Προς το περιεχόμενο

Demo apo Forthnet...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις σήμερα γύρισα απο το σχολείο και είδα επιτέλους το λαμπάκι του μόντεμ να μένει συνέχεια αναμένο...Χαρά εγω, παίρνω forthnet, μου λένε δεν μας έχει ενημερώσει ο ΟΤΕ και δεν μπορούμε να σας δώσουμε κωδικούς...Ζητάω λοιπόν ένα ντέμο αλλά μου λένε σε μισή ώρα θα είναι έτοιμο!!! Τόσο δύσκολο είναι πια να φτιάξουν ένα ντέμο???

Δημοσ.
Μόλις σήμερα γύρισα απο το σχολείο και είδα επιτέλους το λαμπάκι του μόντεμ να μένει συνέχεια αναμένο...Χαρά εγω, παίρνω forthnet, μου λένε δεν μας έχει ενημερώσει ο ΟΤΕ και δεν μπορούμε να σας δώσουμε κωδικούς...Ζητάω λοιπόν ένα ντέμο αλλά μου λένε σε μισή ώρα θα είναι έτοιμο!!! Τόσο δύσκολο είναι πια να φτιάξουν ένα ντέμο???

Se pio tilifono pires;

Δημοσ.

Ενταξει ρε συ, μιση ωρα σου ειπαν :)

Εξαλλου, πρεπει να φτιαξουν ενα user-account και να το βαλουν στη βαση. Ισως πρεπει να παρουν και μια τυπικη εγκριση ή να τσεκαρουν οτι δεν παιρνεις συνεχεια demo κλπ...

Δε νομιζω οτι ειναι τραγικο μιση ωρα.

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω ο γκαντέμης!!!!!!! Είπα και εγώ να το παίξω μάγκας και να γράψω κατ'ευθείαν τον κωδικό και το username στα πεδία της κλήσης! Έλα όμως που δεν πάτησα να τα αποθηκεύσει! Έλα όμως που τώρα δεν μπορούν να μου δώσουν πάλι τα στοιχεία γιατί σχόλασε η κοπέλα που μου έδωσε το ντέμο (:neutral::neutral::neutral:???)

Πρέπει να με σκεφτόταν ο Μητσοτάκης για να έχω τέτοια τύχη!

EDIT: Πήρα στο 211 100 8000

Δημοσ.

Ego pira tilef. na moy dosoyn demo gia 384. Afoy me eixe h gkomena se anamoni kana 10 lepto moy edose username kai pass kai moy leei se kanena 20 lepto 8a energopoih8ei.

An energopoih8ike pantos pote ayto to kserei mono h gkomena.

Dokimaza sinexos tin idia kai tin epomeni imera kai tipota.

Epese se BODI tilefonitria kai den asxoli8ika ksana na toys ksanakaleso giati 8a me eixan pali se anamoni.

Δημοσ.

Ωραία! Τελικά η κοπέλα με την οποία μίλησα πριν ήταν βόδι και ξαναπήρα και μου έδωσαν τους κωδικούς! Είμαι με adsl τώρα!!! Yiiiiiiiiiha

Δημοσ.
An energopoih8ike pantos pote ayto to kserei mono h gkomena.

Dokimaza sinexos tin idia kai tin epomeni imera kai tipota.

Arxhge kai egw to idio epa8a apo thlefwnhtria ths forthnet, dokimaza 3 meres na mpw kai den mporousa na mpw me tipota.

Asta na pane, pali kala pou liges wres argotera eixe energopoih8ei h kanonikh mou sundesh giati 8a tous eixa kanei na trexoun...

Δημοσ.

Χτες που μου έκανε τη σύνδεση ο ΟΤΕ για adsl, ζήτησα demo από τη forthnet και το είχα σε 15 λεπτά. Κάτσε να δούμε όμως πότε θα ειδοποιήσει ο ΟΤΕ τη forthnet για τη σύνδεση ώστε να μου δώσουν και τα κανονικά στοιχεία...

Δημοσ.

Οι τεμπέληδες (δεν το λέω αλλιώς, γιατί θα φλερτάρω με ban) ακόμη να ειδοποιήσουν την Forthnet και έτσι δεν μπορούν να μου δώσουν τους κωδικούς! Αφήστε που σήμερα τα ζώα στην εξυπηρέτηση του πΟΤΕ δεν δουλεύουν! Και αύριο λήγει και το demo! Θα μείνω μέχρι δεν ξέρω γω πότε χωρίς dsl! Τα νεύρα μου!

Δημοσ.
Πώς παίρνεις demo? Μπορείς να πάρεις μόνο μια φορά? Εάν θέλεις και δεύτερη (μετά από μήνες) τρως Χ ?

Exw parei panw apo 3-4 fores stin arxi ( edw k 1 xrono peripou ) mexri na kataliksw sti forthnet :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...