Cromb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα. Έχω δυο ερωτήσεις: 1) Μερικές φορές το pc μου φαίνεται να δουλεύει στο φουλ, χωρις όμως να κάνω κάποια εργασία. Βλέποντας στη διαχείρηση εργασιών ο explorer δείχνει να δουλεύει στο 90% (explorer.exe).Μετά κάνω τερματισμό και μου βγαζει το παράθυρο τερματισμού του explorer λόγω προβλήματος.Κάνω τερματισμό και όταν ξαναανοίγω το pc όλα καλά. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτο; 2) Μερικές πάλι φορές όταν μου βγάζει παράθυρο με τερματισμό προγράμματος λόγω αντιμετώπισης προβλήματος εξαφανίζεται το εικονίδιο ΑntiVir που χρησιμοοποιώ από την γραμμή εργαλείων.Αν και το antivirus δείχνει να λειτουργεί κανονικά(απλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο), λειτουργεί οντως κανονικα;;; Εννοείται πως έχω κάνει ελεγχο για ιους κτλ χωρίς αποτέλεσμα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Καμια ιδέα;;; Ευχαριστώ.
Costinio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 κάνε έλεγχο για spyware με Ad-aware και Spybot
Cromb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ad-aware χρησιμοποίησα. και spyware doctor. Αν είναι προβλήμα spyware,trojan ή οτιδήποτε κακόβουλο θα το βρώ αλλά είναι όντως τετοιο το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.