Προς το περιεχόμενο

turbo vision για pascal

Cplusplas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια και χρόνια πολλά σε όλους.

χρησιμοποιω FPC ide οπως και tp 7 και σκεφτηκα να γυρισω σε turbo vision αλλα απο οτι καταλαβαίνω το πακετο της vision ειναι ξεχωριστο από την tp 7 (αν κανω λάθος διορθώστε με). Κατεβασα προσφατα την t.v. απο site αλλά δεν ξέρω πως και με ποιο τροπο μπορώ να τη χρησιμοποιήσω. Πρέπει να τοποθετήσω τα αρχεια της τ.vision σε συγκεκριμένο φάκελο της tp 7 ? Στο ide της tp 7 από το μενου πως μπορώ να την επιλέξω μετά? Μπορεινα μου πει καποιος γενικά τα βηματα που θα κανω ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το πακέτο της Turbo Vision έχει έτοιμες βιβλιοθήκες αν δεν κάνω λάθος.

Αυτό που θα κάνεις είναι να διαβάσεις το manual της turbo Vision να δείς ποιές συναρτήσεις έχει κάθε βιβλιοθήκη και πώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις (τι παραμέτρους παίρνει και τί αποτελέσματα δίνει).

Κάθε φορά που θα φτιάχνεις πρόγραμμα που θα χρησιμοποιεί μια function απο το turbo vision θα πρέπει να δηλώσεις στις βιβλιοθήκες (στο uses ...) την συγκεκριμένη βιβλιοθήκη που περιέχει την συνάρτηση.

Αν θυμάμαι καλά επίσης χρειάζεται και στην tp7 να δηλώσεις ότι υπάρχουν οι βιβλιοθήκες σε κάποιο dir του δίσκου σου (εκτός απο τις ενσωματωμένες που υπάρχουν κάπου αλλού ή μπορείς να τις βάλεις και αυτές εκεί).

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα...αυτά θυμάμαι...

Δημοσ.

Η Borland Pascal 7.0 και 7.1 εμπεριέχουν την Turbo Vision και εγκαθίσταται κανονικά (μαζί με τις ρυθμίσεις για τα directories) με το setup της.

Δηλαδή απλά θες την BP7 σε installation μορφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...