done corleone Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 1) το πλαισιο δινει και αλλη μια συνδεση της forthnet 3 μηνη στα ιδια λεφτα! πια η διαφορα; 2) μετα αν χρειαστει να τα καταργησω για να μπω στο προγραμμα της φοιτιτικης προσφορας τι θα κανω; το hardware (modem,spliter,κτλ) τα κραταω η τα παιρνει πισω η εταιρια; (γιατι νομιζω οτι στο isdn ο οτε παιρνει πισω το netmod) η προσφορα της hol ειδα οτι ειναι για ενα χρονο οποτε παει μακρυα η βαλιτσα και πιθανον να καταληξω σε αυτην της vivodi γιατι ειναι πιο γρηγορη και 5 μηνες (γιατι μπορει να μην αξιοποιησω τον ιουνιο ιντερνετ) σχετικα με την vivodi τι προβληματα εξυπιρετησεις υπαρχουν; αργουν να σου κανουν μετατροπη στην γραμμη;
V@nt- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Τι εννοείς σέρνεται?Η adsl? Γιατί μετακομίζω σε ενα μήνα Σέρρες και δεν θέλω να δω τα 20-25klb/s που έχω τώρα Πάντως εγώ σκέφτομαι το πακετάκι της Vivodi να συμφέρει Τι να σου πω φίλε μου, μένω κοντά στην πυροσβεστική. Έβαλα πριν 10 μέρες το ina a box της forth και δεν λέει να πάει πάνω από 15kb/s. Έψαξα τα πάντα αλλά τπτ Μερικά βράδια 4-5 ξημερώματα πιάνω 30-35, αλλά τι να το κάνω αν είναι 2-3 ώρες μόνο το 3ήμερο έτσι.. Και της vivodi καλό το πακετάκι πάντως, το cube
Jastonas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 wx paketo.. k gw pou lew gia hol lete na faw kana paketo?
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Με προλαβε ο Jastonas. Έχω διαβάσει για τη vivodi ότι πρέπει να τους κυνηγάς συνέχεια. Όμως δεν έχουν πολλοί. Από την άλλη η forthnet, όλα καλά, όμως έχουν μαζευτεί πολλοί και η ταχύτητα δεν είναι η μέγιστη δυνατή. Ενδιαφέρομαι και εγώ για adsl και είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με τον Δον. Eίναι λάθος αυτό. Forthnet έιχα εγω πριν βαλω HOL, πάντα τσίτα, σε 384 στη Βουλα και στην 1024 στην Καλλιθέα.. Δεν φταίει το bandwidth, ο ΟΤΕ φταίει με τα dslam του! Οσο για vivo, το μονο που θα σας πω ειναι οτι 2 φιλοι μου κανανε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβριου αίτηση, και ο πρώτος πήρε την παρασκευη τωρα, και ο αλλος παίρνει τη δευτέρα... Ειχα Vivo, και το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν θέλω να ξαναμπλέξω...!
