Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr και συμπεριφορά στους πελάτες

nikgl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαχαχα ε! οχι και μπούρδα' date=' Makro & Praktiker εχουν βγαλει στα ράφια της παναγιας τα μάτια, πρωτα το πουλάνε και μετα σε στέλνουν στο service μολις το βρεις ελλατωματικό. Εχω αγοράσει τηλ. General Electric απο το Marko με λίστα αμερικάνικων τηλεφώνων (γραμμένα με μολύβι!!!). Εχω επίσης αγοράσει χρησιμοποιημένο κασσετόφωνο αυτοκινήτου με καινούργια φίσα καλωδιών αλλα "περασμένο" σε αμάξι, φαινόταν! (οποιος ασχολείται κατάλαβε τι εννοώ). Θες να σου πώ κι αλλα; Καρέκλες ξαναλυμένες και βαλμένες σε κουτί (προφανως απο δείγματα). Ειναι 100αδες τα περιστατικά!

Ξεστοκαρισμα δεν σημαίνει μονο β' διαλογής. Ξεστοκάρισμα ειναι:

** να σπρώχνω παλιά μοντέλα γιατι περιμένω τα καινούργια.

** να δίνω επισκευασμένα ή μικροελλατωματικά ή απλως ανοιγμένες συσκευασίες (ανάλογα την περίσταση)

** να εχω [u']μόνο κάποια επιλεγμένα[/u] μοντέλα εταιριας, τη στιγμή που η εταιρία εχει σχεδον ή κυριολεκτικά τα εχει αποσύρει απο ολη την Ευρώπη, ή εχει βγάλει νεότερα προς αντικατάσταση και σαφως καλύτερα στο ιδιο κόστος.

** να προωθώ συστηματικά και αποκλειστικά 2-3 μοντέλα απο μια σειρά ειδών μιας εταιρίας (θεμιτό!) αλλα να λέω δικαιολογίες τύπου "Αυτο που ζητάτε δεν το έχουμε γιατι το κατηργησε η εταιρία, να πάρετε αυτο που σας δίνουμε και ειναι καινούργιο! το καλύτερο" (σημ: μια τακτική που εφαρμόζεται συστηματικά στα καταστήματα Κωτσόβολος & τα συναφή)

