Amigan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Γεια σας, ειμαι καινουργιος εδω. Καθησα ολο το βραδι εχτες και διαβαζα διαφορα posts εδω σχετικα με το προτοκολο v.92 και το ποια modems θεωρουνται καλα. Αυτη την στιγμη εχω ενα v.90 μαρκας μεκαψες και θελω να αγορασω ενα v.92 για να βελτιοσω λιγο την ταχυτητα προσπελασης του internet. Απο οτι διαβαζω τα diamond ειναι αρκετα καλα και εχω κατασταλαξει στο να αγορασω ενα τετοιο. Απλα κυκλοφορει σε διαφορες εκδοσεις (supra, supramax, express, pro, κλπ, κλπ) και εχω μπερδευτει λιγο. Ποιο μοντελο απο αυτα υποστηριζει το v.92 protocol? Ενδιαφερομε ΜΟΝΟ για external serial εκδοση. Ευχαριστω.
JIMKLR250 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 sxedon ola exoun v.90 auto to vlepeis kai sti syskeyasia gia sigoura pantos mia kali simbouli einai na pareis kapoio pou na exei eswteriki mnimi gia na krataei minimata apo to tilefwno!!!!(me svisto pc, kwloleei) nomizw i diamond exei kati paromoio!
JIMKLR250 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 sxedon ola exoun v.90 auto to vlepeis kai sti syskeyasia gia sigoura pantos mia kali simbouli einai na pareis kapoio pou na exei eswteriki mnimi gia na krataei minimata apo to tilefwno!!!!(me svisto pc, kwloleei) nomizw i diamond exei kati paromoio!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Από ότι ξέρω ο OTE υποστηρίζει μόνο το πρωτόκολλο v.90 οπότε δεν θα δεις διαφορά με το v.92.
Amigan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 sxedon ola exoun v.90auto to vlepeis kai sti syskeyasia gia sigoura pantos mia kali simbouli einai na pareis kapoio pou na exei eswteriki mnimi gia na krataei minimata apo to tilefwno!!!!(me svisto pc, kwloleei) nomizw i diamond exei kati paromoio! Δεν με ενδιαφερουν τα extras που προσφερουν τα διαφορα modems. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να πετυχενει καλη ταχυτητα συνδεσης, να υποστηριζει το προτοκολο V.92 και να ειναι σειριακο. Τιποτα αλλο. Αν δεν υπαρχουν diamonds που να υποστηριζουν αυτο το προτοκολο, τοτε παρακαλω καποιος να μου προτεινει ενα modem που να το υποστηριζει. @EXSARXEIA_CITY Εχμ.. Το φοβομουνα οτι 8α συμβει αυτο.. Μπορω να δω τα περισοτερα posts γραμενα με ελληνικους χαρακτηρες, αλλα οχι ορισμενα που χρησιμοποιουν "νεοτερα" text encodings. Χρησιμοποιω Amiga βλεπεις και οι browsers που υπαρχουν για αυτην δεν τα υποστηριζουν... Αν δεν σου ειναι κοπος, μπορεις να ξαναγραψεις (εσυ ή καποιος αλλος) το ποστ σου με λατινικους?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 apo oti xsero o Ote ypostirizei mono to protokolo v90 opote an pareis v92 tha doulevei os v90.
Amigan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες. Αν κανεις ενα search εδω, με keyword v.92 θα το δεις.
NickTheGreek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Οχι Crypto.2 ειχα εως τωρα και τα 2 παρουσιασανε προβληματα.
kpsileas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 ego epxa ena crypto v.92 usb kai fisage.syndoomoun me 50-52kbps eno apo ton idio xoro me to v.90 modem tou laptop me 42-45.
manowar13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Egw exw ena diamond supra kai exei vgei para poli kalo file.Exw tin entyposh omws oti h diamond exei kleisei an vreis kapoio metaxeirismeno parto sigoura. makria apo crypto pantws
vagpap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Και από εμένα μακριά από Crypto. Είχα το Extra, το Best και φίλος πήρε το BestII. Το πρώτο άντεξε 4 μήνες, το δεύτερο 1,5 χρόνο και το τρίτο δεν ξεκίνησε καν. Και όλα με απίστευτο θόρυβο (δεν είναι της γραμμής, ελεγμένο) και χωρίς να μπαίνουν πάνω απο 38,6Kbps...
DIGITHEOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Επισης και εγω μακρια απο crypto !!!!!!!!!! Oταν ηταν να βγω απο το internet μου κολλαγε ολο το συστημα και ηθελε restart !!!
Amigan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Sorry digitheos, vagpap, NickTheGreek. Το μονο που μπορω να δω ειναι οτι λετε κατι για το crypto. Αναρωτιεμαι αν μου το προτεινετε ή μου λετε να το αποφυγω. Μαλον το προτο. Τεσπα...
dervenagas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Sorry digitheos, vagpap, NickTheGreek. Το μονο που μπορω να δω ειναι οτι λετε κατι για το crypto. Αναρωτιεμαι αν μου το προτεινετε ή μου λετε να το αποφυγω. Μαλον το προτο. Τεσπα... Gia na se boh8hsw ta paidia prin elegan makria apo to crypto!!!
Amigan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Btw, επειδη ακουσα οτι τα US Robotics ειναι κορυφαια modems, λεει. Εψαξα στο web για v.92 USR και διαπιστοσα προς μεγαλη μου εκπληξη οτι δεν υποστηριζουν το καινουργιο data compression v.44 αλλα το παλιο (και αργο) v.42 που εχουν και ολα τα v.90. wtf! Τοτε τι #?! κορυφαια ειναι? Α, ευχαριστω dervenagas. ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.