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 επειδη ολο λενε και ξαναλενε και δεν βλεπουμε πουθενα αυτες τις προσφορες και εγω βιαζομαι να αποκτησω γρηγορη συνδεση γιατι θα την πληρωνω τα ιδια λεφτα σχεδον με την ISDN που εχω τωρα θα ηθελα να μου πειτε τι με συμφερει να βαλω: ψαχνω για πολλες ωρες χρηση (οποτε οχι χρονοχρεωση) για συναιχες κατεβασμα (οποτε οχι ογκοχρεωση) κατα προτιμηση μεχρι το καλοκαιρι το μεγιστο γιατι πιστευω τοτε μπορει να βγουν οι προσφορες (οποτε μεχρι 6μηνη) και αν αξιζει απο τιμες να κανω αλλαγη και στην τηλεφωνικη συνδεση (πχ κατι προσφορες που κανει η τελλας για σταθερη τηλεφωνια και διαδυκτιο) τελος να εχει οσο το δυνατον μικροτερο παγιο και δωρεαν εξοπλισμο (εκτος αν ειναι πακετο συνδεσης) ανεξαρτητου ταχυτητας (λογικα 384 ειναι καλα) εχω ακουσει οτι ο οτε εχει βγαλει τις φοιτιτικες προσφορες ισχυει; Ρε συ, ειλικρινά τωρα... Οταν μιλάγαμε για φοιτητικό ιντερνετ, κόστιζε 55€ ο μήνας για 384... 20€ το μηνα της HOL για 384 είναι πολλα που κοστίζει τώρα? Kαι η Forthnet με το 3+3 της ειναι ακραία χαμηλή τιμή... Εντάξει δεν ξέρω, αλλά εαν όντως ειναι πολλά τότε δεν ειναι για σενα η DSL... Γιατί σίγουρα ειναι πιο φθηνό απτο "φοιτητικό" του ΟΤΕ.... Στο τέλος θα καταλήξουμε να ζητάμε και δωρεάν DSL... Και εγω θέλω να πάρω M3 cabrio, αλλά οκ, βολευομαι και μ'αυτο που έχω... Επίσης γιατί ειναι η Vivodi πιο γρήγορη? Εμένα και οι 3 που έχω δοκιμάσει το ιδιο γρηγορες μου φάνηκαν! (απλα vivodi είχε χαλια pings)
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 υ.γ. : ενδεικτικα εκανα εναν υπολογισμο στο τι πληρωνω και αποτελεσμα να πληρωνω λογαριασμους 150 ευρω καθαρο ιντερνετ + παγιο isdn! Αν οντως ισχύει αυτό, τότε δεν φταίει ο ΟΤΕ που δεν σου δίνει το φοιτητικό ιντερνετ, αλλά εσυ γιατι απτον Φεβρουάριο 2005 η 384 ειναι 55€ τελική τιμή με Forthnet το μήνα.. Παιδιά, ψάχτε το λίγο, ειναι κρίμα να δίνουμε λεφτα στον πΟτε, μας ξεζουμίζει τοσα χρόνια, οπου βρίσκουμε "ευκαιρίες" πρέπει να τις τσιμπάμε!
Dark_son20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 i forthnet fenete na exei kapio geniko prob apo thesaloniki kai meta...opote oi vorioi prosoxi zitiste demo prota oso gia tin vivodi..kirile se speeds...kales times....alla parakala min peseis stin anagi tou helpdesc tous....tous exw 2 xronia kai eftixos ola kirile... apla otan ithela na paw 384 apo 512 perno til stin vivo (exw vivodi meso ote alla xontrikis ote) ok leei tha stiloun ston OTE tin aitisi... e meta apo 7 meres perno ston OTE...apantisi...signomi etisi den exoume pari... karfi perno vivodi...oxi leei exei stalei... meta apo 4 meres perno ksana OTE kai mou lene oti molis xtes eftase i aitisi mou
done corleone Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 polaki: στο πρωτο post απαντηση στα λεγομενα μου δεν καταλαβαινω και πολλα! αναλυσε τα λιγο περισσοτερο! και επισεις νομιζω οτι ουτε εσυ καταλαβαινεις τα δικα μου! μηπος θες να πεις οτι και με το φοιτιτικο δεν θα εχει διαφορα στην τιμη απο τις καλες εκπτωσεις που υοαρχουν τωρα; μα αυτο δεν το ξερουμε ακομη, δεν εχουμε δει τιμες. και αλωστε με τα ιδια λεφτα (γυρο στα 5 ευρω φθινοτερα) απο οτι λενε θα εχουμε 512 εναντι 384 ταχυτητα! δεν ειναι μικρη διαφορα αυτο και εφοσον μπορουμε να την εκμεταλευτουμε θα ειναι μαλακια να παει χαμενη! τελος ετσι οπως τα λες καταληγουμε να συμφωνουμε γιατι οπως λες υπαρχουν