Προς το περιεχόμενο

Polla Problhmata...

Nantia(R)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεστε, χαιρεστε!! Μιας που σας βρηκα ολους μαζι, δε χανω ευκαιρια κ ξεκινω...

Πρωτοχρονια μου φερνει η κολλητη μου το ΠιΣι που της εδωσε η αδερφη της, μαυρο χαλι μεσα, για φορματ και δε συμμαζευεται!

Ξαναπερναω xp pro κι ιδου ο Γολγοθας μου...

1) Service Pack2 δε μου τα περασε κ το αφησα στη μοιρα του με το 1

2) Περναω drivers για το modem κι ενω το βρισκει τι ωραια κ καλα, μου βγαζει μηνυμα οτι δεν περασε το xp τεστ.. δε ψαρωνω, παταω continue και στο 99% σε αρχειο dll μου σκαει restart.... ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ, την αφησα χωρις νετ

3) Κανενα Νοrton ουτε 2005, ουτε 2006 μου περασε και τελικα της εβαλα το Παντα... Καμια ιδεα?

Εχω κανει πολλα φορματ και ποτε δεν ειχα προβλημα.. αυτο τωρα το σιχαμενο με εβαλε σε σκεψεις.. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Δηλ όταν πήγες να βάλεις το SP2 τι ακριβώς έγινε και δεν το πέρασες? έβγαλε κανένα μήνυμα, έκανε restart? Πες επεξεργαστή, μητρική, σκληρό..

Δημοσ.

Εβγαλε μηνυμα.. το ξαναπροσπαθησα κ μου εκανε το ιδιο, τωρα τι μηνυμα ηταν δε θυμαμαι :( Αφου σκαλωνε για αρκετη ωρα μετα το εβγαζε.. P4 στα 2,8 με 512 ραμ που μενει ελευθερη η 64αρα, σκληροι 2 ο ενας 20αρης νομιζω κι ο αλλος 40 απο μανουλα δεν ενθυμουμαι.. Δεν ειναι δικο μου το ΠιΣι :)

Δημοσ.

μήπως απλά έκατσε κάτι στραβα?δοκιμασες να τα ξαναπεράσεις?Μήπως το cd που χρησιμοποιης ειναι off?

Δημοσ.

δοκιμασες με αλλο cdακι?σε clean install,πας να περασεις sp2 και δεν κα8εται?μπορει να ειναι και μνημες....το σαββατο το αντιμετωπισα με ενος φιλου το ψισι....(καρβουνο σκετο....)

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλό είναι βέβαια να θυμηθείς τι έλεγε το μήνυμα που σου έβγαζε. Θα βοηθούσε πολύ για να βοηθήσουμε. ;)

Δημοσ.

Ε ναι.. τώρα στην τύχη λίγο δώρον άδωρο να ψάχνουμε..

Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι γιατί δεν πήρες (γιατι δεν εχεις ήδη βασικά) ενα CD με built in το SP2... Ωστε να μην το περνάς μετά. Φορμάτ και setup και τέλος, ούτε μα, ούτε μου.

Το modem για να μην υποστηρίζεται πρέπει να ειναι ΑΚΡΑΙΑ αρχαίο. Θυμάμαι οταν πρωτοείχαν βγει τα windows που καποια με chip motorola ειχαν πρόβλημα. Με 15€ παίρνει καινουριο και τελειωνει η υπόθεση...

Για antivirus, με τίποτα μη βαλεις το Νοrton2005, αν θέλεις Symantec σωνει και καλά (όπως εγώ, έχω κόλλημα ρε παιδι μου, απλά δεν υπάρχει περίπτωση να βαλω κανενα αλλο antivirus) βάλε το Symantec Corporate Antivirus... ΠΟΛΥ πιο ελαφρυ, και το ίδιο αποτελεσματικό! :)

Δημοσ.

Aplws menei ektos A8hnwn kai 8a ksanapaw se 2 dvomades na to koitaksw, alla prwth fora tetoio skalwmataki.. Anywayz eyxaristw, 8a dw kai me allo cd an kai to ekana me 2 diaforetika alla eis matein.. oso gia to 8emataki tou modem?? Ektos ki an de moy ta exei pei ola, dioti isxyristhke oti doyleye kanonika to modem :/

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν το norton είναι καλό antivirus ή όχι (φυσικά ούτε εγώ θα το έβαζα :)) αλλά κάτι έγινε στραβά στην εγκατάσταση και γι'αυτό τα προβλήματα μετά. Όταν ξαναδοκιμάσεις, πες μας τι μήνυμα ακριβώς έβγαλε (ακόμα καλύτερα πάρε έναν insomnia guru μαζί σου!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...