doc1000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά μόλις μου ήρθε η παραγγελία μου από pixmania, ένα tower και ένα τροφοδοτικό. Όλα καλά και όλα ωραία αλλά απόδειξη δεν είχε μέσα στα 2 πακέτα... Τί γίνεται, δε δίνουν απόδειξη? Τη θέλω κυρίως για την 3ετή εγγύηση. Αν ξέρεις κανείς τί παίζει ας βοηθήσει plz. Προσπάθησα να βρω στο site τους και κανα email χωρίς αποτέλεσμα... Aν έχετε κανένα προχειρο?... Thanks
Flying_Dutchman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Την αποδειξη νομιζω την κατεβαζεις απο το site, εκει που κανεις παρακολουθηση παραγγελιας.... στο κατω μερος της σελιδας..
k_w_t Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Καλου κακου κρατα και το βαουτσερ(το χαρτι του κουριερ) γιατι ποτε δεν ξερεις!!
doc1000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ναι τελικά κατεβαίνει απ' το site σε pdf η απόδειξη! Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλα! Και το email της pixmania είναι για Ελλάδα: [email protected]
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Σαν τα ματια σου η αποδειξη, με τοσο hardware δεν ξερεις ποτε θα τη χρειαστεις.Καλοριζικο το pc!
Pixmaniac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Ναι τελικά κατεβαίνει απ' το site σε pdf η απόδειξη!Ευχαριστώ πολύ παιδιά' date=' να 'στε καλα! Και το email της pixmania είναι για Ελλάδα: [email'][email protected][/email] Kalimera, ayto to email den einai pleon energo prepei na pas edw : http://www.pixmania.com/gr/gr/c_action/faq_clients/index.html gia na grapseis email Episis mporeis na katebaseis to timologio online apo to site mas oses fores thelis, opote an to xaseis to 3anatiponeis filika,
stefan123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Antikatavoli dexetai to pixmania i thelei mono pistotiki karta?Exo mia electron pistotiki.kanei?
doc1000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 ναι δέχεται electron visa. Κι εγώ έτσι πλήρωσα
galanta Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Πάντως, κι ενώ μέχρι τώρα είχα αντίθετη γνώμη, στα email δεν απαντάνε. Και δεν εννοώ αυτό το παλιό, αλλά το νέο τους, με τη χρήση φορμών μέσα από το site. Μάλιστα, όταν το στείλεις λένε ότι θα απαντήσουν μέσα σε 24 ώρες. Αυτό σίγουρα δε γίνεται, μια και στην περίπτωσή μου έχουν περάσει 4 μέρες. Επίσης, η πιο πρόσφατη παραγγελία μου είναι εδώ και 8 μέρες στο δρόμο...μάλλον φταίει η DHL βέβαια...αλλά σε μένα τα προϊόντα δεν ήρθαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.