Blackie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά! Μετά από κάποιο trojan στον Η/Υ μου είχα κάποιο πρόβλημα με τι διαχείριση εργασιών. Πατώντας Ctrl-Alt-Del μου έβγαινε μήνυμα με περιεχόμενο "Η διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειριστή σας." και κάνοντας δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών φαινόταν απενεργοποιημένη η επιλογή! Εννοείται πως ο διαχειριστής είμαι εγώ και δε χρησιμοποιεί άλλο άτομο τον Η/Υ. Ακόμα και μετά από καλό (ελπίζω) καθάρισμά του το πρόβλημα συνεχίζεται, οπότε πλέον έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
greeneye Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 exo tin entyposh oti se ayto DEn yparxei sothria para mono format makari na kano lathos dokimase spyware doctor ,microsoft antispyware kai avg
dbDRAG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 gia grapse ligo gpedit.msc meta pigaine rythmiseis tou xristi-->protypa diaxeirisis-->susthma-->epiloges alt+ctrl+del-->deksi klik sto katarghsh ths diaxeirisis ergasiwn kai tsekare to anenergo.
dbDRAG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 A! afou exeis vevaiothei oti exeis katharisei oti malware trojan(durex) spyware klp uparxei sto pc sou
Blackie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Θεός, μ' αυτό έφτιαξε! Το περίεργο ήταν πως ήταν χωρίς ρύθμιση η επιλογή και δε μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε, αλλά σημασία έχει πως δουλεύει! Να 'σαι καλά!
dbDRAG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Den kanei tpt megale opws mporei voithaei o enas ton allon edw Filika dbDRAG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.