_LunaTiC_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν και άχρηστο, γίνεται να έχω δύο συνδέσεις ενεργοποιημένες για την ίδια τηλεφωνική γραμμή? Πρακτική εφαρμογή υπάρχει όταν θέλουμε να επωφεληθούμε από προσφορές που λήγουν λίγες μέρες πριν την λήξη της υπάρχουσας σύνδεσης μας. Ευχαριστω!
sotris99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Λογικά ναι... Αν θές να τις χρησιμοποιείς ταυτόχρονα θα πρέπει να έχεις δύο ρούτερ και με την προυπόθεση ότι το πάγιο της adsl το πληρώνεις στο Ο.Τ.Ε. Δεν μπορείς να έχει δύο Adsl in a box φερ' ειπείν.
raid_av Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις π.χ. 2 adsl συνδεσεις και με ενα καταλληλο router να τις ενωσεις (2χ1024 = 2mbit) και να εχεις μια 2αρα adsl καθαρη εφοσον το router σου κανει load balancing.
sotris99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω ότι αυτό που λες δεν γίνεται φίλε μου... Απλά ίσως καταφέρει να φτάσει το max της 1024...
JiKL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Εγω θα διαφωνισω με τους προηγουμενους..Πιστευω οτι ΔΕΝ γινεται να εχεις ΔΥΟ συνδεσεις dsl σε ΜΙΑ τηλεφωνικη γραμμη.. Αν θες να το κανεις αυτο θα πρεπει να εχεις και δυο τηλεφωνικες γραμμες και ενα modem Που να μπορει να τις κανει μια.
sotris99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Εγω θα διαφωνισω με τους προηγουμενους..Πιστευω οτι ΔΕΝ γινεται να εχεις ΔΥΟ συνδεσεις dsl σε ΜΙΑ τηλεφωνικη γραμμη..Αν θες να το κανεις αυτο θα πρεπει να εχεις και δυο τηλεφωνικες γραμμες και ενα modem Που να μπορει να τις κανει μια. Και εγώ αυτό είπα... Δεν είπα για συνδέσεις adsl αλλά για δύο συνδρομές...
Xvipes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις π.χ. 2 adsl συνδεσεις και με ενα καταλληλο router να τις ενωσεις (2χ1024 = 2mbit) και να εχεις μια 2αρα adsl καθαρη εφοσον το router σου κανει load balancing. exeis idea omws poso kanei ena tetoio router...aplisiasth timh
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 apo periergeia kai mono rwtaw....Poso??????
Xvipes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 apo periergeia kai mono rwtaw....Poso?????? epidh douleuei o aderfos mou se ena internet kafe,o idiokthths pou thelei na kanei akribos auto to pragma(na exei 1+1 mbit grammes kai na tis enosei)to router pou xriazete kostizei 3000euro...
raid_av Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Το μοντελο της CISCO κοστιζει 1100€ και υπαρχει και της Linksys στα 230€ Απλησιαστες ηταν οι τιμες αυτων των router πριν κανα 1,5χρονο,που ειχε μονο η CISCO και το κοστολογουσε στα 4000€.Τωρα ομως βγαζει και η linksys και η zyxel.
Sorath Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 epidh douleuei o aderfos mou se ena internet kafe,o idiokthths pou thelei na kanei akribos auto to pragma(na exei 1+1 mbit grammes kai na tis enosei)to router pou xriazete kostizei 3000euro... Internet καφέ και έχει 1Mbit γραμμή και θέλει να πάει στα 2Mbit; Πφφφφφφ....αχαχαχαχαααα...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Για να καταλάβετε γιατί γελάω Πάντως θυμάμαι παλιά σε ένα άρθρο του RAM που έλεγε πως μπορείς να ενώσεις δύο PSTN γραμμές ή μια PSTN και μια ISDN. Εννοείτε οτι έπρεπε να έχεις δύο γραμμές ΟΤΕ. Κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούσαν και έκανε την δουλειά μια χαρά. Βέβαια δεν θυμάμαι πως το λέγανε, αλλά όλη η δουλειά γινόταν μέσω software.
raid_av Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Σε ολες τις περιπτωσεις χρειαζεσαι 2 γραμμες.Μπορεις και απο software να κανεις αυτη την δουλεια του router ,για windows δεν θυμαμε καποιο για Linux υπαρχει το linux load balance,clarkconnect kai pfsense.
teohaz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Το μοντελο της CISCO κοστιζει 1100€ και υπαρχει και της Linksys στα 230€Απλησιαστες ηταν οι τιμες αυτων των router πριν κανα 1' date='5χρονο,που ειχε μονο η CISCO και το κοστολογουσε στα 4000€.Τωρα ομως βγαζει και η linksys και η zyxel.[/quote'] giati h linksys pias etairias einai poia? thn exei agorasei h cisco...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.