Προς το περιεχόμενο

7 Σπαθιά

Harkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είδα πριν 3 ημέρες, αν δεν είσαι fan του είδους μην πας. Εγώ που δεν είμαι, γελούσα σε όλη την ταινία. Είχε αρκετό action, αλλά σε υπερβολές το Hollywood μπροστά τους ωχριά!

Δημοσ.

Πολλά εννοιολογικά κενά,χασμωδίες,αίματα,ακρωτηριασμοί,περίεργη "κιτρινιά" πάντως.Εκεί που θα τα "δούμε" όλα,είναι στις σκηνές δράσης.Αν υπάρχει και τηλεχειριστήριο για μπρος-πίσω και sloww motion,η καλύτερή μας.Τα "χορευτικά" είναι πανέμορφα.

Δημοσ.

ας πούμε εμένα τα "Τίγρης & Δράκος", "Ήρωας", "Ιπτάμενα Στιλέτα" μου άρεσαν πολύ. είναι στο ίδιο στυλ;

Δημοσ.

Το γράφει και στην κριτική του Αθηνοράματος. Μην προσπαθήσετε να τις συγκρίνετε με αυτές τις τρείς ταινίες. Είναι αρκετά πιο τραβηγμένη...

Δημοσ.

Aπ'όσο είδα είναι μάλλον ακριβώς το ίδιο στύλ, απο τις 3 ταινίες που ανέφερες ο ήρωας νομίζω είναι εκπληκτική, ο τίγρης και δράκος επίσης πολύ καλή αλλα τα ιπτάμενα στιλέτα ήταν σαν deleted scenes απο τα 2 προηγούμενα χωρίς κανένα νόημα.

Φοβάμαι πως τα 7 σπαθιά θα είναι ακόμα χειρότερο, να προβλέψω πως μετα θα ακολουθήσουν οι εξής ταίνίες "οι 5 δράκοι", "ξιφολόγχη και βέλή" κλπ

Δημοσ.
Aπ'όσο είδα είναι μάλλον ακριβώς το ίδιο στύλ, απο τις 3 ταινίες που ανέφερες ο ήρωας νομίζω είναι εκπληκτική, ο τίγρης και δράκος επίσης πολύ καλή αλλα τα ιπτάμενα στιλέτα ήταν σαν deleted scenes απο τα 2 προηγούμενα χωρίς κανένα νόημα.

XAXAΧΑΧΑ ΘΕΟΣ! Πολύ πετυχημένο! Συμφωνώ και στα 3.

Δημοσ.

δυστυχώς και εγώ που είμαι φαν των ταινιών αυτών απογοητεύτηκα... το έργο δεν έχει συνοχή και δεν σε κρατάει. Δεν συγκρίνεται με τα Crouching Tiger - Hero ... Δεν άντεξα καν να το δω μεχρι το τέλος (τουλάχιστον τα ιπτ. στιλέτα βλεπόντουσαν)

Δημοσ.

sxetika me ton skinotheti, to kalitero ergo toy ws twra einai to 'time and tide', oi (liges sigritika) arnitikes kritikes vasizontan sthn elleipsh senarioy kai synoxhs, deja-vu!

gia to 7 swords apo kati skorpies skines pou exw dei (gia na dw an oi ypotitloi einai sygxronismenoi!) fainetai pio 'wmo' apo to 'tigrhs kai drakos'(vareto se polla shmeia, ypodeestero tou 'hero') alla afto de leei kai polla, logika ws to psk tha to exw dei olokliro.

Δημοσ.

nomizw oti mia fora pou mou epesan apo tin tsepi mou 8 euro stenoxorithika kai eipa krima... otan omws ta petas eisai poli vlakas... opws kai gw pou pistepsa stin dinami tou trailer...

χ Ά Λ Ι Α & E Λ Ε Ο Σ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου άρεσε.Πολύ.

Είχε λίγο από "Zu Warriors" (προηγούμενη δουλειά του σκηνοθέτη),"7 Σαμουράι", "Τίγρη και Δράκο" και Κουροσάβα.

Η τετράωρη έκδοση (uncut) θα είναι καλύτερη.

Μεταφέρεται εδώ από το topic των κριτικών. Αν θέλεις να κάνεις κριτική, θα πρέπει να γράψεις κάτι παραπάνω γιά την ταινία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...