Προς το περιεχόμενο

Τι λετε για asus

gini76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΕΕ....το A7DB έχει AMD επεξεργαστή...δεν παίζει DDRII...Οπότε τα 533 ξέχνα τα...

Κατά τα άλλα, τα 2 μειονεκτήματα που εντοπίζω στο συγκεκριμένο (το οποίο σκέπτομαι κι εγώ να πάρω), είναι το ότι έχει 512 RAM και το ότι έχει τον Turion ΜΤ-32, ο οποίος έχει 512Kb cache, αντί του MT-34 (επίσης 1.8Ghz), ο οποίος έχει 1024Kb cache και έρχεται με το A7Dc (που έχει και υβριδικό αναλογικό/ψηφιακό δέκτη TV).

Το ζήτημα είναι ότι στο Play24/7 που ρώτησα μου είπαν ότι στην Ελλάδα έρχεται μόνο το A7Db, ενώ το http://www.asus.gr αναφέρει το A7Dc. Δυστυχώς στην προαναφερθείσα σελίδα δεν αναφέρει καθόλου στοιχεία επικοινωνίας για Ελλάδα.

Δημοσ.

Τωρα που μαθαμε οτι και ο A7dc υπαρχει στην Ελλαδα για πες μας Ορεστη και την ουσιαστηκη διαφορα των δυο μοντελων στον επεξεργαστη και το tv-tuner γιατι δεν ειμαι του επαγγελματος! :-D Αξιζει το κοπο η χρηματικη διαφορα

Δημοσ.

Ο Ορέστης είμαι, απλά ο XP είχε ξεχαστεί logged in... :)

Αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα, είναι μια καλή ερώτηση. Κατ' αρχάς, στο θέμα του υβριδικού Tuner, θα έλεγα πως μάλλον όχι, δεδομένου ότι το ψηφιακό του μέρος είναι DVB-T (terrestrial, άρα όχι για δορυφορική) που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τώρα το θέμα της cache (512 vs 1024Mb) είναι σημαντικό μεν ως προς τις επιδόσεις, αλλά και πάλι το κατά πόσον είναι σχετικό. Πάντως η διαφορά δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να δικαιολογηθεί μόνο από τη CPU, οπότε μάλλον καλύτερη πρόταση δείχνει να είναι ο A7Db.

Όσο για την προσφορά του hardshop, τείνω να θεωρήσω ότι πρόκειται για ανεξάρτητη εισαγωγή, δεδομένου ότι αφ' ενός πληροφορήθηκα (Play24/7) ότι διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι μόνο το Α7Db και αφ' ετέρου ότι ΔΕΝ φαίνεται στη σελίδα των ASUS, αλλά στη σελίδα TOP EUROPEAN LAPTOPS, με το σχόλιο "Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε κορυφαία μοντέλα φορητών Η/Υ που δεν διανέμονται ακόμα εξελληνισμένα στην Ελληνική αγορά. Χαρακτηριστικό γνώρισμα τους είναι η εξαιρετική τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά τους. Καλύπτονται με πανευρωπαϊκή εγγυηση".

Από εκεί και πέρα και μη έχοντας δει ένα Turion MT-34 vs MT-32 συγκριτικό, δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο.

Προς το παρόν περιμένω εξελίξεις, αν και με βλέπω να χτυπάω τον Fujitsu A1667G2 τελικά.

Δημοσ.

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Η Interset προς το παρόν δεν έχει πιθανή ημερομηνία άφιξης για τον A7Dc στην Ελλάδα.

Επιπλέον: Προσθήκη μνήμης στο φορητό ΔΕΝ θεωρείται παραβίαση της εγγύησης, σύμφωνα με την Interset (πιστεύω είδατε ότι έχει 512).

Δημοσ.

H interset κανει και το service των asus? Και αν ναι, το κανει στην Ελλαδα ή απλά μαζευει το laptop και στο στελνει εξωτερικο? Ξερει κανεις?

Δημοσ.

Prepei na kserete oti an ta 32-bit Windows trexoun ikanopoiitika me 512 RAM ta 64-bit 8eloun 1024.Prosfatws dokimaza ena mixanima me 64bita windows kai epa8a plaka me 1 GB RAM. Apo ta perissotera pou eida kai sygrina mallon ki egw paw gia Amilo A1667G2 dedomenou kai tis poiotitas kataskeyis tou+to remote controler.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω 2 ASUS A7Db και πουλάω το ένα σε όποιον θέλει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και γιαυτό και πήρα 2 (άσχετα που το 1 τελικά δεν χρειάζεται, οπότε το δίνω) 950€. Έχω αγγελία στο emarket αν κάποιος ενδιαφέρεται. Αν θέλετε να σας πω κάτι σχετικό με το μοντέλο ή με την ASUS, ευχαρίστως.

Δημοσ.

Βαλτο στις αγγελιες για οποιον ενδιαφερεται, παντως οι νεωτεροι AMD ειναι καλυτεροι απο τον συγκεκριμενο επεξεργαστη οποτε οτι πληρωνεις παιρνεις..

Δημοσ.
Βαλτο στις αγγελιες για οποιον ενδιαφερεται, παντως οι νεωτεροι AMD ειναι καλυτεροι απο τον συγκεκριμενο επεξεργαστη οποτε οτι πληρωνεις παιρνεις..

σωστος συμφωνω απολυτα μαζι σου:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...