Προς το περιεχόμενο

Επείγουσα αναζήτηση 3 ταινιών!!!!

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,καλή χρονιά.Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει ψάχνω-το συντομότερο-τις τρεις ταινίες

-Ταχυδρομική άμαξα(stagecoach),σκηνοθεσία:Τζων Φορντ (1939)

-Θωρηκτό Ποτέμκιν,σκηνοθεσία:Σεργκέι Αϊζενστάιν(1925),η ταινία είναι βωβή

-Ρώμη,ανοχύρωτη πόλη(open city),σκηνοθεσία:Ρομπέρτο Ροσελίνι(1945)

Την τρίτη ταινία "Ρώμη,ανοχύρωτη πόλη",την έδωσαν τα "Νέα" το καλοκαίρι αλλά έχει εξαντληθεί.

Όποιος μπορεί ας μου πει που μπορώ να βρω αυτές τις ταινίες,όποιος έχει κάποια ας στείλει p.m

Δεν με ενδιαφέρει σε ποιο format,ας είναι και VHS αρχαίο,αρκεί να τις βρω

Ευχαριστώ

Δημοσ.

σε ενημερώνω ότι το θωρηκτό Ποτέμκιν το έδωσε πριν δυο τρεις εβδομάδες η εφημερίδα "Το Ποντίκι", καθώς και αρκετές άλλες ταινίες του Αϊζενσταϊν

Δημοσ.

Θυμήθηκα επίσης με απόλυτη σιγουριά ότι κυκλοφορεί το "Ρώμη, ανοχύρωτη πόλη", γιατί το έχω δει σε διαφημιστικό της εταιρείας που το έχει κυκλοφορήσει (αν τη θυμηθώ θα σου γράψω ποια ήταν), και μάλιστα σε χαμηλή τιμή. Θυμάμαι πως είναι σε μια σειρά που έχει και ταινίες του Αντονιόνι, Φελίνι κ.λπ Νομίζω πως είναι στην ίδια που έχει κυκλοφορήσει και το "Οχτώμιση" του Φελίνι, το οποίο το έχω αγοράσει εγώ και νομίζω πως εκεί είχα δει το διαφημιστικό της εταιρίας που σου λέω. Συγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω, αλλά είμαι σίγουρη, τουλάχιστον για τις δύο ταινίες για τις οποίες σου έγραψα, πως δεν είναι δυσεύρετες. Καλή τύχη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...