Προς το περιεχόμενο

Pci-e....

Xviper13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Etsi opos ta les einai billpeppas... afto pou xriazome ego einai to bridge pou anamesa apo tis 2 PCI-E pou mpenoun oi kartes grafikon iparxei mono mia mikri PCI-E kai oxi 2 mikres san tis ASUS deluxe pou leei kai o billpeppas. Kai stin periptosi pou den mporeso na to vro mono tou me vlepo na pao gia alli m/b mono kai mono gia ena SLI BRIDGE.

Δημοσ.
Etsi opos ta les einai billpeppas... afto pou xriazome ego einai to bridge pou anamesa apo tis 2 PCI-E pou mpenoun oi kartes grafikon iparxei mono mia mikri PCI-E kai oxi 2 mikres san tis ASUS deluxe pou leei kai o billpeppas. Kai stin periptosi pou den mporeso na to vro mono tou me vlepo na pao gia alli m/b mono kai mono gia ena SLI BRIDGE.

#@$%%*%# brainfarts :D (φυσικά και έχει δίκιο ο Μπιλάρας και μένα το μυαλό μου έκανε προσωρινή στάση εργασίας χωρίς την άδειά μου LOL).

Aν είναι να αλλάξεις και μητρική για SLi τότε είναι προτιμότερο κατ΄εμέ να περιμένεις να παρουσιαστούν R580/G71 (τέλη Γενάρη η πρώτη, αρχές Μάρτη η δεύτερη) και να πάρεις μια από τις δύο (όχι τα μεγαλύτερα μοντέλα απαραίτητα, θα δεις από το κόστος κυρίως) και να γλυτώσεις την αλλαγή μητρικής.

Δημοσ.

Η πρόταση του Ailurou είναι πολύ καλή, και είναι κάτι που θα έκανα και εγω στην περίπτωσή σου :) [ λέω θα έκανα...εντάξει είμαι άρρωστος με το hardware και δεν κρατιέμαι, τι να κάνουμε :D ]

Δημοσ.

Simfono oti einai kaliteri epilogi alla... opos eixa pei kai prin i m/b mou einai PCI-E x8 sto mellon den tha exo provlima me to x8? Skeftika kai tin lisi 1 DFI LAN PARTY & alli 1 7800GT... to kostos pistevo tha einai peripou to idio me mia kenourgia R580/G71 (otan tha kikloforisoun) alla DX10 distixos i 7800GT tsouk tsouk. Tha ipostirizoun DX10 oi kenourgies e?

Δημοσ.

D3D10 κάρτες προς το τέλος του 2006. Θα υποστηρίζουν όλες οι DX9.0 κάρτες από την 5200 και πάνω το καινούργιο λειτουργικό. Συμβατές με D3D10 θα είναι μόνο οι ανάλογες κάρτες.

Δημοσ.
Distixos i dikia mou m/b (albatron k8sli) kai me mia karta einai PCI-E x8 :-(

Χμμμμ όντως η Albatron έκανε οικονομία στον SLi selector που αποτελεί εξαίρεση και ναι έχεις φυσικά δίκιο.

Πάραυτα αμφιβάλλω να επιρεάσει τις επιδόσεις μιας κάρτας ιδιαίτερα να μην σου πω καθόλου (σε παιχνίδια τουλάχιστον μιας και σε συγκεκριμένες εφαρμογές ίσως να κάνει διαφορά).

Δημοσ.
Χμμμμ όντως η Albatron έκανε οικονομία στον SLi selector που αποτελεί εξαίρεση και ναι έχεις φυσικά δίκιο.

Πάραυτα αμφιβάλλω να επιρεάσει τις επιδόσεις μιας κάρτας ιδιαίτερα να μην σου πω καθόλου (σε παιχνίδια τουλάχιστον μιας και σε συγκεκριμένες εφαρμογές ίσως να κάνει διαφορά).

Μηδέν διαφορά όπως φαντάστηκες man.

Την ίδια mobo έτυχε να έχει ένας φίλος εδώ στο ΤΕΙ...

με παίρνει τηλ. και μου λέει ενώ έχω την μια gtx επάνω λέει PCIe 8x...

το έφερε, το έψαξα...το κοίταξα...δοκίμασα...

ε και αφού δεν ήταν και ευκολόπιστος ( για την διαφορά από 8x σε 16x ), κάναμε και δοκιμές για να πεισθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...