...και αλλα τόσα! Βαρέθηκα να γράφω.. :D

Σωστα αυτα που λες αλλα καμια σχεση με αυτα που εγραψα. Το τι σημαινει ξεστοκαρισμα το γνωριζω αρκετα καλα μιας και ειμαι σχεδον μια δεκαετια στον χωρο. Εσυ μου λες για φισες,καρεκλες κτλ. Κι εγω ξερω για εναν μπαρμπα που πουλαει καρπουζια κακης ποιοτητας. Καμια σχεση ομως με την πληροφορικη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ συσκευες στον χωρο της πληροφορικης. Θα ηταν ηλιθιος αν καποιος το πιστευε και ακομα πιο ηλιθια μια εταιρεια να καθοταν να κατασκευαζε εν γνωση της ελαττωματικες συσκευες ή συσκευες κατώτερης ποιοτητας (ετσι κι αλλιως θα τις επεστρεφαν οι καταναλωτες). Υπαρχουν μονο επισκευασμενες συσκευες οι οποιες προοριζονται ΜΟΝΟ για αντικατασταση των ελαττωματικων. Επισης, επισκευασμενες ΔΕΝ σημαινει οτι εχουν προβλημα. Επισκευασμενη σημαινει για οσους δεν μπορουν να το καταλαβουν, οτι η συσκευη ειχε προβλημα, το προβλημα διορθωθηκε, η συσκευη ελεγχθηκε πληρως και λειτουργει μια χαρα. Θα σας φανει αστειο αλλα συνηθως μια επισκευασμενη συσκευη λειτουργει καλυτερα απο μια καινουρια,μιας και στα επισκευασμενα γινεται ελεγχος ολων των συσκευων μια προς μια, ενω στις καινουριες γινεται δειγματοληπτικος. Αν καποιος εχει αποδειξεις, οχι του τυπου ".....εγω πηρα μια vga, μου την αλλαξαν και ειχε παλι προβλημα,αρα ειναι β' διαλογης..." ας μου στειλει καποιο μηνυμα να κανουμε μαζι καταγγελιες να βγαλουμε ξεκουραστα χρηματα. Ζητω συγνωμη για το υφος μου, αλλα μετα απο μια μικρη περιηγηση ειδα οτι παντου εδω μεσα υπαρχουν ειδικοι,δικηγοροι,πυρηνικοι επιστημονες οι οποιοι γνωριζουν τα παντα. Αληθεια, αφου ξερουν τοσα πολλα, γιατι δεν βαζουν και το ονοματακι τους να εχουμε μια επωνυμη καταγγελια? Ο αλλος ο απιστευτος πηγε και εβγαλε το ονομα του υπαλληλου απο την εταιρεια που ειχε παραπονα φορα παρτιδα. Εσυ ρε μεγαλε γιατι δεν γραφεις το ονομα σου? Βασικα τωρα που το σκεφτομαι, εχεις κοινοποιησει το post που εκανες στην εταιρεια? Αν το εκανες ΟΚ, αν δεν το εκανες μηπως γραφεις ΜΟΝΟ την δικη σου αποψη χωρις να δινεις το δικαιωμα στην εταιρεια να σου απαντησει? Επισης,γνωριζει καποιος απο τους administrators οτι το να δημοσιοποιειται καποιου το ονομα χωρις την εγκριση του,οτι ειναι παρανομο? Πολυ καλο το insomnia αλλα υπαρχουν και μερικοι τυποι που πραγματικα προκαλουν γελιο. Ρε παιδια οτι και αν σας εχει κανει καποιος, δεν χρειαζεται να τον ξεφτιλιζουμε. Αλλωστε τι φταιει ο καημενος ο υπαλληλος? Αυτος εντολες εκτελει. Λιγο διακριτιτοκοτητα δεν βλαπτει....ουφ κουραστηκα

:twisted:

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pantos to katastima na agorase ola ta xalasmena diskolo dioti oute autoi ta dokimazoun.xalasmeni partida isos?bebea na poume kai to anapodo.oti poles fores o tade xristis den mporei na to kanei sosti xrisi kai to bgazei xalasmeno.

Γι'αυτο τ'αλλαζουν?

Δημοσ.

Yorps θα σου πω 2-3 πράγματα στο ιδιο ΘΕΙΚΟ ύφος που μου απαντάς:

1ον) επιτιθεσαι προσωπικά με αχαρακτηριστες εκφράσεις και ΑΥΤΟ ειναι παραβίαση και "παρανομία" στα πλαίσια του insomnia και οι administrators -που επικαλείσαι- καλα θα κάνουν πριν πάρουν στα σοβαρά τις σποντίτσες και τα καρφια σου, κατι τέτοια ατομάκια σαν εσένα να τα στέλνουν για γλιφιτζουρι στο περίπτερο αντι να κάθονται να ασχοληθούν με νόμους περι συκοφαντίας και δυσφήμισης.... Αντε λέμε μια κουβέντα εσυ μου φέρνεις τον κούγια να ξεκινησουμε μηνυσεις... Ψωνιο το λέμε αυτο ειπαμε;;; α και πουσαι: μια που θα πας, για δες, ερχομαι;

2ον) εισαι 21 χρονών σκάρτα , απο 10 χρονων στην πληροφορική (χαχαχαχα εδω γελάμε) και λες τέτοιες ασυναρτησιες... Ουτε για αστεια μπορω να τα πάρω ουτε για σοβαρα: Β' διαλογής υπάρχουν σε ολα τα ειδη! Τα επισκευασμένα δεν ειναι καινούργια! Και τελος, το επισκευασμένο τηλέφωνο που σου έγραψα το εχω ακόμα (δουλευει!), ελα να το δεις!

