Προς το περιεχόμενο

Win Xp se pIII 550 mgh ???

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello , Xronia Polla kai Kalh Xronia!

Exw fortwsei ta win 2000 prof sto pc mou pou einai pIII sta 550 mgh,192mb RAM kai leitourgoun kanonika, an valw ta xp tha klatarei lete? Enas filos mou eipe oti ta win 2000 prof exoun perissoteres apaithseis apo win Xp home edition, ti lete?

Δημοσ.

Με προβληματίζει λιγάκι η μνήμη. Αν είχες 512 θα σου έλεγα no problem. ΟΚ αν τα βάλεις, απλά μην περιμένεις να ανοίξεις πολλά προγράμματα μαζί και να μην σέρνεται (π.χ. firefox+media player+...). Ένα προγρμματάκι κάθε φορά και αναλόγως και το πρόγραμμα που θα σηκώνεις.

Δημοσ.

an eixes ipiplewn 128 ram den tha eixes kanena problhma.me 192 isws fas liga kolimatakia...an exeis kanei backup ton skliro giati den dokimazeis na xereis sta sigoura.an breis mia 128 ram pandws tha eisai ok.ta eixa balei sto trito mou pc, pII 350 me 320 ram kai pigainan kala:)

Δημοσ.

Όπως είπαν σωστά τα παιδιά, μόνο η μνήμη σε χαλάει. Αν μπορέσεις και ξεπεράσεις τα 256Μb μνήμης τουλάχιστον, θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Έχω XP στον παλιό μου σταθερό.

Είναι υπολογιστής 7ετίας -> 500 Celeron, 256 RAM, 10GB HD (5400 rpm) κτλ...

Πάει πολύ καλά (μην έχεις και τρελές απαιτήσεις).

Γενικά τα XP είναι σαφώς καλύτερη επιλογή από τα win2000 όπως και πολύ καλύτερη από τα win98 που είχα αρχικά στο σύστημα που περιέγραψα πιο πάνω. Πιστεύω μια 128/256άρα μνήμη ακόμα να βάλεις είσαι ΟΚ.

Δε μας είπες όμως CHRIS, για τι είδους εφαρμογές τον προορίζεις??

Δημοσ.
gia klassika pragmata' date=' min fantasteite tipote px.games Apla yparxoun efarmoges pou apaitoun xp opws to acrobat 7 px.

Isxyei oti ta 2000 prof exoun perissoteres apaithseis apo win XP home edition?[/quote']

Το έγραψα ξεκάθαρα αδερφέ. Τα XP είναι σαφώς καλύτερη επιλογή από ότι τα windows 2000 για το σύστημά σου. Τα XP διαχειρίζονται καλύτερα τους πόρους του συστήματος και δίνουν την αίσθηση (και έτσι είναι) ότι είναι πολύ πιο ελαφριά. Εσένα αυτό σε ενδιαφέρει.

Και με απλές εφαρμογές τύπου office, acrobat, mp3, video clips, web browsing κτλ δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Και πιο "βαριά" πράγματα θα μπορείς να κάνεις αλλά με τις ανάλογες καθυστερήσεις.

Σου προτείνω όμως ανεπιφύλακτα να ενισχύσεις την RAM. Το κόστος για μια 128άρα μνήμη είναι ελάχιστο μπροστά στις "ανάσες" που θα δώσει στο σύστημά σου.

Δημοσ.

Trexw se 333Mhz (375 oc) celeron, 192mb ram windows xp professional xwris kanena problhma. Mh se problhmatizei h mnhmh. Apla apenergopoihse ola ta efe grafikwn stis idiothtes toy systhmatos.

Δημοσ.

exo perasei kai trexoun (me POLLA petsokommata se services---to sinithizo alloste gia logous asfaleias) apsoga win xp sp1 se Pentium 1 200 Mhz XORIS MMX me 128 MB RAM...OPOTE...ARAKSE!

Δημοσ.

Αν τα βάλεις χώρις επιπλέον μνήμη δοκίμασε το XPlite, κόβει πολλά που δεν χρειάζονται απο τα XP και τρέχουν πολύ γρηγορότερα..

Δημοσ.

Μια χαρά τα σηκώνει..Κι εγώ με PIII @ 533ΜΗz και 224Μb RAM και τα XP Pro δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα τα τελευταία 4 χρόνια..Ούτε σέρνεται ούτε τίποτα και τρέχει κάμποσα βαριά προγράμματα.

Δημοσ.

mporeis na ta baleis kai m auti tin mnimi an omos metafereis kai ta visual stoixeia se compability me 2000 kai exigoume na afaireseis tis skies sto desktop na min exes tin gialisteri epifaneia alla auti pou prosomoionei ta 2000 alla kai pali mi perimeneis kaita megista

Δημοσ.

Έχω υπολογιστή οκταετίας με CELERON 300 (όχι τον Α τον απλό) , 3.2GB σκληρό , 128 ΜΒ RAM και WINDOWS 2000prof και ...δουλεύει.

Σέρνεται αλλά δουλεύει κανονικότατα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...