Προς το περιεχόμενο

HP 1510 ή CANON PIXMA 150???

kogos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο πολυμηχανήματα... πιο από τα 2 λέτε να πάρω?

Για το HP μου έχουν πει πως έχει το καλό πως έχει τις κεφαλές πάνω στα μελάνια, οπότε αν γίνει καμμιά στραβή με τα refill, απλά αγοράζεις καινούργια μελάνια... ΑΛΛΑ, τα μελάνια του είναι μικρά (έχει και μεγάλα στην αγορά)

Ο CANON δεν έχει κεφαλές στα μελάνια, οπότε αν γίνει στραβή με τα πολλά refill, χαλάνε οι κεφαλές. Ακόμα, δεν υπάρχουν μαϊμούδες μελάνια γιατί ακούγετε πως δεν αντιγράφονται εξαιτίας κάποιου chip (???). ΑΛΛΑ τα μελάνια είναι ικανοποιητικά μεγάλα (και φυσικά 4)...

Η χρήση που το θέλω είναι αρκετό printing από έναν standard home printer (150 σελίδες τον μήνα, ίσως και παραπάνω), και τα βασικά στο scanning...

Τι λέτε?

Δημοσ.
τελικά? κανείς???

εχω τον κανον mp170 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος τοσο απο τις εκτυπωσεις (ακομα και σε ψηφιακες εκτυπωσεις) οσο και απο το σκανερ του.μεχρι στιγμης δεν υπαρχουν μαιμου μελανια για τον τυπο αυτο ουτε για το mp150.

το 1510 απ`οτι θυμαμαι εχει οντως μικρα μελανια αλλα ισως να παιρνει και μαιμου.

ψαξε στο σιτε του πλαισιο για τιμες μελανιων.

απ`οτι θυμαμαι το 150 ειχε βγει αριστη αγορα σε ενα συγκριτικο στο ραμ.

δες εδω τα αποτελεσματα του συγκριτικου.http://www.in.gr/ram/XLS/Multimachine%20Internet%20Okt.xls

Δημοσ.

Έχω τον 1510 να είμαι ειλικρινής ελάχιστες φωτογραφίες έχω εκτυπώσει το μαύρο μελάνι όμως έχει αντέξει αρκετές μέχρι στιγμής. Το μοναδικό εκνευριστικό είναι με την τροφοδοσία όπου αντιμετωπίζω μικροεμπλοκές (δεν τραβάει το χαρτί).

Δημοσ.
Το μοναδικό εκνευριστικό είναι με την τροφοδοσία όπου αντιμετωπίζω μικροεμπλοκές (δεν τραβάει το χαρτί).
Εγώ που το έχω 1 μηνα και το δουλέυω καθημερινά δεν παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα
Δημοσ.

swstos o PeiramatoZwo thelei ligo prosoxh sto thema tou xartiou..xreiazete na yparxoun polla gia na travaei swsta..apo thema ektypwseis tou 1510 k egw eimai full eyxaristimenos apo tin allh gia tin canon exw akousei oti den einai toso kalh sta polhmixanimata k genikos se ftina kommatia...gnwmi mou exw sigrinei me canon oxi polimhxanima foto me foto tou 1510 k mporw na pw pws einai sxedon teleia i piotita k se kanoniko xarti...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...