3ον) Εσυ μας γράφεις το ονοματάκι σου για να γράψουμε και μεις το δικο μας; Εσυ μηπως μας λες που διαολο κονομησες τα 10 χρονια εμπειρίας στο χώρο, οχι τιποτε αλλο , για να ξέρω να μη πατήσω στο ψιλικατζίδικο-μαγαζακι σου ! Επίσης, να φροντίσουν αμεσα οι admin να βγαλουνε μπατσόσημο στον κυριο πριν ξεκινησει να γράφει κλήσεις για παρανομο παρκάρισμα....

4ον) Συμβουλη: οταν θα παραθέτεις κείμενο κάποιου χρήστη, να απαντάς σ'αυτα που γράφει αυτος, οχι να παιρνεις φόρα και να λες τα παλια της συγχωρεμένης...... Τα μισα απ'αυτα που μου γράφεις δεν καταλαβαίνω που κολλάνε... Ισως ειμαι και βλάκας βεβαια, απ' αυτους που "προκαλουν γέλιο" οπως λες κι εσυ...

5ον) ωχ, λες να βρίσκομαι στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ φορουμ και δεν το κατάλαβα; Μα στην τελική, κουμαντο θα μου κάνεις τι θα πω και πως θα το πω; Ρε κατι ψωνάρες δημοκρατικοι τυποι , ολο ελευθερία, που μας κάθονται Σαββατιάτικα....

Δημοσ.
[.. παίδες σορρυ πατησα 2 φορες ..]

Δυστυχως λυπαμαι που εχω να κανω με καποιον ο οποιος νομιζει οτι τα προσωπικα μου στοιχεια θα τα αναφερω σε οποιοδηποτε site. Ιδιαιτερα χαιρομαι οταν βλεπω οτι καποιος χρηστης του internet ζει ακομα στα πρωτα βηματα αναπτυξης του internet οπου τοτε, εβαζε ο καθενας μεχρι και την διευθυνση του σπιτιου του χωρις φοβου. Επισης, χαιρομαι που επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου οτι υπαρχουν και ανθρωποι που το μυαλο τους ειναι Β' διαλογης αλλα οχι τα προϊόντα πληροφορικης. Αγαπητε red, οσο και προσπαθω να σε πεισω,οσο ετων και αν εισαι, ειναι αρκετα δυσκολο να καταλαβεις οτι εδω περα δεν βαζουμε τα πραγματικα μας στοιχεια. Εκτος βεβαια αν εσυ το θελεις. Προσωπικα δεν τα βαζω ποτε και πουθενα. Επισης, επαναλαμβανω οτι δεν υπαρχουν προϊόντα Β Διαλογης στην πληροφορικη. Αν εξακολουθεις να επιμενεις, τοτε τι να πω.....το σφυρι παντα θα βλεπει το οτιδηποτε σαν καρφι. Επισης, δεν εχω ουτε μαγαζακι ουτε οτιδηποτε αλλο απο αυτα που αναφερεις. Εργαζομαι κι εγω οπως και οι υπολοιποι που μπαινουν σε αυτο το forum και προσπαθω να πω την αποψη μου. Λογω της συχνης επικοινωνιας μου με εταιρειες της πληροφορικης (οχι με πωλητες αλλα με product managers) και επισκεψεων μου σε αρκετα εργοστασια (msi,kingston,intel κτλ) στην Ασια καθώς και σε service centers της Ευρωπης (intel,Philips,plextor) ισως να εχω μια καλυτερη αποψη επι του θεματος. Τωρα εσυ, αν δεν μπορεις να δεχθεις οτι κανεις λαθος,τι να πω? Πηγαινε στο Makro και οπου αλλου θελεις, αγορασε καρεκλες και ραδιοφωνα και μετα ελα να λες οτι στην πληροφορικη υπαρχουν Β Διαλογης προϊόντα.... Σκοπος μου δεν ειναι να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου, αλλα να σε διορθωσω. Τωρα εσυ αν το βλεπεις εγωιστικα, δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι...Απλως συνεχισε να επιμενεις. Αν εχεις αποδειξεις για κατι τετοιο απλως δημοσιευσε τες, και δημοσια θα σου ζητησω συγνωμη, ομως αν δεν εχεις τιποτα να αποδειξεις, τοτε αδικα σπαταλω τον χρονο μου. Καλη συνεχεια και πραγματικα σε παρακαλω αν εχεις κατι ουσιαστικο να πεις,απλως στειλε το pvt, δεν νομιζω οτι ο κοσμος πρεπει να διαβαζει κατι για το οποιο ΕΣΥ το εχεις παρει τοσο προσωπικα.