καλες προσφορες και γι αυτο και εγω θα βαλω ιντερνετ τωρα και δεν θα περιμενω τις φοιτιτικες προσφορες! (τα παραδειγματα με τα αυτοκινητα τα εχω ακουσει πολλλλλες φορες...) η vivodi ειναι πιο γρηγορη γιατι η προσφορα απο πλαισιο ειναι στα 512 ενατι 384 που ειναι η hol και η forthnet. στο επομενο post σου και απαντηση επισεις στα λεγομενα μου εχω να πω οτι γνωριζα για τις προσφορες αλλα τοτε εκανα υπομονη για το φοιτιτικο γιατι πιστευα οτι αν εκανα αγορα και αμεσος μετα εβγαιναν οι προσφορες θα ειμουν χαμενος, ομως τωρα που καταλαβαμε με ποιους εχουμε να κανουμε θα παει μακρια η βαλιτσα οποτε καταληγω να βαλω τωρα! (και φταιει και ο πατερας μου που δεν γνωριζει περι τινος προκειται μεχρι που ειδε το 150αρι του οτε για να πιστει να βαλουμε adsl) 1) το πλαισιο δινει και αλλη μια συνδεση της forthnet 3 μηνη στα ιδια λεφτα! πια η διαφορα; 2) μετα αν χρειαστει να τα καταργησω για να μπω στο προγραμμα της φοιτιτικης προσφορας τι θα κανω; το hardware (modem,spliter,κτλ) τα κραταω η τα παιρνει πισω η εταιρια; (γιατι νομιζω οτι στο isdn ο οτε παιρνει πισω το netmod)
done corleone Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 θα μπορουσα να γεμισω την σελιδα μπινελικια...μολις τηλεφωνισα στον οτε και μου ειπαν για μετατροπη απο isdn σε psdn 29 ευρω και ραντευου με τεχνικο (και οτι παρει και αυτος κανενα 20αρικο στανταρ) και μετα απο 3 εργασιμες μερες για να γλιτωνω 2,5 ευρω παγιο! οποτε στην ουσια μας εγλoβιζει στο isdn! τωρα σκεφτομαι για την hol μιας και ειναι η καλυτερη προσφορα (η vivodi υστερει σε εξυπιρετηση και η forthnet ειναι λιγο ακριβοτερη)
Tetix Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Πρόσεχε λοιπόν να πάρεις το πακέτο για Isdn...
done corleone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 της hol η προσφορα στα 199 για ενα χρονο ειναι χωρις φπα οποτε παει στα 237 ευρω! οποτε ξανα forthnet στην σκεψη μου! ρε παιδια μια βοηθεια επειγει! τι να παρω γα**το μπρως γρεμος και πισω ρεμα;
giankyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 forthnet 327/12 =27.25 to mhna [to 327 bgainei apo thn timh tou paketou pou einai 130 gia 6 mhnes + ta ypoloipa 6 pageia pou einai 32.80 gia na kleisoume xrono kai na kanoume kanonikh sygkrish] hol 237/12 =19.74 to mhna [6+6 mhnes mas kanoune 1 xrono] otenet 228/12 =19.01 to mhna [to 228 bgainei apo thn timh tou paketou pou einai 89 gia 4 mhnes + ta 8 pageia me meiwmenh timh pou einai 17.40] ta 2 teleutaia den exoun kai kamia tromerh diafora, alla to prwto nomizw pws ksefeugei arketan koitakseis oti den bazeis dsl mono gia ena 6mhno
done corleone Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 γιατι δεν κανεις το αλλο; forthnet : 129/6=21.5 (+4 ωρες δωρεαν αστικες κλησεις με forthnet telephony) hol: 237/12=19.75 (το καλοκαιρι θα δουλευω εκτος αθηνας και βαλε και τις διακοπες οποτε πανε 2-3 μηνες χαμενοι πχ 237/10=23.7) παλι τον μηνα βρισκεις! και μετα την ληξη της προσφορας βλεπουμε! πιθανον να ανανεωσω με vivodi! το πακετο με ενδιαφερει για να παρω το hardware και να αλλαξω την γραμμη σε dsl!
giankyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 meta th lhksh ths forthnet 8a ananewseis me vivodi? 8a prepei na diakopseis kai thn grammh adsl mesw ths forthnet kai na plhrwseis ksana energopoihsh gia na allakseis paroxo, to ksereis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.