Προς το περιεχόμενο

Άντε βγάλε άκρη με το Pc...

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως το π...ξ@με λίγο το θέμα; Σοβαρά δεν ξέρω τι να κάνω... Αυτό με τον επεξεργαστή θα το δοκιμάσω πάντως μόλις πάρω την πάστα.

Τα μπιπ που ακούγουνται είναι πάρα πολλά όπως είπα και ο ήχος είναι κατι σαν μπιιιιιιπ μπιιιιιπ μπιιιιιιιπ ....

Δημοσ.

OK fere ena pappa gia na to ekswrkisei... :-D An pantos itan thema CPU tote to PC den tha ekane kan mpip, tha ksekinage (anemistires kai ta loipa) alla den tha ekane to ena mpip oti ola einai OK kai fisika den tha edixne tipota stin othoni. Mipos i mitriki paredwse pneuma? Elenkses oti i VGA leitourgei se allo PC?

Δημοσ.
Mipos i mitriki paredwse pneuma? Elenkses oti i VGA leitourgei se allo PC?

Δεν μπορεί να φταίει η μητρική! Την vga θα την τσεκάρω την Παρασκευή που θα πάω στην Αθήνα, αλλά και πάλι χωρίς κάρτα γραφικών θα έπρεπε να ξεκινάει το σύστημα, κάτι που δεν γίνεται ούτε για πλάκα.

Δημοσ.

damiano, απο που γινεται update το nod32.Δεν υπαρχει τετοια επιλογη.Η εγω ειμαι στραβος....Εαν ειναι να μενει ανημερωτο, τοτε ειναι και επικινδυνο. Νομιζω???.Θα κοιταξω να βρω και το Kerio,που μου συστηνει ο N1ghtW0lf.

Οσο για το licence key...ιδωμεν

Δημοσ.

δεν έχεις γράψει ΠΩΣ ξεκίνησε.. ένα πρωί στο έκανε αυτό έτσι ξαφνικά; Καμια αυξομείωση τάσης, καμιά περίεργη συμπεριφορά πριν το κακό; Άλλαξες τίποτα; Καμιά μνήμη; Ακόμα και μια φορά να αλλάξεις μνήμη μπορεί να γίνει ζημιά... και η μητρική για XP είναι απλά ανύπαρκτη. Αν έχεις μείνει με μητρική, επεξεργαστή και μνήμη λίγο σπάνιο να είναι ο επεξεργαστής..εκτός και αν τον έκαψες!!! κάποιο bank μνημης χτύπησε. Μπορεί και να δοκιμάσεις τις μνημες και 10 φορές και να δουλέψει 1. Όχι το module της μνημης η ίδια η θυρα υποδοχής... ελπίζω να έκανες το αυτονόητο.. να άλλαξες μια σίγουρη μνήμη σε διάφορες θέσεις... μιλάμε πάντα ότι έχεις μείνει με μητρική επεξεργαστή και μνήμη... το τροφοδοτικό επίσης ελέγχεται (και με ένα πολύμετρο) όσον αφορά τις τασεις που βγάζει... και μια που είσαι στο νετ και γράφεις γιατί δε βλέπεις και το site της μητρικής να δεις τι σημαίνουν τα συνεχόμενα μπιπ... (επιμένω για μνήμη δηλ. τις υποδοχές στη μητρική....) πρέπει μαλιστα να το γράφει και το βιβλιαράκι της μητρικής. Μπορεί καποιος απο εμάς να έχει τον ίδιο τύπο μητρικής...

Δημοσ.
δεν έχεις γράψει ΠΩΣ ξεκίνησε.. ένα πρωί στο έκανε αυτό έτσι ξαφνικά; Καμια αυξομείωση τάσης, καμιά περίεργη συμπεριφορά πριν το κακό; Άλλαξες τίποτα; Καμιά μνήμη; Ακόμα και μια φορά να αλλάξεις μνήμη μπορεί να γίνει ζημιά... και η μητρική για XP είναι απλά ανύπαρκτη. Αν έχεις μείνει με μητρική, επεξεργαστή και μνήμη λίγο σπάνιο να είναι ο επεξεργαστής..εκτός και αν τον έκαψες!!! κάποιο bank μνημης χτύπησε. Μπορεί και να δοκιμάσεις τις μνημες και 10 φορές και να δουλέψει 1. Όχι το module της μνημης η ίδια η θυρα υποδοχής... ελπίζω να έκανες το αυτονόητο.. να άλλαξες μια σίγουρη μνήμη σε διάφορες θέσεις... μιλάμε πάντα ότι έχεις μείνει με μητρική επεξεργαστή και μνήμη... το τροφοδοτικό επίσης ελέγχεται (και με ένα πολύμετρο) όσον αφορά τις τασεις που βγάζει... και μια που είσαι στο νετ και γράφεις γιατί δε βλέπεις και το site της μητρικής να δεις τι σημαίνουν τα συνεχόμενα μπιπ... (επιμένω για μνήμη δηλ. τις υποδοχές στη μητρική....) πρέπει μαλιστα να το γράφει και το βιβλιαράκι της μητρικής. Μπορεί καποιος απο εμάς να έχει τον ίδιο τύπο μητρικής...

Ώραιος vegas, τουλάχιστον με καταλαβαίνεις... Λοιπόν, πριν να αρχίσουν τα διάφορα ο υπολογιστής έκανε διάφορα restart έτσι στο άκυρο, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία... Μετά από λίγες μέρες εκνευρίστηκα πολύ όμως και είπα να ανοίξω το κουτί να δω τι μπορώ να κάνω (ίσως θερμοκρασίες ή κάτι δεν ακούμπαγε καλά)...

Έτσι, αρχίσα από τη μνήμη. Την έβγαλα και την ξανάβαλα απλά. Τίποτα άλλο. Από τότε κάνει αυτά τα μπιιιιιπ μπιιιιιιιπ ... Στο site όπως λες προτείνουν να βγάλεις όλες τις μονάδες και να αφήσεις motherboard-μνήμες-επεξεργαστή. Την κάρτα θα την δοκιμάσω μέχρι αύριο σίγουρα και τη μνήμη το ίδιο οπότε θα ξέρω αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Όμως στην Πάτρα θα γυρίσω σε 10 μέρες οπότε τότε θα μπορώ να δοκιμάσω κάτι καινούριο! Ευχαριστώ όσους προσπαθούν να σκεφτούν κάτι γιατί είμαι σε απόγνωση... :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...