Palm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Αν εχετε κανει εγγραφες με αυτο τον τροπο πεστε μου αν βλεπετε διαφορες ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...οχι για ηχο...
androu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 λογικά όλο και κάτι θα υπάρχει γιατί γινεται αναλογική εγγραφή. Καταρχήν αν το αρχικό dvd εχει ήχο 5.1 τα περισσότερα επιτραπέζια γράφουν stereo αρα εχουμε επιτόπου υποβιβασμό του ήχου.. Απο εκει και μετά δεν γνωρίζω τι παίζεται ..
qspock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Φυσικα και εχουμε απωλειες! Eιναι λογικο και βεβαιο να υπαρχουν απωλειες αφου συμπιεζεις το ηδη συμπιεσμενο. Και καθε συμπιεση απωλεστικη, οπως ειναι αυτη των επιτραπεζιων recorder, εισαγει artifacts... Και μιλαω για single layer σε single layer, ετσι? Γιατι απο dual σε single κλαυτα χαραλαμπε. Γενικα ειναι χαζο να κανεις κατι τετοιο, για σωστη αντιγραφη DVD μονο στο PC ψηφιακα με τα γνωστα programs για μηδενικες απωλειες. Τωρα μη με ρωτας αν εχω δει κατι τετοιο, δεν εχω δει αλλα ουτε θα αντεχα να δω ενα DVD που εχει αντιγραφτει με αυτο τον αθλιο τροπο... Ενταξει, η εικονα θα βλεπεται, μερικοι μπορει να μη δουν και διαφορες. Αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν ομως...
polaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Εγω εκανα δοκιμή επείτηδες για να δω τί παίζει, και είναι αθλιο. Σα να βλέπεις παλιά βιντεοκασέτα!!!! Ειχε ενα εντονο σαν ξεθώριασμα κάπως...
nikoskourtis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Λογικο ειναι να εχεις απωλειες. Επιπλεον στην περιπτωση που ενωσεις τα 2 μηχανηματα με αναλογικο τροπο (scart, composite κτλ) κι οχι με ψηφιακο τοτε χανεις και στη συνδεση. Σε καμια περιπτωση δε θα το εκανα. Αν δεν ειχα υπολογιστη θα αγοραζα εναν παλιο (700Mhz) και θα μου εκανε μια χαρα την αντιγραφη ακομα και στην περιπτωση που ηθελα να επανασυμπιεσω με το DvdShrink (Ο παλιος μου Duron 700Μhz το κανει μια χαρα και πολυ γρηγορα).
nikoskourtis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ασε που θα κρατησεις οτι θες και θα κοψεις οτι θες. Μπορεις να εχεις ολες τις επιλογες και τα menu απ το αρχικο.
Gary_Kokkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Εξαρτάται από το επιτραπέζιο DVD-recorder . Μερικά ακριβά (>500ε) μπορούν να μεταφέρουν την ταινία στον σκληρό δίσκο με 2πλάσια ποιότητα από την αρχική και η μεταφορά σε αλλο δισκάκι DVD γίνεται και με Dolby Digital και ποιοτητα εικόνας που θα επιλέξουμε από τις επιλογές που έχει η συσκευή -Φυσικά άμα οι συνδέσεις είναι ψηφιακές είναι ακόμα καλύτερα ,αλλά αν δεν υπάρχει η δυνατότητα οι RCA είναι καλύτερες από τα Scart -Tα ίδια ισχύουν και σε επιτραπέζια DVD recorder χωρίς σκληρό δίσκο,αρκεί να έχουν δυνατότητα επιλογών καλύτερης εικόνας εγγραφής,για να καλυφτούν οι απώλειες (αλλά σε σχέση με ποιότητα εγγραφής πρώτα σε σκληρό δίσκο θα χάνει λίγο,αλλά είναι φθηνότερες σαν συσκευές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.