iforbet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μου κρασάρησε ο pc και πήρα ένα κουτί για το σκληρό και τον έβαλλα μέσα να τον δω στο λαπτοπ και να κάνω recover τα files εκεί αλλά όλα σχεδόν τα σημαντικά files μου που είναι πάνω στο desktop δεν μου επιτρέπει να έχω πρόσβασει σε αυτά (μέσω του folders των χρηστών) και μου βγάζει Αccess is denied, εγώ το ξέρω το password αλλά στο system repair που έκανα στο pc δε το αναγνώριζε; Τι κάνω; Και γιατί δε τα δείχνει τα αρχεία; Είναι encrypted; Γιατί εφόσον τον έχω ως απλό σκληρό και όχι λειτουργικό δεν έπρεπε να είχα full acess? Όταν δοκίμασα να το δω μέσω live cd linux το έβλεπε κανονικά. Αν κάνω file recovery (γιατί μου χουν σβηστεί και τα περισσότερα...) άραγε θα το δει το software που θα χρησιμοποιήσω ή δε θα του δώση πρόσβαση πάλι; SOS.
PavelX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Mallon exeis windows XP. Kane deksi klik sto disko > idiotites >Asfaleia Kane "Add" ton administrator kai vazeis allow se ola. Patas apply. Ystera patas "advanced" kai sto "permissions" vriskeis ekei pou leei administrator, kaneis 1 klik (to epilegeis dld), tsekareis tin epilogi katw pou leei "replace permission entries on all .. mpla mpla" kai patas apply. Perimeneis ligo na teleiwsei kai pas owner. Epilegeis ton administrator, epilegeis tin epilogi "replace owner mpla mpla" pou exei apo katw, kai patas ok.Perimeneis ligaki akomi, kai taraaaaaaaaam eisai etoimos
iforbet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά στο δεξί κλικ στο δίσκο, στο ιδιότητες, properties σε εμένα, δεν έχει ασφάλεια tab, μόνο general, autoplay, tools, hardware, sharing και quota.
PavelX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 tote mallon exeis windows xp home edition an den kanw la8os .. valton se pc me windows xp pro k 8a kaneis ti douleia sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.