Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Plextor 716

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω φαινεται οτι κανει σωστα εγγραφη τελικα το dvd δεν παιζει και δεν αναγνωριζεται απο το pc καθολου .Και με το Nero και με το clonedvd και με το dvddecrypter.

Εφτασε η αρχη του τελους ?????:( :( :( :(

Δημοσ.

Σε άλλες συσκευές το δοκίμασες; Εμένα ένα cdr μου έκανε το ίδιο αλλά τα δισκάκια δούλευαν κανονικά σε άλλα cd. Έγραφε κανονικά δηλαδή αλλά δεν διάβαζε τίποτε. Άλλα δισκάκια από παλιότερες εγγραφές τα διαβάζει; Ή δεν διαβάζει τίποτε;

Edit:

Αν στο Nero, DvdDecrypter επιλέξεις επιβεβαίωση δεδομένων μετά την εγγραφή, τί κάνει; Όπως και να έχει με 40 ευρό μπορείς να αγοράσεις ένα Nec που είναι καλά μηχανάκια.

Δημοσ.
Σε άλλες συσκευές το δοκίμασες; Εμένα ένα cdr μου έκανε το ίδιο αλλά τα δισκάκια δούλευαν κανονικά σε άλλα cd. Έγραφε κανονικά δηλαδή αλλά δεν διάβαζε τίποτε. Άλλα δισκάκια από παλιότερες εγγραφές τα διαβάζει; Ή δεν διαβάζει τίποτε;

Ουτε σε αλλες συσκευες παιζουν τα γραμμενα στο 716 δισκακια. Αντιθετα τα γραμμενα επιτυχως δισκακια σε αλλες συσκευες παιζουν και στο 716.:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Αν η μητρική σου έχει το NF4, χρειάζεσαι απλά τους καινούργιους Driver. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν λίγο καιρό και λύθηκε.

Δημοσ.
Αν η μητρική σου έχει το NF4, χρειάζεσαι απλά τους καινούργιους Driver. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν λίγο καιρό και λύθηκε.

Δεν ξερω τι ειναι το NF 4 αλλα με την ιδια μητρικη δουλευε μια χαρα ....:) :) :)

Δημοσ.
Δεν ξερω τι ειναι το NF 4 αλλα με την ιδια μητρικη δουλευε μια χαρα ....:) :) :)

O Γιάννης έχει το intel E7205 Granite Bay chipset.

Δημοσ.

Γιαννη δεν χρειαζεται να γραψεις στα αγγλικα.

Εχει και ελληνικα

Το εκανα και εγω με την διαφορα το εγγραψα και ελληνικα και greeklish

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα στειλε μαζι και μια φωτο απο το DVD-R που να φαινεται το serial number (δεν χρειαζεται να σκαναρεις αποδειξει) πιθανη ημερομηνια αγορας τα στελνεις σου απαντανε και σε τρεις μερες ερχεται ενα νεο αλλα με την ασπρη προσοψη οποτε μην το στειλεις με την μαυρη!

Πολυ καλο recorder και με το που ηρθε το νεο το παλιο το εχω κρατηση για reader

Για οποια ερωτηση εδω ειμαστε αυπνοι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...