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Πάλι δεν κατάλαβα... Τότε γιατί αναφέρεις διαφορά 100 ευρό; Σύμφωνα με το Skroutz και λαμβάνοντας ενδεικτικά τις τιμές από το ίδιο κατάστημα για όλα (my-Shop) προκύπτει: ΗΧΕΙΑ CREATIVE MEGAWORKS 5.1 550 = 267.19 € ΗΧΕΙΑ CREATIVE GIGAWORKS PROGRAMER G500 = 254.83 € ΗΧΕΙΑ CREATIVE GIGAWORKS THX S750 = 369.86 €
IMGChris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν, μου φενεται οι τιμές σε καθε site ειναι διαφορετικές.Πιθανοτατα ομως μπορει να συμβαινουν δυο πραγματα: 1ον) οταν τα ειχα δει εγω πριν μισο ++ χρονο στην επισημη ιστοσελιδα τα giga 5.1 ηταν πιο ακριβα και επεσε η τιμη λογο χαμηλης ζητησης 2ον) δε μπορω να αποκλείσω και αβλεψια εκ μερους μου. παντος αυτη τη στιγμη στην ιστοσελιδα της creative οι τιμες εχουν ωσ εξς¨ ΗΧΕΙΑ CREATIVE MEGAWORKS 5.1 550 = 336,14 € ΗΧΕΙΑ CREATIVE GIGAWORKS PROGRAMER G500 = 300 € ΗΧΕΙΑ CREATIVE GIGAWORKS THX S750 = 469.86 € ολες οι τιμες με ΦΠΑ Εγω προσωπικα τα πηρα 270 € συμπεριλαμβανομενου του ΦΠΑ το καλοκαιρι. Anyway thanks:) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.