nice_kid Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Γεια σας και συγνωμη για την ενοχληση,ηθελα να ρωτησω το εξης: Μπαινω στο msn μου (οχι στο yahoo msn) και ενω ειμαι on-line συνδεδεμενος δηλαδη, σε ολους τους αλλους φαινομαι εκτος συνδεσης,δηλαδη το ανθρωπακι μου ειναι κοκκινο ενω εγω ειμαι εκεινη τη στιγμη συνδεδεμενος.Τι μπορει να συμβαινει? Μηπως συμβαινει κατι με το υπο-μενου επιλογες στα εργαλεια? -----και κατι αλλο------ μολις παω μεσω του κλιπ ηχου να ηχογραφησω μεσω μικροφωνου πχ μια λεξη για να την ακουσει ο αλλος που μιλαμε,μου βγαζει: {{{Δε μπορειτε να στειλετε κλιπ ηχου επειδη ο χρηστης πχ μαρια φαινεται να βρισκεται εκτος συνδεσης}}} ενω η μαρια πχ ειναι εκεινη τη στιγμη μαζι μου κ μιλαμε ενω το ανθρωπακι της ειναι ναι πρασινο. Τι στο καλο συμβαινει τελικα? Αν ξερετε παρακαλω πειτε μου... Σας ευχαριστω πολυ.
bobosss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 checkare mia mipws exeis epilexei to appear offline... file -> my status
BIAP Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Αν δεν ισχυει η παραπανω περιπτωση, τοτε κατα την ταπεινη μου γνωμη: Η τελευταια εκδοση του msn ειναι "λιγουλακι" απροβλεπτη, το κανει και σε μενα και σε γνωστους μου καμια φορα [τρωει κολλημα το ατιμο]. Μια προφανης λυση ειναι να γυρισεις σε προηγουμενο version, διαφορετικα, δοκιμασε να το κλεισεις και να να ξανακανεις log in, βοηθαει, ισως ακομη και να τοεπαναεγκαταστησεις, ορισμενα updates το τρελαινουν επισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.