Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Χθες εστειλα RMA σημερα πηρα απαντηση ακολουθησα τις οδηγιες και αναμενω 2-4 εργασιμες μερες !!!!! Dear Customer, ............................................... 1. Download the PXINFO program (http://www.plextor.be/technicalservices/downloads/utilities.asp). 2. Run the program while the drive is connected, SAVE the result and attach it to an email to [email protected] with your RMA number in the subject. If failing to do so, a digital fotograph of the label with the serial number is an alternative. 3. After receiving this information a new unit will be dispatched to you by a courier. 4. Normal turnaround time is 2-4 business days. 5. Keep the defective unit at your location. You may be requested to return it later. If you do not receive this request within 2 weeks, the defective unit can be destroyed at your end. If you fail to send the PXINFO result or a digital photograph of the label, contact Plextor RMA department by email: [email protected] Thank you and best regards, Plextor Technical Support.
giankyr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ......Όπως και να έχει με 40 ευρό μπορείς να αγοράσεις ένα Nec που είναι καλά μηχανάκια. ginetai na sygkri8oun nec me plextor? allazoume kathgoria, milame gia epaggelmatiko oxhma meta!
nthanasis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Εχω και εγω προβλημα με το plextor μου ειναι CD-RW plextro PX-W5224A και δεν μπορω να γραψω cd με το nero εχω δοκιμασει μονο φτανει μεχρι το 3% και μετα μου εμφανιζει το μηνυμα write error! Τι να κανω ξερει κανεις να με βοηθησει ?
sa1901 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Εχω και εγω προβλημα με το plextor μου ειναι CD-RW plextro PX-W5224Aκαι δεν μπορω να γραψω cd με το nero εχω δοκιμασει μονο φτανει μεχρι το 3% και μετα μου εμφανιζει το μηνυμα write error! Τι να κανω ξερει κανεις να με βοηθησει ? Μήπως να άνοιγες ένα δικό σου thread; Το δικό σου πρόβλημα είναι άσχετο με το θέμα του τίτλου. Έτσι είναι πιθανόν, άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να μην το δουν... Φιλικά πάντα
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Σημερα ητθε με DHL το καινουργιο Plextor 716 !!!!! Εχω ομως μια απορια...Μιας και εχω εγγυηση απο το αρχικο μεχρι 11-9-2007 αυτη ισχυει και για το καινουργιο ???? Φοβαμαι οτι δεν θα αντεξει μεχρι τοτε !!!!!:neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.