Δημοσ.

Aν έχεις όρεξη κοίτα και ένα δικό μου thread.

Θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί ένας δίσκος με καινούρια ημερομηνία κατασκευής έχει 3 χρόνια εγγύηση, αντί για 5 που δίνει η εταιρεία. Σε δίσκο αγορασμένο από Ελλάδα. Γιατί τον ίδιο δίσκο τον πήρα και από την Γερμανία και έχει κανονικά όλη την προβλεπόμενη εγγύηση.

Δημοσ.

κάθε φορά που ανοίγουμε thread σχετικά με το αχαρακτήριστο κατάστημα το διαφημίζουμε......

δεν το σβήνουμε το thread αυτό εντελώς ή έστω lock...

σε λίγο θα ξεπεράσουν και τη microsoft αυτοί οι μάγκες........................................

ενάμιση μήνα με παιδεύανε για αντικατάσταση προϊόντος...είχαν πληρωθεί..

ενώ όταν παραγγέλνεις σε ζαλίζουνε...

και σου λένε πότε τους ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...

απόγευμα αν σας το φέρουμε θα δώσετε επιπλέον 5 ευρώ κύριε μαλάνο....

άσε που με τις εγγυήσεις τα μισά προϊόντα παραεισαγωγές ήταν...όπως και το multirama τελευταία...

καλύτερα να δώσω 4 ευρώ παραπάνω και να πάω στο πλαίσιο π.χ. και να τους πετάξω στα μούτρα ένα χαλασμένο προϊόν...

στο ι σοπ δε θα τους βρεις στο τηλέφωνο....

θα σας πάρουμε κύριε μαλάνο για την αλλαγή.....

μετά από πιέσεις σε 15- 20 μέρες μου τ' αλλάξανε...αφού έτρεχα για αποστολή του προϊόντος πίσω...

και 5 μέρες μετά μου λέγανε δε λάβαμε...

και θα δούμε αν το προϊόν σας το επιστρέψατε σε καλή κατάσταση...

ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ!

Εσείς μου στείλατε εντελώς λάθος....

Δημοσ.
Eπισης' date=' χαιρομαι που επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου οτι υπαρχουν και ανθρωποι που το μυαλο τους ειναι Β' διαλογης αλλα οχι τα προϊόντα πληροφορικης.

[/quote']

Yorps, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, εντάξει τώρα;

Ασχολήσου λοιπον με κανένα αλλο να ξεσπάσεις γιατι αν συνεχίσεις την προσωπική επίθεση και τις προσβλητικές εκφράσεις σε μενα , θα αναγκαστώ να ειδοποιήσω κάποιον moderator. Ξέρεις τις επιπτώσεις για αυτη τη συμπεριφορά, παρ'ολα αυτα συνεχίζεις για 2η φορά την επίθεση, παρα την προειδοποίησή μου πριν... Αν διαφωνείς με την άποψή μου περιορίσου να σχολιάσεις αυτη και να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. 'ξηγηθήκαμε ελπίζω;

Επίσης προσθέτω (και σου υπενθυμίζω) οτι δεν βρίσκομαι στο φόρουμ σου και δεν θα σε ρωτάω για να γράφω την άποψή μου. Θα επρεπε να κινείσαι σεμνότερα σε μια κοινότητα που δεν εισαι παρα ενας περαστικός απλος χρήστης μερικών μηνών ηλεκτρονικής <ζωής>. Κάπως ετσι εχουν τα πράγματα....

