Προς το περιεχόμενο

Άντε βγάλε άκρη με το Pc...

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά αυτό το πρόβλημα το έχω πολλές μέρες (3 βδομάδες) αλλά δεν πόσταρα αμέσως για να δοκιμάσω διάφορους τρόπους μπας και φτιάξει.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Ο υπολογιστής ανοίγει και μετά αρχίζει τα συνεχόμενα μπιιιμ (ξεπερνάει τα 15-δεν έχω δοκιμάσει παρακάτω γιατί είναι σπαστικό:mrgreen: ). Το βιβλιαράκι της motherboard λέει να αποσυνδέσω όλες τις συσκευές...

Αυτά που έχω δοκιμάσει είναι:

α) να αλλάξω μνήμη με μια 128 που δουλεύει σίγουρα

β) να αγοράσω μπαταρία

γ) να αφήσω να δουλεύει μόνο μητρική-μνήμη-επεξεργαστής αλλά και πάλι έχει το ίδιο πρόβλημα...

Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω πάντως και το χρειάζομαι, γιατί μου λείπει :-D Ααα, έχω και DSL ένα μήνα ήδη που έχει πάει άχρηστη :evil:

Το τροφοδοτικό νομίζω δεν φταίει, αφού όλα τα ανεμιστηράκια (επεξεργαστή-GPU) και οι δίσκοι δουλεύουν κανονικά...

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Einai profanes oti to mixanima den ksekinaei logo lanthasmenis sundesis ton suskeyon,diladi cpu,mnimis kai kartas grafikon(ektos kai an exeis kai alli karta pci ).To trofodotiko den nomizo oti paizei rolo se auto gaiti an eixe provlima tote to mixanima den tha ksekinouse kan.To mono provlima mpou mporei na exei einai na einai palio-oxi arketa isxiro opos katalavaino.Kane ta eksis: vgale oles tis suskeues(pou anafero pio pano)kai valtes me tin seira>cpu>ram>karta grafikon.Prosexe na mpoune sosta(cpu,min exei spasmena pinakia,vale thermal paste) kai na kanoun kali epafi(mnimi>mpanei me ena tropo>vres tin egkopi,vga>na pataei kala sto slot,polles fores mpainei piso kala kai mprosta epeidi einai palio to kouti sukonetai elaxista pio pano gia na vidosei kai den pataei eutheia-PROSOXI).An kai pali den ginetai tipota allakse slot stin mnimi(mporei to proto na einai kammeno)kai dokimase alli karta grafikon.Upotheto oti ta kalodia tou koutiou ksereis na ta sundeeis allios sumvoulepsou to manual tis mitrikis.

Δημοσ.
Παρόλα τα μπίπ το μηχάνημα δουλεύει κανονικά ή όχι;;;;;;

mallon oxi, mias kai anaferei o filos oti h DSL edw kai ena mhna tou einai axrhsth!

Tetix, gia prospa8hse kai auto: bgale th bararia tou motherboard,bgale kai to kalwdio trofodosias tou ypologisth apo to trofodotiko, asta eksw gia kana 2lepto-5lepto, kai meta ksanasundese ta gia na epanel8oun oi ru8miseis tou ergostasiakou BIOS mpas kai exei peiraxtei tipota ekei.

A kai opws eipe pio panw o kkarab ase panw mono CPU, mnhmh, vga.

Δημοσ.

Εμενα εχτες,μετα απο ενα shutdown,δεν ελεγε να ανοιξει παλι με τιποτα.Μαυρη οθονη,σημα απο την καρτα κανενα.Aπο το floppy τιποτα,ολα νεκρα Στα καλα καθουμενα.Κανενα σημειο ζωης.Μονο τα leds αναβαν.

Υποψιαστηκα καποιον ιο στο bios.Τελικα δεν ξερω εαν ηταν ιος,αλλα μετα απο ενα reset στο cmos,ολλα επανηλθαν στην θεση τους,με τις default ρυθμισεις βεβαια.Και ερωτω ρε παιδια, μια και δεν εχω αρκετη πειρα απο computers,ειναι δυνατον να κατσει ιος στο bios?.Και εαν ναι,με ποιο τροπο φυλαγομαστε.Εχω βαλει ασπιδες ενα σωρο που σιγουρα ειναι μνημοβορες,αλλα τι να κανω

και ομως...Αυτο παντως που προσεξα ειναι οτι,απο την ημερα που εβαλα ADSL,

το Ad-Aware και οχι μονο,,εχει τρελλαθει να σουταρει κατασκοπους,ενω με την ISDN,πολυ σπανια συνεβαινε αυτο.Γνωριζει καποιος παθων μηπως, καποια σιγουρη προστασια, εκτος απο το να μην ανοιγουμε καθολου τον υπολογιστη??

Δημοσ.

To PC δεν είναι παλιό ρε σεις... Μια χαρά ήταν! Είναι αυτό στην υπογραφή μου. Βασικά τα έχω δοκιμάσει όλα όσα λέτε και πάλι τίποτα. Το μόνο που δεν έχω δει είναι να βγάλω και τον επεξεργαστή.

Κάρτα γραφικών έχω δοκιμάσει και δεν γίνεται να μην ακουμπάει καλά!!! Ευχαριστώ πάντως... Αν έχει κανείς άλλος ιδέα, ευπρόσδεκτος :-P

Δημοσ.

Είχα αντίστοιχο πρόβλημα όπου δεν ήξερα τι φταίει. Η διαφορά νομίζω ήταν ότι έσβηνε από μόνο του μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Πάνω που κατέληξα ότι ήταν μητρική και ήμουν έτοιμος να αγοράσω άλλη είπα για μια φορά να τα βγάλω όλα από το κουτί (μεχρι την τελευταία βίδα) και να τα ξανασυνδέσω.

Και - Θαύμα - άρχισε να δουλεύει το μηχάνημα του διαβόλου! Τελικά κατέληξα στο ότι δεν πρέπει να έκανε καλή επαφή το ανεμιστηράκι με τον επεξεργαστή (μπορεί και να κάνω λάθος). Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος, δοκίμασε όμως να ξεκουμπώσεις και να ξαναβάλεις τον επεξεργαστή και το ανεμιστηράκι του .

Δημοσ.

Den mas les ti eidous beep akous kai posa. Beep grigora kai diakekomena, beep me diarkeia kai arga metaksy tous, ti akribws? Auta ta beep exoun kapoio logo pou akougontai kai to eidos tous dhlwnei thn blabh. Episis ti bios exeis Award, AMiBios klp?

Δημοσ.

Tetix δοκίμασες τα κομμάτια (μητρική, μνήμη. καρτα γραφικών) σε άλλο PC???

Αλέξης ενεργοποίησε το hardware firewall απο το router θα κόψει πολλά.. αλλά χρειάζεσαι και ενα antivirus..

Δημοσ.

Damiano το firewall του router, ειναι ενεργοποιημενο,καθως επισης και ο Νορτονας,και αλλα τετοια...καλουδια,στην taskbar,και το κακο ειναι οτι ειμαι με 512 RAM o μ@@@@ας.Καμια δυνατη και ελαφρια shield μηπως ξερεις???

Δημοσ.

Αλέξης- Βάλε nod32 για ελαφρύ και καλό.. το καλύτερο βέβαια είναι να βάλεις ενα παλιό PC (486) για να κόβει τις επιθέσεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...