sotoman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 εκανα φορματ το πισι μου και αντιμετωπίζω ενα σοβαρό πρόβλημα.ο,τι κατεβαζω απο το ιντερνετ μου βγαζει corrupted!!!πχ.κατεβασα το divx και μου βγαζει τhe installer is corupted or incomplete.αυτο αρχισε απο οταν εκανα φορματ και αγορασα ενα router.δοκιμασα να κατεβασω πολλα αρχεια με την φωτιοαλεπού και με τον ιντερνετ εκσπλόρερ αλλα το 1/3 βγαζει corupted!!!!εκανα ενα virus scan,μαλλον θα κανω και ενα chekdisk.ξερετε τι μπορεί να φταίει????? πλζ βοηθήστε!!!!!!!!!!
wert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 τhe installer is corupted or incomplete Αυτό το έχω δεί σε επανεγκατάσταση των windows. Είσαι σίγουρος ότι έκανες φορμάτ;
sotoman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ναι εκανα και ολα φαινονται ενταξει...μονο τα zip/rar/exe που κατεβαζω απο internet 30%θα βγουν corrupted
sotoman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 kai ena videaki pou katevasa!!!akouste xarakthristhkh paramorfosh ston hxo mipos ftaei o diskos
sotoman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 mazi me to formata gorasa kai router.iparxei periptosh na ftaiei afto?peite re plz exo frikarei!
kosko42 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 file mou ego ekana alli mia fora format ai meta ola itan opos prin de mporo na gnorizo tis ptaiei alla meta mou leitourgousan ola kala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.