Δημοσ.

@red30

μη συγχυζεσαι...

Παντως, προσωπικα πιο πολυ με ενοχλει η αντιληψη οτι

οι πελατες ειναι:

καχυποπτοι, ασχετοι, κοιταν να γλυτωσουν κανα διφραγκο

και οι εταιρειες

εξυπηρετουν, βοηθαν, καλυπτουν αναγκες κτλ.

Δημοσ.
Yorps' date=' [b']ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ[/b], εντάξει τώρα;

Ασχολήσου λοιπον με κανένα αλλο να ξεσπάσεις γιατι αν συνεχίσεις την προσωπική επίθεση και τις προσβλητικές εκφράσεις σε μενα , θα αναγκαστώ να ειδοποιήσω κάποιον moderator. Ξέρεις τις επιπτώσεις για αυτη τη συμπεριφορά, παρ'ολα αυτα συνεχίζεις για 2η φορά την επίθεση, παρα την προειδοποίησή μου πριν... Αν διαφωνείς με την άποψή μου περιορίσου να σχολιάσεις αυτη και να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. 'ξηγηθήκαμε ελπίζω;

Επίσης προσθέτω (και σου υπενθυμίζω) οτι δεν βρίσκομαι στο φόρουμ σου και δεν θα σε ρωτάω για να γράφω την άποψή μου. Θα επρεπε να κινείσαι σεμνότερα σε μια κοινότητα που δεν εισαι παρα ενας περαστικός απλος χρήστης μερικών μηνών ηλεκτρονικής <ζωής>. Κάπως ετσι εχουν τα πράγματα....

Μαλλον εχεις συγχυστει παρα πολυ για να γραφεις ετσι. Δεν αποσυρω κανεναν χαρακτηρισμο και καμια αποψη μου. Αν εσυ πιστευεις οτι αναφερονται σε εσενα,πολυ απλα θα σου πω οτι οποιος εχει την μυγα....μυγιαζεται. Ουτε δικο μου φορουμ ειναι, αλλα ουτε και δικο σου. Εσυ λειτουργεις σαν να ειναι δικο σου. Εγω δεν σου ειπα ποτε να σταματησεις να μου απαντας, κατι που κανεις εσυ. Επισης, αντιλαμβανομαι τον εκνευρισμο σου μιας και δεν εχεις επιχειρηματα και απλως σταματω εδω. Το ποιος εχει δικιο, και το γιατι ειναι αδυνατον να το βρουμε οι δυο μας μιας και αποψεις μας διιστανται,ομως αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει σαν τις Κατινες της γειτονιας να "κραζομαστε" εδω περα. Για εμενα το θεμα θεωρειται ληξαν και ελπιζω το ιδιο και για εσενα. Ελπιζω να μην συγχυστεις ξανα και πατησεις καμια 30αρια φορες να καταχωρηθει η απαντηση σου,οπως στο προ-τελευταιο σου post....:)

Δημοσ.
Aν έχεις όρεξη κοίτα και ένα δικό μου thread.

Θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί ένας δίσκος με καινούρια ημερομηνία κατασκευής έχει 3 χρόνια εγγύηση' date=' αντί για 5 που δίνει η εταιρεία. Σε δίσκο αγορασμένο από Ελλάδα. Γιατί τον ίδιο δίσκο τον πήρα και από την Γερμανία και έχει κανονικά όλη την προβλεπόμενη εγγύηση.[/quote']

