done corleone Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 επειδη ολο λενε και ξαναλενε και δεν βλεπουμε πουθενα αυτες τις προσφορες και εγω βιαζομαι να αποκτησω γρηγορη συνδεση γιατι θα την πληρωνω τα ιδια λεφτα σχεδον με την ISDN που εχω τωρα θα ηθελα να μου πειτε τι με συμφερει να βαλω: ψαχνω για πολλες ωρες χρηση (οποτε οχι χρονοχρεωση) για συναιχες κατεβασμα (οποτε οχι ογκοχρεωση) κατα προτιμηση μεχρι το καλοκαιρι το μεγιστο γιατι πιστευω τοτε μπορει να βγουν οι προσφορες (οποτε μεχρι 6μηνη) και αν αξιζει απο τιμες να κανω αλλαγη και στην τηλεφωνικη συνδεση (πχ κατι προσφορες που κανει η τελλας για σταθερη τηλεφωνια και διαδυκτιο) τελος να εχει οσο το δυνατον μικροτερο παγιο και δωρεαν εξοπλισμο (εκτος αν ειναι πακετο συνδεσης) ανεξαρτητου ταχυτητας (λογικα 384 ειναι καλα) εχω ακουσει οτι ο οτε εχει βγαλει τις φοιτιτικες προσφορες ισχυει;
Tetix Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Kοιτα για forthnet 3+3 από πλαίσιο στα 130 ευρώ με το WoW δώρο...
sa1901 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Kοιτα για forthnet 3+3 από πλαίσιο στα 130 ευρώ με το WoW δώρο... Συμφωνώ. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης και δώρο 4 ώρες το μήνα τηλεφωνηματα μέσω Forthnet Telephony.
greeneye Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 mexri 31 genari isxyei ths forthnet to 3+3 kai fysika aksizi oxi gia tous mhnes alla gia thn poiothta
Jastonas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 h forthnet einai kalyterh apo thn vivodi??
fallen_angel82 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Με προλαβε ο Jastonas. Έχω διαβάσει για τη vivodi ότι πρέπει να τους κυνηγάς συνέχεια. Όμως δεν έχουν πολλοί. Από την άλλη η forthnet, όλα καλά, όμως έχουν μαζευτεί πολλοί και η ταχύτητα δεν είναι η μέγιστη δυνατή. Ενδιαφέρομαι και εγώ για adsl και είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με τον Δον.
sgeros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μάγκες βάλτε DSL πακετάκι γιατι αν περιμένετε ***edited by The_Edge****
fallen_angel82 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δίκιο έχεις. Η άτιμη η Isdn σέρνεται και την πληρώνουμε και χρυσάφι!
eliask Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 kala otan sygrinoume tin min po me tin vourtsa ta apotelesmata ta vlepete parapano .......
V@nt- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ναι, βάλε adsl in a box, πολύ καλή προσφορά! Έβαλα κι εγώ επειδή βαρέθηκα να περιμένω το φοιτητικό και σέρνεται το internet όπως και σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, είμαι Σέρρες
freeworld Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Αφού θές μέχρι το καλοκαίρι τα δύο πακέτα που σου προτείνω να κοιτάξεις είναι της forthnet (οπώς ακούγεται και έχω δοκιμάσει στην Αθήνα είναι αρκετά καλή και σε ποιότητα και σε εξυπηρέτηση, αλλά λίγο ακριβότερη και ταχύτητα 384) και της vivodi που υστερεί σε εξυπηρέτηση αλλά δίνει ταχύτητα 512 με 117€. Ίσως να σε βολεύει το 512 διότι υπάρχουν πολλοί που έχουν 384 forthnet και θα υπάρχει περισσότερη κίνηση σε σύγκριση με τα 512 της vivodi. Όπως και να έχει καλή τύχη διότι με τον (Π)οτε που έχουμε μπλέξει αυτό χρειάζεται περισσότερο.
