Προς το περιεχόμενο

Ti skliro na parw?

JIMKLR250

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' εμε Western 250Gb. Άλλοι θα σου πουν Seagate. Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Αλλά σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουν να είναι 250Gb.

Δημοσ.

Αν ψαξεις τα φορουμ για παράπονα με δισκους, στοιχηματίζω οτι περισσότερα θα διαβασεις για WD. αυτό -για μενα- εχει μια ευκολη εξήγηση:

Οι περισσότεροι Ελληνες χρηστες εχουν WD. περισσοτεροι χρηστες = περισσότερες στατιστικα πιθανοτητες να βγει προβλημα.

γιατι?

1.Γιατι το Πλαισιο -που κυριαρχει στην Ελληνικη αγορά- ανέκαθεν εφερνε WD,

2. και τους ειχε παντα διαθεσιμους (maxtor kai seagate μπορει να δεις στο site τους, αλλα αν πας σε περιφερειακο καταστημα εκτος Στουρνάρα, κανενας δεν εγυάται οτι θα τον εχουν εκει σε στοκ)

3.και ειναι ελαφρα φτηνότεροι, συγκρινοντας ιδια χωρητικοτητα με αλλη μαρκα.

4. και στο Π ειναι ευκολες οι αλλαγες,

για να μην πουμε για τα "εξτρα" που μερικοι βρηκαν μέσα :)

κατα τα άλλα, δεν πιστευω οτι με τις γνωστές μάρκες υπάρχει σημαντική διαφορά σε ποιοτητα/αξιοπιστία. Τουλαχιστον εγώ, επειδη εχω 3-5 wd, 1-2 seagate, 1 maxtor.. δεν ειναι σωστο να πω, οτι επειδη δεν μου χάλασε ποτε seagate, ειναι απόδειξη για καλύτερη κατασκευή.

Το λειτουργικό μου το εχω σε ενα 200αρη Seagate, 3 μηνες τωρα, και ειμαι ευχαριστημενος και απο θερμοκρασία, και απο θορυβο, αλλα σε αυτο παιζουν ρολο και το κουτί, και οι θεσεις που εχεις ανεμιστήρες και τους υπόλοιπους δίσκους.

πριν αλλαξω το case μου, ολοι οι δισκοι εβραζαν πάνω απο 50 βαθμους. τωρα ολοι (και οι wd) φτάνουν μαξ 40άρια.

Μια εξτρα παροχή, που δικαιολογεί καπως την διαφορά τιμής ειναι οτι οι Seagate εχουν εγγυηση 5 χρονια, ενω οι WD, 3.

στα 300gb η διαφορά τιμης Sea-WD ειναι αμελητέα.

αλλα σιγουρέψου γι αυτό ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. μερικοι σου λενε κατι ιστοριες ... αυτος ειναι Bulk, o άλλος Retail, ki αυτός OEM.

Αν δεν σου δινουν τα 3 ή 5 χρονια που δινει ο αντίστοιχος κατασκευαστής, μην τον αγοράζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...