Το ειχα δει πριν καιρο. Το πιο πι8ανο νομιζω ειναι ο δισκος να ειναι παρα-εισαγωγη. Τι σημαινει αυτο? Αν αγοραστηκε απο αλλη Ηπειρο, που καλυπτεται απο διαφορετικο χρονο εγγυησης,τοτε πολυ απλα σου εβγαλε τα σωστα στοιχεια. Αν σου χαλασει ενα Western Digital και πας στο site για να δεις την εγγυηση του, σου αναφερει και το εργοαστασιο παραγωγης. Η WD δεν πουλαει στην Ευρωπη αν π.χ το εργοστασιο ειναι στην Taipei. Υπαρχει και τροπος να το ξεχωρισεις το εργοαστασιο κατασκευης απο τον σειριακο αριθμο.Ο σειριακος αριθμος των WD περιεχουν και τον κωδικο εργοστασιου.Ετσι απλα εχουν καταταξει αναλογα με το εργοστασιο κατασκευης και τους αντιστοιχους προορισμους για την πωληση. Αν το Infoshop αγορασε απο προμηθευτη της Ασιας μπορει να πηρε παρτιδα με αλλη εγγυηση. Νομιζω οτι κατι τετοιο εχει γινει.Επισης, μερικοι δισκοι της Maxtor φτιαχνονται σε εργοστασιο της IBM (αναφερεται και επανω στον δισκο) και συνηθως εχουν 3 χρονια εγγυηση (αυτοι σπανια ερχονται νομιζω στην Ελλαδα,εκτος αν τους εισαγει καποιος πονηρος), εχουν πεσει καμια 10αρια τετοιοι δισκοι στα χερια μου.Ελπιζω παντως ο δισκος τωρα να λειτουργει κανονικα :) Αν και απο οτι ειδα η8ελες να παρεις Seagate or WD (θα σου προτεινα WD).

Δημοσ.
Αν εσυ πιστευεις οτι αναφερονται σε εσενα,πολυ απλα θα σου πω οτι οποιος εχει την μυγα....μυγιαζεται.

Δεν εχω καμια μυγα Yorps, εσυ εκανες quote τα γραφομενα μου, ξέχασες; Εχω ομως υπομονή κι αυτη εξαντλήθηκε με τις τόσες προσωπικές επιθέσεις σου, γι'αυτο λοιπον φωναξα το "γιατρο". Ελπιζω να εχουμε νέα του συντομα ;)

--εντός θέματος--

δεν αναφέρθηκε οτι οι <παρα-εισαγωγές> συνήθως ερχονται φτηνότερες στον εισαγωγέα γιατι προφανως δεν καλύπτονται απο εγγύηση της μαμας-εταιρίας ή του τοπικού αντιπροσώπου (πχ. τηλεφωνα, ψηφ. φωτογραφικές απο το eshop). Χωρις αυτο να σημαίνει οτι το προιον ειναι 2ης ποιότητας πχ. πολλές ψηφ. φωτογραφικές απο το Adorama ειναι μια χαρα μηχανές και φτηνές αλλα χωρις ελληνικά manual ή ελληνική εγγύηση. Το ζητούμενο ειναι οτι πρεπει ο καταναλωτής να το γνωρίζει πριν αγοράσει το προιον!

Δημοσ.

Yorps

Θα σε παρακαλούσα να χαμηλώσεις τους τόνους στα γραφόμενα σου, όπως κ να απορρίψεις την ερριστική σου συμπεριφορά εφόσον επιθυμείς να παραμείνεις στην insomnia.

Αυτά που κατηγορείς στους υπόλοιπους αυτά ακριβώς πράττεις o ίδιος.

Μια συγνώμη προς τον red30, που έχει προσφέρει τόσα εδώ μέσα - αντίθετα από σένα- θα ήταν τουλάχιστον θεμιτή.

/sc

Δημοσ.
Yorps

Θα σε παρακαλούσα να χαμηλώσεις τους τόνους στα γραφόμενα σου' date=' όπως κ να απορρίψεις την ερριστική σου συμπεριφορά εφόσον επιθυμείς να παραμείνεις στην insomnia.

Αυτά που κατηγορείς στους υπόλοιπους αυτά ακριβώς πράττεις o ίδιος.

