Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα Mobo???

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, χρειάζομαι άμεσα βοήθεια με δύο mobos,το ένα είναι το (GA-8N-SLI Pro) και το άλλο είναι (GA-8N-SLI Royal) παρατήρησα λοιπόν ότι δεν είναι συμβατά με τον intel pentium 820 2,8GHz λόγω του chipset που διαθέτουν (nvidia nforce4), άραγε με τον intel pentium 830 3,0GHz είναι συμβατά;;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ "palawiari" μου έλυσες τις απορίες...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιαιτί με ρωτάς για intel τσιπάκι, αφού intel θέλω να βάλω;;;

Δημοσ.
Ευχαριστώ "palawiari" μου έλυσες τις απορίες...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιαιτί με ρωτάς για intel τσιπάκι' date=' αφού intel θέλω να βάλω;;;[/quote']

Enoei intel tsipaki mitrikis kai oxi cpu.

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι.Για συμβατότητα το λέω γιατί όλα τα intel τσιπάκια θα υποστηρίζουνε τους καινούργιους 920,930,940,950.Στο nforce είναι με - - - - ακόμα.Αλλά πιστεύω θα κάνουν κάτι

Δημοσ.

Ααααα, τώρα το έπιασα αδερφέ...

Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να πάω σε intel chip 955x αλλά με προβληματίζουν λίγο γιατί όσα είδα δεν υποστηρίζουν SLI για τις κάρτες γραφικών.

Anyway, σκέφτομαι επίσης να πάω στο (Asus P5WD2 Premium i955X mobo) αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι συμβατό με τον Intel Pentium D 820 2,8GHz αφού τα περισσότερα mobo που παρατήρησα δεν υποστηρίζουν τις dual core ιδιότητες του και τον αναγνωρίζουν ως ένα πυρήνα...

Ελπίζω να κάνω λάθος σε όσα αναφέρω γιατί είναι διακαής πόθος μου το παραπάνω mobo της Asus με τον 820D CPU!!!

Δημοσ.

Αδερφέ "devil" είσαι ο άτυχος της παρέας και ευχαριστώ που με βοήθησες με το mobo, τώρα θα γλυτώσω και εγώ την δική σου ατυχία...

Δημοσ.

i intel ine ligo paraxeni.pola slots ktl ktl.eno i amd pio statheri.panta na mpenetai sta site kai na koitate me ti pezei.kalitera ligo psaximo parapano para na trexeis meta.kai ine kai akrivo mobo ante na tin doseis tora.na tin allaxeis sto katastima?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...