papajohn777 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Paides mporei na mou pei kapoios ena eukolo programma gia na kaneis mia tainia avi + upotitlous se ena dvd? thanks
Voorhees Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Nero Vision Express. Όλα μου τα DVD με αυτό τα έχω κάνει.
Antonisk2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 VSO DivxToDVD μόνο αυτό έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τα υπόλοιπα, όμως πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα + ότι είναι και πολύ εύκολο στο χειρισμό!
kobi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 VSO DivxtoTVD, apo ta kalytera. Meta apo dokimes me polla nomizw oti exei ta kalytera apotelesmata, ase pou to megethos einai toso mikro pou xwrane k 2 tainies se kathe DVD aneta me arista apotelesmata.
mentor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 VSO DivxtoTVD, apo ta kalytera. Meta apo dokimes me polla nomizw oti exei ta kalytera apotelesmata, ase pou to megethos einai toso mikro pou xwrane k 2 tainies se kathe DVD aneta me arista apotelesmata. Kai malista me toys ypotitloys epileksimoys sthn tainia kai oxi kollhmenoys opws kanei to winavi. Einai to apolyto programma!
ababapanos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 eftiaxa mia tenia dvd me to DivxToDVD to mono provlima ine oti o ihos proigite tis ikonas peripou 1 me 2 depterolepta... pos diorthonete auto?
skiabox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 οταν εχουμε 2 διαφορετικα avi μπορουμε με το VSO DivxToDVD να τα περασουμε σε dvd το οποιο μετα να πεζει κανονικα και τα 2?
skiabox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Οχι να τα ενωσω αναγκαστικα.Ας ειναι και χωριστα.Παλευω τωρα με το Film Machine αλλα δε τα εχω καταφερει.Καμια ιδεα?
ababapanos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 mporei na voithisei kapios? eftiaxa mia tenia dvd me to DivxToDVD to mono provlima ine oti o ihos proigite tis ikonas peripou 1 me 2 depterolepta... pos diorthonete auto?
mentor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 οταν εχουμε 2 διαφορετικα avi μπορουμε με το VSO DivxToDVD να τα περασουμε σε dvd το οποιο μετα να πεζει κανονικα και τα 2? Φυσικά και γίνεται. Εγώ π.χ. τα επεισόδια του Σταρ Τρεκ που τα έχω σε αβι (με αγγλικούς υπότιτλους, αλλά αυτό δεν έχει σημασία) τα ρίχνω πέντε - πέντε στο παράθυρο του VSO DivxToDVD και τα φτιάχνει μια χαρά. Αν μάλιστα έχεις και τους υπότιτλους για το καθένα μπαίνουν στη θέση τους για το κάθε αβι (έχοντας το ίδιο όνομα με το αβι) και γίνονται επιλέξιμοι. Αλλά ακόμα και να μην έχουν το ίδιο όνομα μπορείς αν πατήσεις το σταυρουδάκι δίπλα στο αρχείο που έχεις πετάξει μέσα στο πρόγραμμα και φανεί η δεντροσειρά μπορείς με ντραγκ εν ντροπ να πετάξεις εκεί που λέει "Subtitles" ενός συγκεκριμένου αβι τον υπότιτλο που θέλεις. Δοκίμασε αυτά και θα δεις ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.