Προς το περιεχόμενο

Provlima me Firefox 1.5

myrong

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera

egkatestisa prosfata to firefox 1.5 (prin chrisimipoiousa to 1.0.7) kai antimetwpizw to akoloutho provlima:

Otan vlepw kapoia selida pou to platos tis einai megalutero apo tin othoni mou (p.ch. fotografies megalyteres apo 1024x768 ) kanonika tha eprepe na emfanizetai mia mpara sto katw meros pou na mou epitrepei na kanw scroll dexia-aristera (toulachiston etsi ginotan prin valw to 1.5), twra omws den emfanizetai katholou afti i mpara kai etsi den mporw na dw olokliri tin selida (i se forums den mporw na apantisw se kapoio post, an ta koumpia gia apantisi/quote klp einai sto dexi meros).

Espaxa stis rythmiseis, alla den mporesa na vrw tipota. Echei kaneis mia idea?

Efcharistw

Myron

Δημοσ.

Efcharistw gia tin grigori apantisi

To option gia na kanei resize itan apenergopoiimeno

apo katw eiche dyo option gia autoscrolling kai smooth scrolling, kai ta dyo energopoiimena.

Δημοσ.

To ekana kai malista se dyo vimata, stin archi energopoiisa to resize kai afisa energopoiimeno to autoscrolling kai meta apenergopoiisa to autoscrolling.

Kai stis dyo periptwseis den eiche kanena apotelesma.

Pantws den pistevw oti einai thema resize, mia kai den thelw na mikrinw tin fotografia alla na mporw na kanw scroll dexia-aristera. Den tha eprepe kanonika na emfanizetai aftomata to scroll-bar gia dexia-aristera sto katw meros, apo ti stigmi pou mia selida einai megaluteri apo tin analysi tis othonis mou?

Efcharistw gia tin voitheia Mithrantir

Δημοσ.

Den xerw an voithaei, alla anakalypsa oti an tin idia fotografia pou sto forum den emfanizotan olokliri, tin anoixw se diko tis tab, tote emfanizetai olokliri (resized).

Profanws, to resize doulevei an einai mia fotografia moni tis se mia selida, alla ochi otan afti einai gia paradeigma meros enos post se ena forum

To provlima mou omws den einai to resize tis fotografias, alla ti na kanw wste na emfanistei i dexia pleyra tou website?

Δημοσ.

μηπως θες να δωσεις μια σελιδα για παραδειγμα;

να δουμε και οι υπολοιποι πως βλεπουμε την σελιδα

εγω δεν θα ελεγα και οχι σε μια απεγκατασταση-επανεγκατασταση

Δημοσ.
μηπως θες να δωσεις μια σελιδα για παραδειγμα;

να δουμε και οι υπολοιποι πως βλεπουμε την σελιδα

εγω δεν θα ελεγα και οχι σε μια απεγκατασταση-επανεγκατασταση

I selida pou mou emfanizei to provlima anikei se ena forum kai thelei login.

Psachnw na vrw alles selides, pou na kanei to provlima, an den vrw tha kanw post ena screenshot.

Oso gia kainouria egkatastasi, to skeftika, alla an to provlima einai stis rythmiseis, tote den tha lythei me tin kainouria egkatastasi, etsi den einai?

Parepiptontws, vrika kai kapoio allo provlima osi wra eimai sto forum tis insomnia: an echw gia arketi wra anoichto se ena tab to forum, fainetai oti me kanei aftomata log-out kai mou zitaei xana na pliktrologisw kwdiko gia na xanampw, par'oti tou echw pei na me kanei aftomata log-in kathe fora pou erchomai :confused:

Δημοσ.

file emena mou leipei kai i katheti kai i orizontia scroll bar kai den mporw na vrw pws tis emfanizw...grrrrrr

na nai kala to mouse me tilt wheel alliws tha eixa megalo provlima.

kserei kaneis an emfanizontai kapws????

Δημοσ.
file emena mou leipei kai i katheti kai i orizontia scroll bar kai den mporw na vrw pws tis emfanizw...grrrrrr

na nai kala to mouse me tilt wheel alliws tha eixa megalo provlima.

kserei kaneis an emfanizontai kapws????

Ειχα το ιδιο προβλημα και μου ειχε σπασει τα νευρα...μεχρι που εκανα update τα extensions και ολα λυθηκαν :-D

Προσοχη αρκετα extensions που χρησιμοποιουσαμε στον 1.07 δεν ειναι συμβατα με τον 1.5 :|

Δημοσ.

Isws na ftaiei kapoio extension, alla poio mporei na einai afto?

Ta mi symvata extensions anagnwristikan kata tin antikatastasi kai apenergopoiithikan i ananewthikan, ara afta pou emeinan energopoiimena einai mono ta symvata (i toulachiston etsi tha eprepe)

Δημοσ.

Telika eftaige to theme: Noia Xtreme

molis tou ekana to update kai emfanistikan ws dia mageias oi navbars!!!

Apo extenshions den epaize me ti kamia afou exw mono 4 kai einai ta:

Gmail notifier

Google desktop

Tab X

IE tab

Δημοσ.
Isws na ftaiei kapoio extension' date=' alla poio mporei na einai afto?

Ta mi symvata extensions anagnwristikan kata tin antikatastasi kai apenergopoiithikan i ananewthikan, ara afta pou emeinan energopoiimena einai mono ta symvata (i toulachiston etsi tha eprepe)[/quote']

Ναι αλλα οχι στην υπαρχουσα εκδοση. Το πιθανοτερο ειναι να ειναι το tabbrowser preferences...εγω προσωπικα εχω την εκδοση 1.2.8.8 αλλα καλου κακου κανε ενα update σε ολα...ενα κουμπακι ειναι... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...