Προς το περιεχόμενο

Provlima me palia mitriki elite group

gorgio1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera kai kali xronia se olous.

Exw ena palio pc pou exei mitriki elite group P6BAT-A.kanwntas format kai vazontas ta xp ipethesa oti tha exoun ta xp drivers gia tis onboard siskeves.Distixws omws den eixan gia tin karta ixou .Mipws exei kanenas tin idia mitriki i kamia idea pou tha vrw drivers?

Thanks

Δημοσ.

Φίλε αν δείς μια που μου έδωσε ο damiano στο μην πετάτε τίποτα.......του πέρασα win me και όλα OK. Δες αν είναι το ίδιο μοντέλο τότε βάλε κι εσύ ME.

Δημοσ.

Απο το πρώτο link που έδωσε ο sam235, δοκίμασες να βάλεις τους drivers 4 in 1 via??? εγώ είχα την P6bat-A+ και δούλεψαν .. αν όχι ψάξε drivers με βάση το τσιπάκι ήχου και όχι τη μητρική

Δημοσ.
thanks Sam.

Epsaxa kai egw.Pou to vrikes afto?

Έβαλα το μοντέλο της μητρικής σου στο θείο γούγλη και μου έφερε αυτά τα αποτελέσματα. Αν δεν κάνει κάτι από αυτά, ψάξε να βρείς drivers με το τσιπάκι που έχεις. Δεν νομίζω να δυσκολευτείς.....

Αν πάλι κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε. :)

Sam.

Δημοσ.

To πολύ πολύ να την απενεργοποιήσεις εντελώς από το BIOS και να βάλεις μια απλή sound blaster με λίγα ευρώ που θα βρεις και στα μεταχειρ.

Έτσι και καλύτερο ήχο θα έχεις από την Onboard και δεν θα σου καταναλώνει πολύτιμα resources αφού λόγο παλαιότητας το μηχάνημα σου θα τραβάει ένα ψιλοζόρι με τα ΧΡ..

Δημοσ.
To πολύ πολύ να την απενεργοποιήσεις εντελώς από το BIOS και να βάλεις μια απλή sound blaster με λίγα ευρώ που θα βρεις και στα μεταχειρ.

Έτσι και καλύτερο ήχο θα έχεις από την Onboard και δεν θα σου καταναλώνει πολύτιμα resources αφού λόγο παλαιότητας το μηχάνημα σου θα τραβάει ένα ψιλοζόρι με τα ΧΡ..

...... και με την Sound Blaster θα τραβάει περισσότερο ζόρι.

Sam.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με μια P6BXT-A+ αλλά με win2000

Δε θυμάμαι που (νομίζω driverguide.com) αλλά βρήκα κάποιους drivers ( 8738w2kme0623.zip ) που δουλέψαν. Πιθανότατα θα κάνουν και για winXP. Αν δεν τους βρεις στείλε με pm ένα mail να στους στείλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...