done corleone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 θα συμφωνισω με οσους ειπαν για το οτι περνουμε λιγοτερες υπιρεσιες απο αυτες που πληρωνουμε γιατι αν παρουμε παραδειγμα απο τα αλλα κρατη της ευρωπαικης ενωσης ειμαστε τελευταιοι σε αξιοποιηση και ακριβοτεροι (σκεψου οτι στην γαλλια πληρωνεις 1 μολις ευρω το μηνα για adls) !!!!!!!!!!!!! (alternative δεν ειναι αναγκη να απαντησεις "σκευτητε οτι στις αλλες χωρες πεινανε και εσεις κοιτατε πως θα εξοικονομισετε χρηματα στο διαδυκτιο" πιστευω θα εισαι εκτος θεματος παλι και ολοι καταλαβαινουν την διαφορα σε αυτα τα δυο θεματα οποτε περιττο) 1) το πλαισιο δινει και αλλη μια συνδεση της forthnet 3 μηνη στα ιδια λεφτα! πια η διαφορα; 2) το πακετο της vivodi σε ποιο καταστημα θα το βρω; 3) μετα αν χρειαστει να τα καταργησω για να μπω στο προγραμμα της φοιτιτικης προσφορας τι θα κανω; υ.γ. : ενδεικτικα εκανα εναν υπολογισμο στο τι πληρωνω και αποτελεσμα να πληρωνω λογαριασμους 150 ευρω καθαρο ιντερνετ + παγιο isdn (και να μην μπορω να κανω την δουλεια μου με ταχυτητα 64) το δυμηνο και αρκετη υπομονη μπροστα στην οθονη ενω σε αντιθεση μπορω να εχω με 129 το εξαμηνο με εξαπλασια ταχυτητα και μειωμενο παγιο στο μισο γιατι θα κανω παλι μετατροπη σε psdn (εφοσον με adsl εχω και τηλεφωνο και ιντερνετ παραλληλα) και ανεση στο σερφαρισμα! ειναι να κουφαινεσαι!
GrafeioTeleton Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ναι, βάλε adsl in a box, πολύ καλή προσφορά! Έβαλα κι εγώ επειδή βαρέθηκα να περιμένω το φοιτητικό και σέρνεται το internet όπως και σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, είμαι Σέρρες Τι εννοείς σέρνεται?Η adsl? Γιατί μετακομίζω σε ενα μήνα Σέρρες και δεν θέλω να δω τα 20-25klb/s που έχω τώρα Πάντως εγώ σκέφτομαι το πακετάκι της Vivodi να συμφέρει
done corleone Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 1) το πλαισιο δινει και αλλη μια συνδεση της forthnet 3 μηνη στα ιδια λεφτα! πια η διαφορα; 2) το πακετο της vivodi σε ποιο καταστημα θα το βρω; 3) μετα αν χρειαστει να τα καταργησω για να μπω στο προγραμμα της φοιτιτικης προσφορας τι θα κανω; 4)η νεα προσφορα της hol ειναι ακομη καλυτερη;
ApSiMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 post #17 ....................................1) το πλαισιο δινει και αλλη μια συνδεση της forthnet 3 μηνη στα ιδια λεφτα! πια η διαφορα; 2) το πακετο της vivodi σε ποιο καταστημα θα το βρω; 3) μετα αν χρειαστει να τα καταργησω για να μπω στο προγραμμα της φοιτιτικης προσφορας τι θα κανω; ............................... post #19 1) το πλαισιο δινει και αλλη μια συνδεση της forthnet 3 μηνη στα ιδια λεφτα! πια η διαφορα;2) το πακετο της vivodi σε ποιο καταστημα θα το βρω; 3) μετα αν χρειαστει να τα καταργησω για να μπω στο προγραμμα της φοιτιτικης προσφορας τι θα κανω; 4)η νεα προσφορα της hol ειναι ακομη καλυτερη; kane ypomoni file kai an kserei kapoios tha sou apantisei.... 1)ypothetw oti les gia to 1bill tis forthnet pou exei idia prosfora.Nomizw i diafora einai oti den perilamvanei modem. Gia pio sigoura check --> http://www.forthnet.gr/templates/Products.aspx?c=10007864 (i call 801 100 8000) 2)eite sto plaisio eite se kapoio antiproswpo tis vivodi (call 13880 gia info) i check http://dslcube.vivodi.gr/ i check http://www.vivodi.gr 3)otan eisai me tetoia paketa apla den ananewneis ti syndesi kai sou kovetai aytomata 4)den gnwrizw gia ti nea prosfora tis HOL p.s. soz gia ta greeklish alla i nysta varaei katakoutela tetoia wra!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.