_LunaTiC_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα. Έχω 2 μνήμες Kingston HyperX KVR3200 256 MB. Λέω να τις αλλάξω και να πάρω 2χ512 TWINMOS http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554623. Δε θα ρωτήσω αν αξίζει η αλλαγή, μιας που μάλλον αξίζει (αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ή κάποια αντιπρόταση,ας μιλήσει!!!). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πόσο μπορώ να "σπρώξω" τις KINGSTON. Καινούριες, από ότι είδα στο e-shop έχουν 80Ε η μία! Γιατί είναι ακόμα τόσο ακριβές? Αυτα! Danke!
spirosta Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση. Ένα μόνο σου λέω. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω 3*512 Kingston (τις απλές) και το μηχάνημα πετάει. Δυστυχώς όμως η μία είναι φίλου. Πάντως γνωρίζω ότι δεν πουσάρονται πολύ. Καλές γρήγορες αξιόπιστες αλλά όχι για OC. Οι hyperX είναι κορυφή αλλά και στην διπλάσια περίπου τιμή. Τώρα για τις twinmos καλά λόγια ακούγονται αλλά κάποτε είχα μία 512 PC3200 αλλά όπως και οι kingston δεν μου πάνε με τίποτε πάνω από 215-220 Mhz
ToroLoco Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 LunatTiC auto pou mporw na sou pw sigoura einai oti me tis twinmos eixa prob xwris OC. Eidika me MSI mb den ta pane katholou kala, genikotera omws einai apo tis kales ftines mnimes.
panos_mp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 prosoxh to e-shop autes poy exei (exo rothsei epeidh hthela kai ego ) einai me cl3.0 sta multirama exoun me cl2.5 kai se alla magazia alla tora exoun eleipsh genikos sthn 512
deathlok Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 prosoxh to e-shop autes poy exei (exo rothsei epeidh hthela kai ego ) einai me cl3.0 sta multirama exoun me cl2.5 kai se alla magazia alla tora exoun eleipsh genikos sthn 512 gia pies les? oi twinmos tou e-shop einai 2.5 den rotisa agorasa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.