Μια συγνώμη προς τον red30, που έχει προσφέρει τόσα εδώ μέσα - αντίθετα από σένα- θα ήταν τουλάχιστον θεμιτή.

/sc[/quote']

Παρακαλω να διαγραφω αμεσα απο τις λιστες χρηστων του insomnia. Αν ειναι δυνατον ενας moderator να παιρνει το μερος ενος χρηστη ο οποιος τον παρακαλεσε για να του ζητησω συγνωμη για κατι το οποιο τον πειραξε. Δυστυχως καποιοι στην Ελλαδα εξακολουθουν να παιζουν το ρολο του δημοσιου υπαλληλου και να εξυπηρετουν τα "δικα τους παιδια".

Αγαπητε moderator φυσικα και δεν προκειται να ζητησω συγνωμη απο κανεναν και για τιποτα. Εξεφρασα την αποψη μου και εχω το δικαιωμα να το κανω. Το οτι απαντουσα στον red30 δεν σημαινει οτι οι χαρακτηρισμοι μου απευθυνθηκαν σε εκεινον. Απλως αναφερθηκα στις λανθασμενες του αποψεις κατ' εμε. Αν απο εκει και περα ο red30 εχει προσφερει τα τοσα και τοσα εδω περα, δεν με ενδιαφερει καν. Δηλαδη αν εγω ημουν 10 χρονια στο insomnia θα επρεπε να βγαινω, να λεω οτι θελω, να δημιουργω λανθασμενες εντυπωσεις στον κοσμο (χωρις κανενα στοιχειο) και να βαζω εναν moderator (λες και ειναι ο μπαμπας του) να πιεσει ωστε να ζητησω συγνωμη. Εγω προσωπικα ξερω να μιλω με επιχειρηματα και οταν κανω λαθος να το παραδεχομαι. Αν ο red30 νομιζει οτι εχει θιχτει ας σταματουσε την αντιπαραθεση μαζι μου. Αλλωστε εμεις μιλουσαμε για πληροφορικη κι εκεινος μπηκε απο το πουθενα και ανεφερε οτι αγορασε καρεκλες,τραπεζια,ραδιοφωνα (ασχετα πραγματα δηλαδη) τα οποια ηταν Β΄Διαλογης. Φυσικα και θα κρατησω ολα τα posts και θα τα δημοσιευσω σε αλλα forums για να δουν και οι υπολοιποι το δημοκρατικο κλιμα που υπαρχει εδω......"Αν δεν ζητησεις συγνωμη στον φιλο μου , θα σε σβησω". Και κατι τελευταιο....."- αντίθετα από σένα-" τι σημαινει αυτο κυριε Moderator??? Ετσι απευθυνεστε στους χρηστες σας? Ειναι νοοτροπια αυτη που εχετε? Φυσικα και θα ηθελα να βοηθησω εδω μεσα, οπως εχω απαντησει οσες φορες μου δινοταν ο χρονος, σε κοσμο ο οποιος αντιμετωπιζε προβληματα με τους υπολογιστες τους. Αλλα ειπαμε.....οι κολλητοι μας πανω απο ολα.

Υ.Γ. Red30 δεν σου κρατω κακια, και πραγματικα δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου. Ομως επειδη εργαζομαι σε μεγαλο ομιλο του χωρου της πληροφορικηςκαι ο κοσμος βλεπει πολλες φορες λαθος αποψεις απο εδω, αναγκαζομαι να αποδεικνυω καθημερινα οτι αυτο που διαβασαν σε καποιο forum οτι δεν ισχυει. Αν απο εκει και περα εσυ επιμενεις, δεν μπορω να κανω κατι (σου το εχω ξαναπει) Καλη συνεχεια....

Δημοσ.

@Yorps.

Θα ηθελα να μαθω τη γνωμη σου για τους καταναλωτες.

Υπαρχουν Β' διαλογης σε ολους τους χωρους εκτος απο πληροφορικη?

Περιεργο και μακαρι να ειναι ετσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...