GCMH Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά μια ερώτηση... Έχει κανείς τον Seagate Barracuda ST3200826A ;;; Του αναφέρει την θερμοκρασία του μέσω κάποιου προγράμματος (ΜΒΜ, SpeedFan, κάποιο άλλο); Έχει δηλαδή αισθητήρα;
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 pola programmata diabazoun tin thermokrasia.pantos ama xereis kai nomizeis oti o diskos ine zestos kaneis kai ena diabasma me to xeri.skopos ine na min ton exeis kolita me allon kai ama ginetai i fan apo kato i ena fan mprosta na rixnei aera.oxi oti tha pathei tipota kai kolita na ine dioti poloi tous exoun alla gia pio kala gia ton disko.
GCMH Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ρε παιδιά....αλλά εγώ ρωτησα άλλο πράγμα.... Ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος έχει αισθητήρα θερμοκρασίας;; Τον έχει κανείς;; Και πάλι ευχαριστώ...
deathlok Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ego pou exo ton amesos proigoumeno (7200.7) exei esthitira genika an den sto emfanizei kapio apo ta prog pou protinan ta paidia parapano tote den exei
gregkle7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 εμένα το Sisoft Sandra μου έδειξε θερμοκρασία στον ST380021A που έχω
maqqis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Αυτόν το δίσκο έχω.Εντελώς αθόρυβος και δεν ζεσταίνεται(σε σχέση με τον προηγούμενο wd που είχα).Βέβαια δεν έχω βάλει προγραμμα μέτρησης αλλά απο όσο καταλαβαίνω με το χέρι, είναι σχετικά κρύος ακόμα και σε φούλ λειτουργία. Στο manual δεν αναφέρει κάτι ειδικό για κάποιον σένσορα.Μάλλον εννοείς προγράμματα με hardware utilities
GCMH Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 @Maqqis: Έχεις δίκιο. Στο εγχειρίδιο δεν αναφέρει τίποτα και μου κάνει εντύπωση...Αν θες δοκίμασε με το SpeedFan ή με το Sisoft Sandra όπως λέει ο gregkle7...να δούμε άν αναφέρει την θερμοκρασία του...
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 ama me to xeri ine ok i plaketa ta ipoloipa periteoun.pantos antexoun poli temperature.
GCMH Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 @poulinos: Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις ΑΛΛΑ αν δεις στα μηνύματά μου δεν αναφέρω πουθενά ότι έχω πρόβλημα με τη θερμοκρασία του σκληρού ...Το μόνο που ρωτάω είναι άν ο εν λόγω σκληρός έχει σένσορα θερμοκρασίας... Μα δεν υπάρχει μια σελίδα...μια λίστα με τέτοιους σκληρούς???? Και μου αφήνει εντύπωση που στα εγχειρίδια δεν αναφέρεται τίποτα!! :evil:
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 tha sou lega stile stin antiprosopia na rotiseis
GCMH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Επειδή παράλληλα με αυτή τη συζήτηση αναζητούσα πληροφορίες για το θέμα και στο διαδίκτυο, τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα. Παραθέτω μερικές σελίδες προγραμμάτων για Windows/Linux που αναφέρουν την θερμοκρασία ενός σκληρού δίσκου. Σε αυτές υπάρχουν λίστες με σκληρούς που έχουν ή δεν έχουν σένσορα θερμοκρασίας. http://www.guzu.net/linux/hddtemp.php Για Linux, από όσο είδα υποστηρίζονται πολλοί σκληροί. http://www.hddtemp.com/ent/hdds.html Για Windows, καλό προγραμματάκι με λίστα υποστηριζόμενων σκληρών. http://www.almico.com/speedfan.php Το γνωστό SpeedFan του Αλφρέντο, το οποίο εκτός των άλλων έχει και ένα τομέα όπου αναφέρονται σκληροί με το εν λόγω χαρακτηριστικό καθώς και κριτική των ιδιοκτητών τους... Αυτά...
giannhsg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 den noeite skliros pou na vgike meta to 2002 kai na min exei sensor. mallon kati exei pathei to sensoraki i genikotera o skliros sou. xoris na thelw na se apogoiteuso kalitera xrisimopoihse tin eggyhsh sou!
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 ante na piseis ton allo oti fteei o sensoras.axriston panton ton briko.to xeri ine poli kalo ektos an thes na ta tsekareis mipos ginei kati.orea i lista pantos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.